tion.ro Web analytics

UPDATE. E oficial: Timișoara intră în carantină, cu alte comune periurbane. E nevoie de declarație

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

UPDATE. E oficial: Timișoara intră în carantină, cu alte comune periurbane. E nevoie de declarație

Reactualizat la:
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis: Timișoara intră vreme de două săptămâni în carantină, alături de Giroc, Moșnița, Ghiroda și Dumbrăvița. Au fost discuții două ore pe această temă în ședința de sâmbătă. Se așteaptă ordinul DSU pentru momentul în care vor intra restricțiile în vigoare. UPDATE. Carantină din 8 martie, de la miezul nopții. În weekend se închid mallurile. UPDATE 2. Hotărârea completă a CJSU. Bătrânii au orar fix pentru cumpărături
Scris de Roxana Deaconescu - Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis: Timișoara intră vreme de două săptămâni în carantină, alături de Giroc, Moșnița, Ghiroda și Dumbrăvița. Au fost discuții două ore pe această temă în ședința de sâmbătă. Se așteaptă ordinul DSU pentru momentul în care vor intra restricțiile în vigoare. UPDATE. Carantină din 8 martie, de la miezul nopții. În weekend se închid mallurile. UPDATE 2. Hotărârea completă a CJSU. Bătrânii au orar fix pentru cumpărături

Autoritățile locale și județene „discută” de câteva zile prin postări pe rețelele de socializare. În timp ce primarul Dominic Fritz a susținut introducerea orașului în carantină, președintele CJ Timiș, Alin Nica, spunea că nu este cazul și că autoritățile locale ar trebui să intensifice controalele și să gândească alte măsuri pentru a convinge populația să respecte regulile.

Există de câteva zile o recomandare a Institutului Național de Sănătate Publică pentru aplicarea măsurii de carantină în Timișoara. Procedura este următoarea: DSP face o analiză epidemiologică, în care ia în calcul, printre alți factori, gradul de ocupare din spitale, dar și evoluția ratei de infectare cu coronavirus. Rezultatele sunt prezentate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care votează în cele din urmă propunerea, iar apoi o trimite către Departamentul pentru Situații de Urgență. Măsura intră în vigoare după ce Raed Arafat, șeful DSU, semnează ordinul pentru carantină.

CJSU a decis carantină pentru Timișoara și patru comune periurbane: Giroc, Ghiroda, Moșnița Nouă și Dumbrăvița. Pentru două dintre comune se prelungește măsura.

Au fost 30 de voturi pentru, patru abțineri și patru împotrivă.

[relatedArticles]

Rata de infectare cu Covid-19 în capitala Banatului a scăzut de la 7,56, cât era vineri, la 7,49 la mia de locuitori, raportată sâmbătă, 6 martie.

UPDATE. Carantină din 8 martie, de la miezul nopții. În weekend se închid mallurile

Măsura de carantină se aplică în localitățile Timișoara, Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița, începând din 8 martie, de la miezul nopții, adică de duminică noaptea. Autoritățile spun că s-a decis o carantină zonală, „pentru a tăia din filtrele” poliției. Nu vor exista filtre între aceste localități, iar polițiștii vor sta în afara perimetrului stabilit pentru carantină, a explicat prefectul de Timiș Zoltan Nemeth.

„Nu este o carantină, este o semi-carantină, pentru că o carantină reală ar fi însemnat că nimeni nu intră și nu iese. (…) Nimeni nu și-a dorit o astfel de decizie. În weekend, centrele comerciale vor fi închise, mallurile, urmând ca în cadrul acestora să își poată desfășura activitatea doar magazinele alimentare, farmaciile, curățătorii și magazinele care vând mâncare pentru animalele de companie. Se va emite un nou ordin, în care se va prevedea ca în cadrul localităților carantinate școala se va desfășura exclusiv online ”, a spus prefectul de Timiș.

Timp de 14 zile se vor aplica o serie de măsuri obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent în zona menționată sau doar o tranzitează. Începând de weekendul viitor, în fiecare sâmbătă și duminică, până la expirarea măsurii, se închid mallurile. Magazinele se vor închide la ora 20.

De 8 martie va fi permisă însă comercializarea de flori sau de aranjamente florale, este o excepție prevăzută în hotărârea CJSU.

Conform hotărârii luată sâmbătă, este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantină prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

„Este o zi tristă pentru Timișoara, dar și o zi în care este nevoie de o frână de urgență pentru a stopa răspândirea acestui virus. Am văzut că măsurile de restricții în vigoare nu sunt de ajuns la noi în Timișoara. Am votat cu inima foarte grea pentru această carantinare. Am ajuns la concluzia că doar așa putem să întrerupem de urgență acest lanț al infectărilor. Am votat cu DA din două motive, pentru că semnalele pe care le primim din spitalele Timișoarei sunt foarte serioase, nu mai avem locuri în ATI, cazurile sunt din ce în ce mai grele, avem o problemă cu această creștere, noua tulpină este foarte agresivă. Nu am văzut o altă posibilitate pentru a intra cât de repede, din nou, într-o normalitate. Teama mea cea mai mare a fost că dacă continuăm pe acest trend ascendent să nu mai reușim înainte de Paști să avem cât de cât o normalitate. Limităm deplasarea timișorenilor în toată zona metropolitană, în speranța că vom reuși să suprimăm această creștere, ca în aprilie să avem din nou cifre care ne permit să avem o viață normală. Sunt conștient că există o furie, o frustrare, o dezamăgire (…)”, a explicat primarul Dominic Fritz.

Restricții conform CJSU:

„Circulaţia şi staţionarea persoanelor în spaţiile publice, din interiorul zonei carantinate, sunt interzise, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe propria răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/ gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, precum și intervalul orar necesar desfășurării activității.

Totodată, în interiorul localităţilor, se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.

În perioada următoare, se va limita programul de lucru cu publicul al operatorilor economici din domeniul comercializării de bunuri alimentare şi nealimentare până la ora 20, cu excepţia farmaciilor şi a staţiilor de distribuţie carburant care pot avea program non-stop.

Se va limita numărul de persoane în incinta magazinelor/ supermagazinelor/ hipermagazinelor la maximum 30% din capacitate, cu respectarea normelor de distanţare fizică.

În cazul centrelor comerciale și a parcurilor se limitează accesul persoanelor astfel încât să se asigure 8 mp/persoană, cu respectarea normelor de distanţare.

Totodată, se interzic următoarele activităţi:

1. organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise şi deschise;
2. organizarea de evenimente şi/sau activităţi private pentru copii în spaţii închise, cum ar fi evenimente aniversare, locuri de joacă;
3. activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, inclusiv al teraselor, în interiorul şi exteriorul clădirilor;
4. activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;
5. organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice organizate în baza Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, republicată;
6. organizarea şi desfăşurarea activităţilor de tipul spectacolelor şi/sau concertelor;
7. activităţi culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment în spaţii închise sau deschise;
8. toate activităţile şi competiţiile sportive, individuale sau colective, care se desfăşoară în spații închise sau deschise, inclusiv săli de fitness, cu excepţia evenimentelor profesioniste organizate de federaţiile de profil;
9. organizarea pieţelor pentru produse nealimentare, a târgurilor, oboarelor, iarmaroacelor şi pieţelor de vechituri.
Prin excepție de la prevederile menționate anterior, este permisă activitatea de comercializare a florilor/aranjamentelor florale în data de 08 martie 2021

Începând cu data de 13 martie, ora 05, în zilele de sâmbătă și duminică, centrele comerciale își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii carantinei zonale, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie. Vor putea comercializa, în zilele de sâmbătă și duminică, produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, în sistem de livrare la domiciliu, operatorii economici din centrele comerciale (zona de fast food). Își suspendă temporar activitatea, în zilele de sâmbătă și duminică pe perioada aplicării măsurii carantinei, inclusiv operatorii economici din centrele comerciale care au acces din exterior (parcare) în magazinele comerciale.

Începând cu data instituirii măsurii carantinei zonale, agenții/operatorii economici în domeniul comercializării produselor nealimentare își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii în zilele de sâmbătă și duminică, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie.

Având în vedere situația deosebit de gravă prin care trece acum sistemul local de sănătate, facem apel la populație să respecte cu strictețe noile măsuri impuse, astfel încât, în cel mai scurt timp, rata persoanelor infectate să înceapă să scadă”.

AICI găsiți modelul declarației de deplasare!

UPDATE 2. Hotărârea completă a CJSU. Bătrânii au orar fix pentru cumpărături

La două ore de la finalul ședinței în care s-a decis instituirea carantinei în Timișoara și localitățile periurbane, autoritățile au reușit să facă publică hotărârea finală luată de CJSU.

Conform acesteia, bătrânii pot merge doar între anumite ore la cumpărături și este interzisă deplasarea pe timpul zilei, cu câteva excepții.

„În intervalul orar 6 – 22 se interzice circulaţia în afara locuinţei/gospodăriei, cu următoarele excepţii:

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuinţă, gospodărie şi locul/locurile
de desfăşurare a activităţii profesionale şi înapoi
b) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor şi animalelor de companie/domestice, precum şi bunuri necesare desfăşurării activităţii profesionale, pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani în intervalul 10 – 13 iar pentru persoanele cu vârsta mai mică de 65 de ani în intervalele orare 6 – 10, respectiv 13 – 20
c) deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă
d) deplasările scurte precum şi pentru nevoile animalelor de companie/domestice
e) deplasarea în scopul donării de sânge la centrele de transfuzie sanguină
f) deplasarea în scop umanitar sau de voluntariat
g) deplasarea pentru realizarea de activităţi agricole
h) deplasarea producătorilor agricoli pentru comercializarea de produse agroalimentare
I) îngrijirea sau administrarea unei proprietăţi din altă localitate, eliberarea de documente necesare pentru obţinerea unor drepturi
j) participarea la programe sau proceduri în centrele de tratament
k) pentru achiziţia, service-ul, efectuarea ITP sau alte operaţiuni de întreţinere a vehiculelor, activităţi care nu pot fi efectuate în localitatea de domiciliu, cu prezentarea unui document justificativ
l) alte motive justificative precum: îngrijirea/însoţirea copiilor/membrilor de familie, îngrijirea unei/unui rude/afin sau persoane aflate în întreţinere, asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilităţi ori deces al unui membru de familie”, se arată în hotărârea finală.

Pe timp de noapte restricțiile sunt următoarele:

„În intervalul orar 22 – 6, circulaţia în afara locuinţei/gospodăriei este permisă numai pentru deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuinţă, gospodărie şi locul/locurile de desfăşurare a activităţii profesionale şi înapoi, deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă și deplasările scurte, precum şi pentru nevoile animalelor de companie/domestice”, mai scrie în decizie.

Slujbe religioase cu participarea credincioșilor se pot face doar în exteriorul clădirilor. Pentru evenimentele organizate în interior se va respecta norma de 4 mp/persoană, cu respecarea regulilor de protecție sanitară.

Sunt permise înmormântările doar în exterior, cu participarea a cel mult 20 de persoane.

Sunt permise și cununiile, cu opt persoane în interior și cel mult 20 de persoane în exterior.

Hotărârea completă o găsiți AICI!

300 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Gogoasa says:

  Primul MAREEE MINUS pentru Fritzi. l-am votat dar deja incep sam dubii pentru decizia luata…

  • Bazil says:

   Chiar și dacă vota contra carantinarii, ar fi fost 29 pentru si 5 contra. Tot carantină ar fi fost.

  • purtatorul de mustati says:

   e tipic pentru retardati …

  • aaa says:

   abia acum ai inceput cu dubiile?

  • gecko says:

   Dupa mintea ta Fritz a decis in stil dictatorial sa te bage in carantina. Nu conteaza ca au fost 30 de voturi din 38 pentru, Fritz e vinovat.

   • Marius says:

    Bineînțeles că nu-i Fritz singurul vinovat. PNL, USR și PSD sînt toate partide carantiniste și trebuie să ținem minte asta cînd ne cer votul

    • Norbert Molnar says:

     Tot se repeta idee asta cu votul. Omule ori nu intelegi nimic ori te faci ca nu intelegi. Daca ajunge cineva sa poata fi votat cu siguranta il votezi degeaba!

    • Doctorul apolitic says:

     Pandemia asta a scos la iveala cel mai abitir, PROSTIA en-gros ce dăinuie prin capul semenilor, chiar a celor apropiați, cand noi credeam/speram opusul…
     Nu știu ce profesie ai matale(dacă ai vreuna), insa imaginează-ți o clipă ca un prieten vine și îți cere părerea de Profesion ist pe domeniul meseriei tale, apoi acționează exact opus, bașca te mai face si imbecil, idiot plus altele…
     Exact ACELA ești TU ! Va propun data viitoare când va mai naște soția ori e bolnav copilul, sa nu mai căutați un medic, ci pe Șoșoacă, Ciolacu, Alin Nica, ori măcar un ospătar, un șofer, un florar, măcelar, prezentator tv de la A3! Apoi sa vedem unde ajungeți…
     Oameni fara creier ce sunteti și lipsa de respect față de EXPERTIZA data de o meserie, (oricare ar fii ea)

  • Cristian says:

   Esti unul dintre aia care ela terase zilnic? Eu aplaud masura. Chiar era dw rasul lumii cum peste tot era PLIN de oameni, mai ceva ca inainte de pandemie.

  • emilut says:

   Au fost 30 de voturi pentru, patru abțineri și patru împotrivă.

  • Andrei says:

   Mergi la Strehaia inapoi, acolo nu exista Covid.

  • Gheorghe says:

   Învăța să scrii și apoi dă-ți cu părerea pe net!

  • Eugen says:

   usr-ul inchide mallurile timp de 2 zile restul de 5 zile ale saptamanii acestea raman deschise 🙂 astia-s cascadorii rasului pe bune 🙂 🙂 🙂

  • Sicman says:

   Daca matale ai impresia ca e dupa cum vrea Friz, te inseli.

   • Baju says:

    E cooperativa de hastagi useristi aici de origini “profunde” – nemtulica frit si ungurul nemet au ajuns sa conduca cimisoara.

   • Marius says:

    Fritz isi confirma “calitatile” de “mare manager”. Omul e dintrun alt film, au trecut deja 5 luni de mandat si lucrurile in primarie si oras sunt in vizibil regres. Mare prostie am facut sa nu il votam pe Robu in continuare! Derbedeul asta nemtesc o sa ne distruga orasul in patru ani de mandat. Donimic Samuiel Fritz sa iti fie rusine si USR va doresc soarta PNTCDului!

    • Pro Fritz says:

     Eu sunt multumit de schimbarile facute pe strada unde locuiesc. In ultima luna s-au inlocuit becurile nefunctionale de pe stalpurile de iluminat, se asfalteaza atat trotuarele precum si toate intrarile masinilor. Multumim Fritz.

   • amdn says:

    ma mai terminati odata cu tampeniile…in toata lumea cand s-a ajuns la un anumit nivel de infectare s-a intrat carantina…punct…nu e descoperirea lui arafat sau a lui frit si nu se poate altfel, ca daca se putea nici un politician nu ar fi votat pentru asta…e sinucidere politica
    nu vrea nimeni sa ajungem ca in ecuador acum un an, cand adunau mortii de prin apartamente cand anuntau vecinii ca pute ca nu mai aveau locuri in spitale unde sa ii trateze

    • Aditza says:

     Unde dracu ai văzut tu in Romania așa ceva mai cap patrat ..stați dracu izolați toată viața dar lasati-ne pe cei care numai credem în căcaturile astea să trăim liberi …oricum deja lumea sa plictisit și numai respectă nimic …ce câștigă oare că ne închide în casa ? Nimic ! Cine vrea sa iasă că ieși că și până acum …sunt atâtea cai și variante de a ieși …deci îndobitocirea la unii e încă în floare ..masca pe bot și izolare ..va place să fiți sclavii guvernului asai ? O sa muriți de prostie că de covid nu aveți șanse curând

    • Q says:

     Nu te opreste nimeni sa stai in casa pana crapi, mie sa-mi dai pace

   • Goe says:

    Nu e cum vrea Fritz dar dac Barna zice sari Fritz intreaba cat de sus sa sar.Asta nu e primarul nostru.

  • Blitz says:

   De fiecare dată Nica îl contrează pe Fritz doar ca să fie pe invers exact cum face Simonis contra PNL-ului => Nica a deveniut Simonisul sau Șoșoaca PNL-ului 🙂

  • unualtu says:

   Marș mă cu votul tau. Sigur ești penelist sau pesedist și ați primit ordin pe unitate sa capitalizați evenimentul. Cei care l-au votat sunt oameni care înțeleg dificultatea situației, sunt cu bun simt și își asumă chiar și mizeriile făcute de idioți ca tine. Știm că nu noi am dus situația aici, ci cei care ignoră cu buna știință toate regulile. Și e frustrant sa plătești tot tu pentru imbecili care nu au pic de respect pentru cei din jur. Un lucru e sigur. Nu Fritz este vinovatul aici.

   • Dr Feelgood says:

    Cum se face ca usr-istii sunt cei care jignesc tot timpul. Mai ales la taste, ca in real life sunteti carpe, primarul o dovedeste.

   • Diana says:

    Usor revoltatule!!!Doar dai din gura ca si Fritz…Cand va pupati in piata fara masti nu era pandemie?Facem gargara dupa cum ne convine in context!

 2. În ce data intra in viigoare

 3. Vasile says:

  Niste nebuni cu carantina voastra

  • mihaita says:

   Caruta ieuropeana neo marxista face ravagii si la Timisoara.Hastagii de multinationala n-au nevoie decat de iarba si voteaza si troleul 23…………

  • Jiduc says:

   La menajeria corporatisto hastagiana o sa le puna si miner cu gps in curand. Ei merita, da’ oamenii normali din Romania ce vina au ? Plantatia brucselezsa e infioratoare.

 4. John says:

  Deja obisnuitele articole cretine. Era greu sa enumerati restrictiile ce vor fi impuse? Scrieti stupid in titlu “e nevoie de declaratie pentru deplasare”. Ce deplasare? Ce declaratie? Macar nu mai scrieti decat sa fie tampenii trunchiate si incomplete.

 5. IncredilCePrimarAmVotat says:

  Dezastru frate. cine dreaqu m-o pus sa il votez pe Fritz asta? bai Fritzi, stiu ca visezi la presidentia Romaniei dar deocamdata esti primar la Timisoara, locuitorii Timisoarei in majoritate NU VOR carantina. tu ce faci? sustii contra-interesele Timisorenilor? Ajung sa-l regret deja pe Robu si nu vroiam asta…

  • Cristian says:

   Adevarul e ca noi timisorenii, descendenti ai dacilor, batuti in cap si zilnic la terasa, cu imbranceli pentru dragobete si 1-8 martie, chiar ne suparam cand neamtul vrea sa faca ordine. Sigur el e de vina, nu noi.

  • tibi says:

   da, ca robu nu te baga in carantina… mare bou esti

  • Seba says:

   Daca aveai 2 neuroni stiai ca nu primarul decide carantinarea dar na.

  • Robu says:

   Ai votat cu Fritz asa cum Iliescu a studiat la Institutul Energetic din SUA. Adica, din parti!

  • D_tractorul says:

   Bine că majoritatea știe cât de pline sunt spitalele și ce măsuri trebuie luate. Nu știu cine e așa de naiv să creadă că Fritz ia decizia de capul lui. Sigur a ascultat de experți care știu mai bine despre ce e vorba și ce măsuri pot fi luate.

  • Roly says:

   Fritz la Netflix ,salaru e salariu data e data,voi timișoreni in case și la lucru săi puteți da salarul …Așteptăm startul vostru și împreună vom face ordine

  • George says:

   Arată-ne și nouă sondajul ăla din care ai aflat că MAJORITATEA locuitorilor din Timișoara NU vor carantină. Altfel, te vom considera SOSOC.

  • "Frate" says:

   Tre’ sa fii bolovan rau sa nu pricepi ca sanatatea publica e chestiune de siguranta nationala. Clar esti bolovan, ca nici macar nu sti ca Fritz nu poate candida la presedintie. Da’ de un’ sa stii tu… Interesul timisorenilor e exact ala pe care tu nu il vrei, adica sa se imbolnaveasca. Din cauza unora ca tine s-a ajuns aici. Bolovane.

   • Dr Feelgood says:

    Tarane, lumea se rascoala in capitale europene si tu faci pe desteptul. Unde-i gripa desteptule? Ai uitat cum se dadeau cu curul de pamant ca vai Doamne, ce ne facem ca o sa avem gripa si covid, o sa fie nenorocire… Trezirea!!!

    • amdn says:

     se rascoala pe naiba…peste tot ai o adunatura de sosoace care si-o fura de la jandarmi, lumea sta 2 saptamani in carantina iar pe urma rata de infectare o revine la normal

    • Dr.Oetker says:

     Sosocule, revolta-te ca nu mai poti freca bancile din mall si terase. toti aveti globul de cristal moronilor?

   • Gelu says:

    Bolovan esti tu fratelo,tocmai pentru ca sanatatea e importanta nu trebuie sa se intample porcaria asta timp de 1 an de zile.Cam ajunge.

   • IncredibilCePrimarDobitoc says:

    Bolovane, cate cazurti covid/zi erau in Romania anul trecut inainte de lageri? iti spun eu ca esti prea prost sa tii minte, spre 10000. cate crezi ca eraiu in Timisoara? cam tot cat acum cel putin. de ce nu au bagat atunci carantina pentru sanatatea oamenilor? baga acum cand sunt mai putine cazuri si multi sunt deja vaccinati sau au avut, de ce? crezi ca o sa scada nr de cazuri? nu, pentru ca la servici trebuie sa mergi sclavule!
    spitale pline? ba, eu daca ma imbolnavesc, oricat de grav as fi, NU MA INTERNEZ IN SPITAL! de ce? pentru ca or sa bage nozocomiale in mine si o sa ma vindec de Covid si o sa mor de Clepsiela/streoptococ auriu… sau mai bine, poate iti da foc direct…platim din salar la sanatate o gramda de bani ca sa ne bage carantina, ca daca ajungi in spitale esti mort.

  • Andor says:

   Cand nu ai Covid dar dai coltul de altceva, te declara Covid, cand dai coltul dupa vaccinare te dau decedat de infarct. AsteaZeneca nu e bun ca ai efecte adverse inediate, dupa Pfizer o sa vezi ce draq faci dupa 2-3 ani. E noaptea mintii, cu un virus parsiv, militar cu siguranta, si cica US army sau Russia army nu au vaccinuri speciale ptr armata, asta dupa SarsCov 1 de acum 15 ani. Apropo a auzit cineva decesul vreunui soldat aflat sub arme la rusi sau americani?
   Cu tot ce se intampla am ajus sa avem o viata de caine vagabond, dar macar ei pot circula…

  • Marcel says:

   Vorbeste in numele tau fraiere! Parerea ta tembela nu este a tuturor! Foarte bine ca Timisoara este in carantina! Bravo Fritz!

  • Pro Fritz says:

   Eu sunt multumit de noul primar pentru ca face rost de finantari de la Bucuresti pentru modernizarea infrastructurii locale. Fritz eu te sustin in continuare

 6. Ana Maria says:

  Si va rezolva ceva?

  • Ana says:

   Cel putin se vor inchide terasele si mall-urile unde nu prea se respectau regulile de distantare sau purtatul mastii. Ma astept sa se plafoneze numarul de infectari peste vreo doua saptamani si din a treia sa inceapa sa scada.

  • Itu says:

   la noi la Sibiu a rezolvat, in noiembrie. am avut o luna carantina, cazurile au scazut si de 2 luni jumate avem incidenta sub 3.
   nu va speriati, daca e cum a fost la Sibiu nu o sa fie la fel de greu ca lockdownul de acum un an. ne plimbam linistiti prin oras, nu ne intreba nimeni nimic, doar ca fara lume care sa mearga la birouri (sau mult mai putina), la baruri-restaurante si scoli incidenta a scazut serios. poate nici lumea nu s-a vizitat la fel de mult ca inainte de carantina (desi, cum am zis, daca voiai puteai) si am scapat de restrictii. voi nu ati avut carantina in noiembrie si ati ramas de atunci in purgatoriu, tot in zona rosie.

 7. Ali says:

  Super! Daca isi bat joc si sfideaza populatia, ii vom sfida. Vom avea grija sa umblam mai mult ca niciodata! Daca pana acum am lucrat de acasa, voi incepe sa merg la birou – cu declaratie se poate. Faceam cumparaturi online, voi merge la supermarket – cu declaratie se poate. Cu prietenii nu ma voi mai intalni in oras, ne vom vizita – cu declaratie prin care ajuti varstnici se poate umbla. Voi iesi la plimbare pe jos si cu bicicleta – cu declaratie se poate. Imi pregatesc contractul de colaborare cu Glovo – cu legitimatia se poate circula liber. Asadar, solutii sunt.

 8. tibi says:

  nesanatosi la cap. meritati tot ce veti pati, cei care ati decis si ati votat asa o mizerie.

 9. Dan says:

  Cum era ?Azi in Timisoara maine in toata tara!…
  Unii nu inteleg…cu Timisoara nu e bine sa te joci! e ca focul si nu exiata apa pentru el!

  • Ion says:

   OK, mai baga un pahar de vin, poate-ti descalcesti limba.

  • G says:

   Poate focul de la prea multe lumanari care se vor aprinde…

  • Itu says:

   mda, adevarul e ca asta-toamna nu a fost bagat im carantina nici un oras atat de mare
   cel mai mare a fost constanta, care e mai mica cu cateva zeci de mii de locuitori, nu mai e al doilea oras din tara, ca in ’92 la recensamant.

 10. Poli 21 says:

  Inca doua saptamini de dolce farniente pentru primatul nostru cel obosit de atitea stat acasa.

 11. Gelu says:

  Probabil ca nu sant destui vaccinati in judet si vor sa forteze. Oricum e o mare greseala ceea ce fac.

 12. alin says:

  ..Ue fritz.

 13. Bogdan says:

  Aveti o logica de balerini si sunteti niste idioti la fel ca toti politicenii, mereti dreq cu tot cu carantina voastra si virusul vostru de rahat

 14. iq says:

  Pai da foarte bine, trebuia de mai de mult..inain sa se ajunga la 8 rata de transmitere.

 15. Alina says:

  In sfarsit a facut si Fritz ceva! Multumim!

 16. IDM says:

  USR-ul a invins bravo Fritz singurul lucru de care esti in srare este sa ne inchizi rusine sa iti fie peste 14 zile daca vor doctorii care tin in terapie oameni inrecuperabili ne mai tii alte 28. Propun chiar un an.

  • Doar impreuna vom reusi says:

   As vrea eu sa ne inchida, dar la lucru tot trebuie mers ca angajatorul a eliberat adeverintele necesare. Acesta este efectul chiefurilor organizate, umblatului inutil prin magazine, nepurtatul mastilor sau nepastrarii distantarii. Celor care se plang si nu poarta masca ca se aburesc ochelarii, le recomand sa foloseasca masca se tip “cioc”. Daca nu vrei sa porti masca, stai acasa. Multa sanatate si aveti grija de voi

   • tibi says:

    “Daca nu vrei sa porti masca, stai acasa.” – iti recomand sa mori in chinuri, ai inteles? nu mai bine stai tu acasa?

   • Itu says:

    nu fi naiv, lumea se infecteaza in vizite si apoi in familie. la locurile de munca si in spatiile publice aproape niciodata.

 17. Timisorean says:

  De ce nu tot judetul? La bucovat ce culoare are primarul de nu zice nimeni nimic despre rata de 10 la mie care e asa de luni de zile??? Sacalaz, sanandrei, sag nu sunt tot periurbane? Tot in oras vin la munca cei de acolo! Si mai grav si la cumparaturi, ca nu au lidl, megaimage ca la dumbravita, giroc, mosnita
  Acuma sa vedem ce fac “organele”. Sa vedem mai avem trafic in oras de luni, va fi ca in starea de urgenta? Sau iarasi se ascund politistii prin boscheti?
  Joi si vineri am fost de 3 ori in mosnita. Nici gram de filtru de politie! Am inteles ca nici la dumbravita nu sunt filtre!

  • Itu says:

   pai la lugoj nu e incidenta nici cat sa inchizi restaurantele in interior. ce vina au ca sunt in acelasi judet cu timisoara?

 18. Jerry says:

  Testati-va ca nebunii și vom sta inchisi pana la adânci batraneti! Va luat frica mințile!

 19. Dumitru Eugen says:

  Na fericiti acuma? Ca nu va puteti abtine sa umpleti centrul si mallurile. Trebe sa mergeti la terase, trebuie sa mergeti la mall, vai ca eu nu mai suport in casa, nici macar amarata de masca nu stiti sa o purtati.
  E numa vina voastra si la niciun alt politician, dar na asta va place, asta va face fericiti in lumea voastra de TM.

  • Diana says:

   Dar de ce sa nu iasa lumea ,daca are aceasta libertate?Dar tu faci tot cectine de tine sa pastrezi regulile?Dar tu de unde sti cum e in TM? AAA ne vizitezi ,deci iti place esti cumva unul dintre aia care merg in excursie la mall in weekend?

 20. Bugetarii cu salarii nesimțite says:

  Sper ca acest fritz să dispară din primăria timișoara după acest mandat !!!!!! Să nu mai auzim veci pururi de el !!!!!! Niciodată!!!!!!!!! Poate dormi noaptea ?????? El își va lua salariul bine mersi în continuare , în timp ce alții adio venituri !!!!!! Să își taie și lui veniturile , nesimțitul , dacă la alții le distruge veniturile prin aceste hotărâri! Va face asta ? Bineînțeles că nu ! CĂ doar bugetarii mai au dreptul la venituri în țara asta !!!

 21. Radu says:

  Sa ardeti in iad cu tot cu virusul vostru.Blestemati fiti sa muriti in chinuri graznice.

 22. Qwerty says:

  Sfidare… Atât 🙂

 23. AurElia says:

  Asa va trebe daca nu ati votat cu d-na Sosoaca, acum aveti carantina. Urgent alegeri anticipate. curtea constitutionala si avocata poporului suveran vor contesta decizia cu siguranta. Mai avem judecatori care apara poporul de neomarxisti lui Bill gastes , UE si Nato. Mai putin si Trump va reveni sa readuca SUA mareata, acolo unde e locul. Dna Sosoaca si Domnul Robu vor inlatura neomarxistii in curand.

 24. praf says:

  Prima realizare de cand e primar.Infunda orasul in carantina.Are motiv sa stea acasa doua saptamani.Doar si-a delegat totul,ce sa mai vina la lucru.

 25. taro says:

  N-ai cu cine, prostii sunt tot prosti si tot nu au sa respecte nici o regula. Dupa un an de epidemie multi inca tot nu poarta masca corect in spatii inchise. Un pensionar gras ca un porc de craciun purta masca pe barbie si cand l-a oprit baiatul de la paza din supermarket zice ca nu exista covid. Grasul ala daca se infecteaza e terminat.

 26. Ella says:

  Cum ramane cu sustinerea examenelor pentru obtinerea permisului de conducere?

 27. Alex says:

  Fritzy lasane, esti degeaba:(((( abea astept urmatoarele alegeri, jos cu tine

 28. Sasha says:

  Tovarase Fritz, imi pare rau, dar esti cel mai slab Primar al Timisoarei. Ca de obicei “mortul” e de vina. De cand ati ajuns Primar si pana azi, rezultatul muncii dumneavoastra este un mare ZERO (0).

  • Multumit de actualul primar says:

   Si eu sunt de parere ca fostii pimari erau mai grasi, nu veneau la lucru cu bicicleta. Pe strada unde locuiesc se asfalteaza trotuarele (respect pentru pietoni), se asfalteaza partea dintre poarta de intare cu masina in curte / garaj si carosabil, astfel cei care doresc sa intre cu masina in curte sa o faca. Multimim primarului.

 29. Archer says:

  Nici activitate sportiva individuala in aer liber nu ai voie?Astia-s cretini? Si in starea de urgenta era permisa si acum in semicarantina asta cum ei au numit-o nici asta nu avem voie? Pariu ca va scadea foarte putin numarul cazurilor si apoi va creste din nou.O masura absurda care nu avea niciun rezultat decat pe termen scurt.Foarte interesant ca de cand s-a introdus purtarea mastii si in spatiul liber unde nu este zona aglomerata,au crescut cazurile.Vaccinarile sunt in toi…cazurile cresc.De ce?Pentru ca un vaccinat poate fi purtator de virus.Niste idioti.Regret ca l-am votat pe acest fritz…o personalitate stearsa care pare ca habar nua re ce cauta in primarie.

  • Nagy Zoltan says:

   @Archer Activitatea individuala de sport e voie. Citeste declaratia aia (PDF-ul). E undeva la punctul c sau d.)

 30. Un timisorean says:

  În Dumbrăvița carantina nu a avut niciun efect. Oare va avea în Timișoara?

 31. sa ardeti in Iad! says:

  Era unul nebun pe aici care zicea ca ne vor constrange ca sa acceptam vaccinul si ca o sa murim mai multi din cauza vaccinului decat de la virus. Incep sa ii dau dreptate pentru ca nu mi se pare potrivita carantina odata ce la aia in Dumbravita s-a iesit din carantina cu numar mai mare de infectati decat s-a intrat.

  Aceasta carantina a fost pregatitata din 25 de cand au schimbat modul de a calcula cazurile deci este o crima cu premeditare.

  • Drasticul says:

   Ai uitat de imaginile din China acum mai bine de un an, sudau din exterior usile de intrare in scarile blocurilor. Nu zic ca a fost bine, dar masurile cele mai drastice dau cele mai rapide rezultate. Dupa 2-3 luni viata a revenit la normal. La noi se incearca cu vorba buna, recomandari in felul asta o mai lalaim 10 ani ca sa ajungem cum era inainte

   • Diana says:

    Tu chiar “pui botul”la China? Atunci incuie-te si arunca cheia pe geam!

   • Itu says:

    china a facut show
    a facut cineva verificari independente ca sudatul ala chiara fost permanent in perioada aia sau ca a fost raspandit sau ca intr-adevar era un bloc de locuinte? a fost totul show, uite ce masuri am luat ca dupa aia sa avem baza sa zicem ca nu mai sunt cazuri

 32. ady says:

  cocalarii ……. bugetari iar ne hotărăsc soarta la privați …..niste gunoaie !!!

 33. Marius says:

  Tarile din vest sunt in carantina, Institutul Național de Sănătate Publică a recomandad carantinarea orasului – se pare ca cei care posteaza aici stiu mai bine decat specialistii.
  Suntem foarte norocosi sa-i avem aici in orasul nostru.

  • Alin says:

   Cine sunt acei specialisti? Enumerai cu nume, prenume, functie si ce anume ii face specialisti. Sau daca auzim cuvantul specialist trebuie sa ne inchinam?

  • Black Jack says:

   Cum se face că toți specialiștii lucrează la stat? Mă rog, în acest caz, lucrează este un termen peiorativ. Câți dintre cei care au votat în favoarea “carantinării” Timișoarei și-ar găsi de lucru în privat? Desigur întrebarea este retorică…

  • Itu says:

   da, sa ascultam specialistii care nu lucreaza la stat. in vest se intampla ceva dubios, baga in lockdown si la 0,5 la mie.

 34. Unu din Banat says:

  Sa mai vad eu numai grupurile de talibani pe strada ca o sa fiu abonat la 112

 35. kkk says:

  Sa v-o dau sub mustata la toti votantii pentru carantina!

 36. VIRUSUL= GUVERNUL says:

  S-a spus ca virusul ne-a furat un an din viata si ca a adus lumea la exasperare DAR s-a murit mai puțin decât în anii trecuți și asta o zic cu dovezi clare statistice. Ca sa nu ne mai mintim atat: nu virusul ne-a închis afacerile, nu din cauza virusului ne-am pierdut locurile de munca si nu virusul ne-a distrus vietile ci GUVERNUL.

  GUVERNUL ESTE VIRUSUL și VIRUSUL ESTE GUVERNUL.

  Vă urez sănătate! Sper ca v-ati convins ca guvernul NU VA VREA BINELE deci nu mergeti in directia in care ne forteaza sa mergem si NU VA VACCINATI!

  Sunt alături de toți comercianții din EURO, MALL, GALERIA 1, magazinele mici de cartier, micile afaceri cu oameni harnici răspândite prin oraș, micii antreprenori, muncitorii, harnicele noastre femei și alături de toți cei ce suferiți din cauza acestui guvern care la umbra unei gripe cor instaurarea DICTATURII.

  Fraților credeti-ma ca NU SCAPAM nici peste 4 ani de GRIPA asta. Vom ajunge muritori de foame. Chitu a si zis ca 4 ani nu scapam de el. O sa ne tina din constrangeri in constrangeri pana vom fi un popor in genunchi.

  Singura solutie: inca o revolutie!

  • Itu says:

   nu e asa, s-a mutit cu 14% mai mult. desi e discutabil cat e de la covod si cat de la restrictiile anti covid care au facut lumea sa nu se mai trateze la timp.

 37. Un anonim says:

  Vrem date concrete nu vorbe spuse la o adunarea de inculți date Fritz sa de duci unde a întors mutu vaca

 38. Un biciclist. says:

  Ce păcat….eu am vrut carantină 8 luni, dacă nu s-a putut este bine și 2 săpt. dar neapărat cu prelungire ca altfel degeaba ne-am apucat…..fritz contează pe votul meu la următoarele mele alegeri.

 39. k999 says:

  Un bun profesor, de la o buna facultate, de cate ori vroia sa faca misto de tine iti spunea Fritz! De ce oare? Chiar ma sperie analogia…

 40. AIPSS.ro says:

  In ciuda deciziei nefericite de carantinare, venim in ajutorul cetatenilor din Timișoara (Timisoara, Romania) punand la dispozitie un formular online pentru deplasarea pe perioada carantinei. https://portal.e-primariata.ro/uat/timis/timisoara/cereri/alte-formulare/150 Acesta poate fi completat extrem de simplu pe telefonul mobil, fiecare declaratie avand un QR cod unic asociat, pe care cei de la Poliția Locală Timișoara il pot scana pentru verificarea declaratiilor fara a mai fi nevoie de hartie la purtator.

 41. Burila75 says:

  Dar Lidl,Kaufland,Auchan,Profi,Megaimage,ete etc de ce nu la inchideti …

 42. Dinu Alexe says:

  Obisinuitiva oameni buni si mai ales votanti neamtului ca adevarati timisoreni care s-au nascut si crescut au votat Robu.
  Cum a spus dm Robu in noaptea infrangeri
  “Daca timisoreni nu au vrut o desfasurare in forta a orasului atunci ma retrag”
  Sa nu aiba surpriza dm Fritz daca vor vedea timisoreni la protest impotriva lui.

 43. Cetatean curios says:

  Care sunt masurile economice compensatorii?
  Sunt atatea persoane care vor fi afectate, cum veti rezolva aceasta problema?
  Ati pus carantina ca sa dati un “indemn” vaccinarii?

 44. Cosmin says:

  ehhhh se mai relaxeaza si el putin, a dat din greu in ultima luna. Am depus pt un CU la PMT de aproape 100 de zile sta la srmnat la dl Primar. Mult mai slab ca Robu…. Norocul lui Robu, cred ca se distreaza copios

 45. Dinu Alexe says:

  UNDE SUNTETI MA VOTATI NEAMTULUI

 46. Lore says:

  Eu una nu l-am votat ever pe.Fritz si nici nu ma.vad facand una ca asta in viitor! Il regret sincer pe Robu….cu pacatele lui cum.era…

 47. Valicu says:

  Fritz e un pampalau iar Arafat o fosila. Amandoi trebuie sa plece urgent dar unde? Cine ii ia pe astia in mediul privat? Ca sunt amandoi 2 incompententi

 48. Dani says:

  Este un bulshit. Domnul primar sincer ați dat cu bățul în baltă,pe toți responsabili va durut la bască în toată această perioadă în primul rând că foarte multă lume circulă cu mijloacele de transport în comun și numai distanțare nu sa ținut în acestea. Dar ca de obicei pumnul în gură la omul de rând și bineînțeles la privați. Rușine..

 49. Ciprian says:

  Cetățeni ai Timișoarei,cred că a venit momentul sa inițiem pe cale democratică procedura de demitere prin referendum local a primarului pentru incompetenta

 50. NaiviSuntUnii says:

  Va bateti joc de oamenii,cu minciuna voastra ordinarilor,o sa platiti voi.Nu va ies nr de vaccinari si incercati sa fortati, sa ne luati libertatea.E scris de 2000 ani ca asta veti face,iar tatal vostru satana(mincinosul)se grabeste ca nu are mult timp pe Pamint.Dar o sa platiti cu varf si indesat cei care va inchinati covidului(mincinosului).Fiecare va plati pt faptele lui.

 51. Ali says:

  D Fritz, 6 martie: “nu mai avem locuri în ATI”. In continuare minte,se vede pe cifrele oficiale ca numarul a fost constant in ultimele luni, ba chiar a scazut semnificativ ieri

  1 ianuarie 2021, în spitalele din județ erau internați 317 pacienți cu COVID-19, 58 dintre aceștia la ATI.

  3 februarie, 344 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 59 fiind pe secțiile de ATI.

  3 martie, 342 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 58 fiind pe secțiile de ATI.

  5 martie, 391 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 46 fiind pe secțiile de ATI.

 52. dela says:

  Ce rost mai are sa te vaccinezi daca la fiecare 2 lunii apare carantina si tot felul de restricti? domnul Fritz e un mic comunist. stie doar sa inchida si sa taie. alegerile in tara asta ar trebui facut din 6 in 6 luni…doar asa poate sar face ceva

 53. John says:

  Dictatura neo-nazista care a pus stapanire pe aceasta tara o cauta cu luminarea. A trecut prea mult de la revolutia din decembrie ’89 ? Atunci revolta populara a inceput la Timisoara, si ar fi momentul sa ne ridicam sa ne luam viata si libertatea inapoi din mainile acestui regim mai represiv decat dictatura comunista. Si am o banuiala ca la urmatoarea revolutie nu se vor mai lua prizonieri, politicienii, politistii vor fi vinati pe strazi si linsati de multimea furioasa. Aveti mare grija banditilor, cand se trece peste un anumit prag, omul devine un animal foarte violent, reactie amplificata de spiritul de turma. Ceea ce ati vazut in decemmbrie ’89 a fost nimic comparativ cu furia acestui popor care va rabufni cand va inlatura acest regim neo-nezist ultra represiv. Ceasul acestei dictaturi a inceput sa ticaie. Nici o dictatura nu tine la infinit.

  • Toni says:

   Sa mori tu! Mama da nervos mai esti.Un Distonocalm ceva?

  • Scipio says:

   Johnule, esti mai prajit decat painea prajita cu acest comment. Eu zic sa faci un lucru bun cu viata ta, macar o data, si doneaza-ti corpul stiintei, sa il studieze savantii de pe filiera dolj-caracalista de pe care vii, ca voi sunteti asa cu mintea mai putina.

  • Ala Fara Scoala says:

   Ai dreptate în felu tău.Doar ca suntem dezbinați, noi ne certam pe locuri de parcare masti și vaccine.Statul face ce vrea pentru ca nu conduce un întreg conduce triburi.Pana în 89 toți eram pe aceiași lungime de unda a fost altceva.

 54. Elena says:

  Propun sa organizam un protest. Cine i pentru?

 55. M..E Fritz says:

  Romania trezestete!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 56. boii care l-au votat ar trebui sa fie fericiti…

 57. Alin says:

  Ne bucuram pentru “pseudo carantina “.Ne bucuram domnule Fritz ca aveti grija de noi si ne protejati si nu sunteti asa iresponsabil precum ceilalti primari din localitatile invecinate, unde oamenii invata sa traiasca cu acest covid si se iau masuri astfel incat sa para viata ceva apropiat cu normalul.
  Vad ca dv ati avut covid de vreo doua ori pana acum , banuiesc ca e periculos tare de ati reusit sa reveniti la conducerea metropolei.multa … sanatate va doresc

 58. declaratie says:

  De unde putem descarca declaratia? O luam de la aprozar? Spuneti-ne, va rugam, Tion News alert!

 59. podul pacii says:

  poate vor astia inca o revolutie

 60. Ciprian says:

  Cetățeni ai Timișoarei,aici a fost distrus un sistem politic la Revoluție tot aici cred și trebuie să inițiem procedura democratică de demitere a Primarului prin referendum local pentru incompetents

 61. catalin says:

  Dacă am programare la vaccin în Moldova Noua în data de 8 martie la ora 10 mai pot pleca ?

 62. Eduard says:

  Ma sperie cea ce citesc pe aici ..nu inteleg de ce il acuzati pe domnul Primar …el doar executa ordinele primite ..si cred ca voi at-i ales aceasta persoana la carma urbei ..deci in concluzie numai atacati primarul..ci stati drk in casa nu va mai plimbatii ca pi3l3a pe p0la prin oras fara rost ….atarnati ca mustele pe kkt cum iasa un pic soarele hop si voi pe strada
  Respect domnule Primar

  • Sasha says:

   Baiete, pacat ca s-au inchis din nou scolile, ca te ajutam sa mergi sa termini macar 8 clase, ca e trist sa gândești si sa scrii suburban si cu greseli.

  • Itu says:

   pai e foarte indicat ca lumea sa iasa cat mai mult din casa, ca vitamina d si miscarea sunt bune impotriva covid. ideea carantinei e sa nu te duci in vizita. asta cu statul in casa ati inteles-o prost si acum un an si acum. daca vreti sa faceti ceva pt sistemul medical, iesiti din casa si mentineti-va o forma fizica cat mai buna, nu “stati in casa” sa va detetiorati sanatatea!

   • tibi says:

    imi platesti tu amenda daca ies din casa, ma, m*ie?

    • Itu says:

     nu e nici o amenda, sunt din sibiu si ne plimbam unde voiam noi in carantina, asculta la mine ca am experienta. dar, ma m..e, ideea e sa nu fi ptost si sa ai si declaratia aia la tine.

 63. Eu says:

  Un … Fritz care e pe dinafara cu ce ar trebui sa faca.
  Dar ordinul a venit de la Arafat care a participat si el la sedinta.

 64. uie_fritz says:

  FRITZZ DORMI? IARA AI CONCEDIU 2 SAPTAMANI PE LUNA??

 65. Timidu' says:

  Pe Terase cred ( presupun) ca ati vazut consumatori fara masti cum isi sufla unii altora fum de tigara amestecat cu ce au prin plamani. La fel in in Mall , restaurante , cafenele , baruri … fara numar .

  Pentru cei care nu inteleg , sanatatea Publica este …. Publica .
  Nimeni nu poate pretinde ca in numele libertatilor personale are dreptul sa-i expuna pe ceilalti pt ca si ceilalti au libertati si drepturi .

  • Ada says:

   Nu te cred! Pai se respecta masuri, de fapt nu e nimic real, primarul e vinovat, cei morti sunt de vina…
   Pacat ca nu gandesc mai multi ca tine…

  • Itu says:

   pai da, dar trebuie dovedit ca esti periculos, nu pe presupuneri ca “poate” esti purtator. si cum sa stai cu masca la terasa? :)) in plus, masca in aer liber nu ajuta din simplul motiv ca absolut nimeni nu se infecteaza in aer liber, e dovedit stiintific. in afara de cei care stau inghesuiti ca sardinele. e total antistiintific sa sustii purtarea mastii in aer liber, e la nivel de superstitie si psihoza, nu de stiinta si ratiune.

 66. Victor says:

  Acest Fritz este un dezastru. In iarna am avut rata de 8 la mie fara sa se ia în calcul focarele. Și tot nu am fost carantinati. Acum cu focarele luate în calcul avem 7.49.

 67. Marinel says:

  Acum se explică ce făcea pe la București

 68. N-am says:

  Propunere:

  FARA Amenzi.

  Politistii doar as legitimeze persoanele ce nu respecta numarul maxim de oameni intr- un grup, distanta ori masca.

  DACA vreuna din persoanele acelea se imbolnaveste in intervalul de timp care s- a stabilit ca ia sa se transmita si infecteze o persoana, acea persoana sa plateasca testul COVID, orice interventie medicala, internarea, externarile, controalele ulterioare pana cand pandemia va fi declarata gata si ca un plus, sa nu beneficieze de nici un concediu medical.

  Asta poate ar fi consecinta pentru pro*ti

  • tibi says:

   nu se vor masuri pertinente. se vrea doar saracirea si enervarea populatiei.

   • N-am says:

    pesedache, vezi ca nu suntem in aceeasi tabara. Nu se doreste saracirea, se doreste trecerea cat mai repede, ca in curand criza din vest va ajunge si la noi, multinationalele mutandu- si productiile si ingineria catre est/ sud- est.
    Dar pro*tii cultivati pe siteuri obscure, ce sfideaza ani de scoala, cercetari si experienta, cred ca stiu mai bine.
    Atata ar trebui. Sa se poata localiza cine cu cine a fost, cand s- a produs infectarea. Si daca nu trebuia sa fie acolo, atatia oameni, atunci fiecare sa plateasca din buzunarul propriu, concediu neplatit.
    Pentru ca pe pro*ti ii inveti doar prin masuri drastice, nu cu vorba buna, iar poporul roman este un popor prostit de comunism, rau de tot.

    • tibi says:

     ce pesedache visezi, ba, labarule? ma cac pe tine si partidul din care faci parte, oricare ar fi ala, apoi va trag pe toti la veceu

     • N-am says:

      Ne tragi, adica tu esti deja in acel `veceu` ?
      Stai linistit, nu- mi pareai mai inteligent ca ceea ce sta de obicei in veceu.

    • dr. ciobanescu says:

     Ia marsh tu si expertii si ingineria ta in Vest si lasa-ne pe noi prostii sa traim in pace. Bai caine, am ajuns sa imi traiesc eu viata dupa cum decide p*la ta? Sa vezi ce metode drastice vi se vor aplica voua curand.

  • Cleo says:

   Si daca cel infectat moare? Sau imbolnaveste nevinovati? Cam cum te-ai simti sa stii ca suferi din cauza unor retardati???

   • N-am says:

    Nevinovat wsti daca aveai ce cauta in locul unde te- ai imbolnavit (in drumbspre saubde la munca, urgente, cunparaturi) .
    Iar daca mori ca ai fost prost, din nou, daca este dovedit ca ainstat ciorchine cu baietii sau fetele la barfa, nici un ajutor de inmormantare, toate cheltuielile medicale suportate de tine sau familia ta (autopsie, imbalsamare, ingropaciune) si de nu se ia mortu, incinerarea si plata ulterioara.
    Gata cu mentalitatea asta comunistoida cum ca ‘eu am drepturi si Statul mi le ingradeste’ . Aici este vorba de efecte la nivel colectiv, datorate gandirii egoiste si indiciduale (pai eu sa nu ies din casa si sa nu imi traiesc viata? ) .

   • N-am says:

    La*barul sau -ara de la tion tot cenzureaza.
    Daca cineva moare sau se imbolnaveste fara un motiv intemeiat de a se afla in acel loc (cumparaturi, dus sau intors de la loc de munca, urgente) sa plateasca si autopsia, inmormantarea, transferul, tot (sau incinerarea) . Fara ajutor de inmormantare.
    Esti pr*st, platesti.
    Simtul asta comunistoid cum ca Statul este impotriva noastra, intr- o pandemie ce omoara oameni, este de un penibil enorm.

   • N-am says:

    La*barul sau -ara de la tion tot cenzureaza.
    Daca cineva moare sau se imbolnaveste fara un motiv intemeiat de a se afla in acel loc (cumparaturi, dus sau intors de la loc de munca, urgente) sa plateasca si autopsia, inmormantarea, transferul, tot (sau incinerarea) . Fara ajutor de inmormantare.
    Esti pr*st, platesti.
    Simtul asta comunistoid cum ca Statul este impotriva noastra, intr- o pandemie ce omoara oameni, este de un penibil enorm…

  • Itu says:

   aloo, deja platim c.a.s.s-ul avem dreptul sa ne imbolnavim!

   • N-am says:

    Iti tari mai civilizate a crescut contributia din cauza Covid pt. urmatorii 5 ani.
    Aici nu mai este vorba de altii, este vorba ca ii un virus nou, care nu stim mai nimic despre el, dar cu cat trece timpul aflam ca este nasol ca rapiditate infectie, efecte secundare in timpul infectarii si mai ales dupa infectare (sa nu vorbim de mortalitate) .
    Din pacate, tara este plina de idioti, mai destepti ca ani grei de cunostinte in domeniu, ce ignora pericolul si riscul, crezand ca numarul scazut de infectii si probleme sunt corelate virusului, nu a masurilor luate.
    Iti cam dai seama ca in caz de virus direct mortal, Romania va fi curatata repede (Doamne ajuta) .

 69. Bogdan says:

  Eu zic sa se faca manifestari in piata de sustinere a proaspatului primar. Gandire nemteasca sclipitoare: cand esti la pamant mai meriti una . Il sustin maxim, totusi trebuia sa “sustina” masuri mult mai drastice.

 70. Asta says:

  Asa este cand niste politruci primesc putere… niste tradatori

 71. Aninomus says:

  Ar trebui să facem toții declarație și sa ne plimbăm pe străzi Poate asa pleacă Covidelu Asa au ei impresia ca cu declarație nu mai vine Covidelu Oricum RUȘINE FRITZ De când ai venit nu ai făcut absolut nimic pt Timișoara doar salariu gras ai încasat
  Noi restul suntem prosti ca ne aplecam capul

 72. Tm says:

  “Felicitari” celor care l-au votat pe ” Fritz “…in sfarșit a inceput sa “faca ceva” pentru timișoreni…

 73. Your IBAN says:

  Intre timp nea Musta a primit un telefon de la banca: cica au ramas fără zerouri, toate au fost folosite pt contul dumnealui.

 74. Lucian says:

  D….. lor…… Aloooo. Va jucați cu focul! Nu am scris și postat nimic pana acum…. Dar este nevoie doar de o scânteie. Uitați-vă ce sa întâmplat la Belgrad când au făcut aceiași greșeală autoritățile. Nu indemn la nimic……. Nervi oamenilor și toată aceasta situație. Cu acest COVID. ȘIasa sunt întinși. Grija mare!!!!

 75. Rumburak says:

  Acum nu se găsește niciun suedez sa își pună număr cu USR sau PNL?
  Am pix care se șterge, o sa circul ca și înainte, 2 săptămâni cu aceeași declarație, corectez zilnic data.

 76. Tudor says:

  Este momentul sa deratizam Timișoara de acest virus EBOLA al politici USR PLUS si PNL
  Sunt satul de restricti peste restricti.
  Cat de curând o sa vedem o alta revoluție a poporului roman împotriva PNL USR+ care de fapt este fosta securitate reprezentata de copii si nepoti fostelor cadre.

 77. tibi says:

  fritz, cate palme iti dai dupa ce doua saptamani nu se schimba situatia? sau vrei sa ti le dam noi?

 78. Stefan says:

  Sper ca sunt lăsați oltenii sa iasa 😉în rest nu mai contează…. Dumbrăvița o sa fie a vii.a oară în carantina si tot nu te intreaba nimeni nimica daca arăți un A4 scris cu orice pe ea🤣🤣

  • Cineva says:

   Fac ceva pe carantina voastra de c***t suedezii care nu au impus nicio masura de ce nu mai au cazuri? Numai noi prostii trebuie sa inghitim rahaturile voastre, sau ce ba??? Nu va convine ca nu stam ca prostii la impuns? Nu aveti destui prosti pt vaccinare si vreti sa ne speriati? Fac ceva pe voi si pe vaccinul vostru de c***t si prin fata voastra plec din orasul asta si va arat ca nu stau in carantina voastra de rahat sa vwdeti voi unde si cand merg eu, nu m-am nascut sa dau explicatii unor incompetenti unde merg si ce fac si o sa va demonstrez ca nici intr-o mie de ani in corpul meu nu o sa fie vreun vaccin de rahat… FAC CEVA PE VOI DE INCOMPETENTI SI HOTI HALAL GUVERNANTI! LUATI EXEMPLUL SUEDEZ SI INVATATI DE ACOLO!!!

   • Nagy Zoltan says:

    @Cineva Vorbeste cu cineva catre efectiv traieste in Suedia. La ei situatia este extrem de grava, au incercat sa nu inchida, au printre cei mai multi morti in varsta. De undeva din noiembrie sunt si ei in carantina ca oricare altul.

   • N-am says:

    Varful conducerii suedeze a recunoscut public, clar si raspicat ca a fost cea,mai mare greseala.
    Atata am de zis.

  • falixu says:

   nu ajuta cu nimic daca izolezi oamenii dar mizeriile nu au de unde sa stie

 79. Bila says:

  Cine nu vrea carantina haideți la proteste in centrul Timișoarei !!!!!
  Dacă nu ciocul mic !

 80. tibi says:

  “D Fritz, 6 martie: „nu mai avem locuri în ATI”. In continuare minte,se vede pe cifrele oficiale ca numarul a fost constant in ultimele luni, ba chiar a scazut semnificativ ieri. De cand a ajuns primar a dorit inchiderea orasului desi in ziua alegerilor a scos in strada mii de oameni la o manifestatie ilegala.

  1 ianuarie 2021, în spitalele din județ erau internați 317 pacienți cu COVID-19, 58 dintre aceștia la ATI.

  3 februarie, 344 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 59 fiind pe secțiile de ATI.

  3 martie, 342 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 58 fiind pe secțiile de ATI.

  5 martie, 391 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 46 fiind pe secțiile de ATI.”

  STIRISTILOR, verificati si comentati informatia asta sau sunteti doar propaganda?

 81. Rares B. says:

  Timisoreni care nu vor restricti sunt invitati mâine la proteste pasnice în centrul Timisoarei.
  Cine vrea carantina a stea acasă.

 82. Horatiu says:

  “În cazul centrelor comerciale și a parcurilor se limitează accesul persoanelor astfel încât să se asigure 8 mp/persoană, cu respectarea normelor de distanţare.”

  “Slujbe religioase cu participarea credincioșilor se pot face doar în exteriorul clădirilor. Pentru evenimentele organizate în interior se va respecta norma de 4 mp/persoană, cu respecarea regulilor de protecție sanitară.”

  Poate cineva sa ma lamureasca de ce la magazin este nevoie de 8mp distanta si la biserica doar 4 mp?
  Multumesc!

  • N-am says:

   Cand esti in casa lui duamnie duamnie exista o energie dumnezeiasca ce pune lantz mai scurt la covid.
   Pentru ca e multi retar*ati religiosi ce nu trebuie suparati pentru ca sunt voturi.

 83. Sorin says:

  Maine e protest de la ora 5 in centru.

 84. marici says:

  Maine ne vedem in centru la proteste .
  Am facut si o pancarda :

  Timisoara ist nicht Auschwitz !!!

  Einkommen aus Deutschland ausweisen !!!

 85. Parinte says:

  Deci..!.. Cum K..k..at ss imi fac adeverinta de la Serviciu..daca AZI ESTE SAMBATA.. si Nu lucrez..si de Duminica noapte..se intra in Carantina..
  Exact cand TREBUIE SA merg la serviciu..si Pot primi adeverinta de la serviciu..

 86. Dan says:

  Hotărârea nu-i privește pe emigranți. Ei umblă liberi, fără sancțiuni, cu sprijinul autorităților.
  Noi ceilalți, la carantină & amenzi.

 87. Sasha says:

  Tovarășe Fritz, spuneti-mi cand va gasesc disponibil la Casierie? Cum de ce? Vin cu facturile de chirie si utilitati si cu fluturașii de salariu ai colegilor de muncă. Nu, nu sunt din HoReCa, sunt un prestator de servicii pe care dumneata te strădui sa ma bagi in faliment, tocmai cand incepeam sa-mi revin economic, sa ajung pe zero, cum se spune, cu datoriile acumulate anul trecut. Ce fac acum??
  P.S. va rog frumos nu incepeti cu atacuri la persoana, chiar nu stiu cum ne vom descurca financiar, familia mea si familiile colegilor mei.

  • Unul din Timisoara says:

   Imi pare rau pentru tine, dar acesta este efectul lipsei purtarii mastii, lipsei distantarii. Daca noi ca indivizi nu-i respectam pe ceilalti se impun reguli si mai drastice. Pentru a fi ajutat, puteai scrie un numar de telefon, o adresa de domiciliu, un email sau un IBAN. Este momentul pentru a ne ajuta uni pe altii si a ne respecta reciproc. Doar impreuna putem trece peste asta. Multa sanatate

 88. cineva says:

  Dictatura hitlerista s-a intors. Halt Fritz!!!!!!

 89. Hello. Treziti-va cu aceste masuri nu rezolvati absolut nimic , faptul ca postati niste mameluci sa stea si sa le aratam o hartie, este dea dreptul absurd , ne puneti la incercare nervii si rabdarea. Aveti grija noi suntem vesnici , voi vremelnici.

 90. ZORRO says:

  Ma bag! Eu am o mare problema cu imbecilii de la magazine care nu respecta distantarea deloc, se inghesuie de zici ca se da gratis!Le tot zic ma cert intruna cu ei dar n-ai cu cine, natie de cacat. Oamenii nu sunt constienti si nu respecta reguli de bun simt civic. Cu siguranta daca am fi mai responsabili rata de infectare nu era asa mare.

  • Itu says:

   astea sunt basme. tu crezi ca in magazin se infecteaza lumea? si alea cu distantarea v-au ramas in cap din martie si aprilie anul trecut, cand nu erau obligatorii mastile. de aia trebuia distantare. acum daca toata lumea are masca nu prea e nevoie de distantare. decat pt speriosi irationali.

   • N-am says:

    Simulari pe niste computere ce gandesc cat n- ai gandit tu si toate generatiile dinaintea ta, date clare a efectelor, sfaturi oameni specialisti in domeniu medical or tehnic- ingineresc masti ce zic ce, cum si de ce ajuta toate masurile preventive impreuna cum se complementeaza versus tu, un neica nimeni de pus la tras jugul, cu neuroni noi, nefolositi cu tzipla pe ei.
    Da, parca o sa cred specialistii in domeniu. Dar cand este vorba de tras la jug, voi apela la tine si cei ca tine.

   • N-am says:

    Putem crede in urmatoarele:
    * Super calculatoare ce gandesc cand nu poti tu gandi alaturi de toate generatiile anterioare tie, au reusit sa simuleze cum se poate propaga/ transmite virusul si in incaperi ca un magazin si nu numai.
    * Oameni specializati in masti au spus ce este bine, care solutii se completeaza sa creasca siguranta si eficacitatea in a preveni raspandirea acestui virus.
    * Oameni de stiinta cu ani de studii in spate si cu ani de experienta, firme cu ani de cunostinte in spate, ne spun ce sa facem pe baza celor enumerate mai sus.
    Sau avem posibilitatea:
    * Sa credem un neica nimeni (sau niste, ca tine) , care- s buni de tras la jug, in probleme ce nu sunt despre tras la jug.

    Rezuma- te la tras la jug!

    • Itu says:

     hai sa-ti explic, eu cred ce spun specialistii independenti, obiectivi, nu cei care lucreaza pt guverne
     aia care lucreaza pt guverne normal ca o sa zica sa se ia toate masurile una peste alta, ca sa-si asigure fundul in caz de ceva.
     dar cand ai masca, nu mai trebuie distantare.

     • N-am says:

      Mhm, ia, da surse, ca- ti dau eu simulari pe calculatoare si pareri specialisti firme private.

   • Moni says:

    Normal ca in magazine sunt cele mai multe imbolnaviri pentru ca acolo e concentratia cea mai mare de inconstienti/mp. Si asta cu mall-urile inchise in weekeend e ceva, insa nu suficient. Lucrand in comert stiu despre ce vorbesc. Zilnic vad oameni veniti la plimbare in magazin cu catelul sau doar dupa o primula de 2 lei, doar asa sa iasa undeva, dar se plimba in tot magazinul 1 ora. Nici anul trecut nu s-a respectat cand in teorie era un nr de 60 de persoane maxime admise in magazin, pt ca doh…trebuie sa mearga afacerea. Putini stiu ca Hornbach a avut incasari record pe perioada carantinei de anul trecut. Deci despre ce masuri vorbim?

  • tibi says:

   zorro, ia stai tu in plm acasa si taci, daca te isterizezi atata.

 91. Zemester says:

  Azi în Timișoara, mâine-n toată țara

 92. LevSt. says:

  Raed Arafat, despre posibilitatea unui lockdown in toata Romania. “Noua tulpina devine predominanta peste tot”(…)____—-____”Tot raul e spre bine”, zice o vorba, insa NUMAI daca este valorificat in acord cu realitatea, este clar ca numarul mare de infectari si decese continua, si ca numai o actiune pornita de la zero si continuata perfect (in secventele ei) poate ameliora-chiar termina- situatia, iar situatia din Romania tinde sa devina cea a judetului Timis, asa ca actiunea ce trebuie executata rapid este -DA!- de lockdown al intregii tari, dar la modul cel mai strict imaginabil, iar in aceste saptamani, mers din casa in casa si vaccinata toata populatia eligibila, in timp care sa fie record, iar aceasta se poate obtine prin cerere de doze de vaccin de la firmele producatoare dar si de la tarile europene care vor sa participe la experiment, care trebuie sa-si”rupa” din alocatia lor cateva zeci de mii doze si sa le trimita Romaniei, si -in acelasi timp- sa trimita si cateva zeci de persoane calificate medical, pentru a participa la acest experiment(care NU are nicio minima latura, parte negativa), iar in urma acestei actiuni (cu inca 2 saptamani de carantina , pentru persoanele CARE VIN in Romania- numarand de la data zilei cand sunt incheiate vaccinarile in Ro.) toata lumea va sti ce este de facut…Consider ca este o oportunitate pentru Ro. sa faca acest experiment, desi ar trebui(ca cei abilitati) sa preia idea mea si sa o expuna f. vocal la ONU si OMS, anume idea principala, INCHIDERE PLANETARA cu cateva dezinfectii planetare , succesive, timp in care( trebuie sa fie sub 2 luni) toata populatia globului trebuie vaccinata si astfel se poate face intoarcerea spre activitatile normale, altfel problemele economice se vor amplifica si -automat- vor agrava pe cele sanitare existente si chiar vor aduce, altele noi…

  • Itu says:

   nu mai visa, doar la timisoara e relativ grava sitiatia si ingrijoratoare pe la cluj, alba si brasov. in rest…ce lockdown sa faci in harghita cu incidenta 0,8 la mie? numai ca sunteti voi covidati in timis? :))

 93. Vlad says:

  Ma enervez doar cand aud numele Fritz. Cea mai mare dezamagire din politica , alaturi de USR . Mai sunt cateva persoane de buna credinta dar in rest este plin doar de incompetenti si politruci

  Fritz = 0 barat

  Ma gandesc foarte serios sa imi fac bagajele

 94. Bogdan says:

  ….dracu dracu dracu sa va ia de gunoaie si mizerii ce sunteti, lumee fara proteste nu se va realiza nimic niciodata, isi bat joc de noi si ne sfideaza pe toti, sa se duca dracu cu totii sa traiasca in balon si sa ne lase pe noi in pace, dumnezeuu mamii lor de incapabili mental

 95. Razvi says:

  Frecție la un picior de lemn frumos lăcuit cu o alifie foarte scumpa ! Atât timp cât mergem la lucru pana picăm din picioare convinși ca nouă nu ni se poate întâmpla și suntem doar răciți iar covid iau doar proștii reușind sa-l împărțim cu generozitate în jurul nostru nu se va schimba nimic în bine.

 96. Constantin says:

  Logica perfecta… Slujbe în exterior e permis, activități sportive INDIVIDUALE IN AER LIBER? Nu ne trebuie, cu cât mai mult inchisi, deprimați și fără activitate cu atât mai mulți clienți la Farmacie S.A.

 97. Speranta moare ultima says:

  Nu sunt adept carantinei. Mai ales ca acum o saptamana am fost in izolare….explicale copiilor mici ca dupa ce au stat 2 saptamani sii in casa stau iara….e greu….dar sincer prin ce am trecut eu…mai bine stau in casa sanatos decat sa mai trec odata…..si cred ca cine a trecut greu prin Covid prefera la fel…acum legea a fost data ..nu avem ce face sa speram macar sa scada numarul infectarilor ca daca nu cred ca se va face ca anul trecut si se va tot prelungi…. sa speram ca nu ajungem acolo

 98. Gigi says:

  Virusul este ca o gripa, l-am facut si nu am avut simptome. Sincer e penibil sa ne carantinam, nu rezolvam nimic. Sa fie protejati cei vulnerabili, ei au risc noi cei tineri si sanatosi nu avem stres.

  • Pop says:

   Pt o rata de mortalitate de 1,4% inchidem tot globul…hmmm mi se pare doar mie sau pute cv? Restrictionarea circulatiei pe timpul noptii?! ?! Pt?

   • Costurile epidemiei says:

    Mai bine carantinam tot globul 2 luni decat sa pompam costuri imense in sistemele de sanatate ani de zile. Aici nu e vorba doar de morti

  • tibi says:

   nu are rost sa ceri logica de la ratatii astia, scopul e sa acopere criza financiara globala cu minciuni si carantine

  • N-am says:

   Is mai multi ce zic contrariul. Nu esti centru constiintei acestui popor nici Mesia, sa fi dus ti greul tuturor. Asa ca mars naibii de gunoi stradal!

 99. carantina va fi lunga says:

  Dragi romani! Pregatiti-va psihic pentru

  – o carantina care se va extinde cu o mica pauza pana dupa PASTE, pentru ca – nu-i asa? – se apropie PASTELE si toti stim ca ii arde pe suflet INVIEREA. Ei iubesc doar moartea.

  – inca 4 ani de restrictii draconice cu implicatii majore in economie, sanatate mintala si mentala, rata mare a sinuciderilor, etc.

  (Aviz ungurilor care au o tendinta suicidala mare: NU O FACETI! Avem nevoie de oameni de calitate ca voi ca sa iesim din rahatul acesta.)

  INTREBARE:

  DE UNDE STIA BASESCU CA FIX IN 8 MARTIE SE VOR INCHIDE SCOLILE? CAUTATI ARTICOLUL. NU MA CREDETI PE MINE – ce sunt eu? Un prost cu timp, deci un pic mai bine informat dar care nu va poate ajuta decat cu sfaturi pe care nu le asculta nimeni. Daca va zic ca guvernul va vrea morti imi spuneti ca sint nebun desi am multe informatii si nu dă pă net si multi ani de pregatire in studiul miscarilor oculte dar… asta e…

 100. tibi says:

  Shoo pe ei Fritz ardei dai in kkt sa mai stea drk si acasa …..dar sa inchizi Mall-urile .si tot ce inseamna magazine care vand alte produse decat cele imperios necesare…ia modelul German ….
  inchide orasul cel putin 2 luni

 101. Mariusica says:

  Vrem masuri serioase, vrem armata pe strazi, sa fie liniste, sa simti din nou mirosul naturii si nu al motorinei! Vrem izolarea fizica cu forta daca trebuie in case a celor care nu sunt din domeniile esentiale. Vrem sa fie fortati angajatorii sa se organizeze cu munca online si sa nu mai puna oamenii pe drumuri!
  Adica vrem o tara ca afara, cu lockdown serios si indelungat ca sa scapam de virusul asta blestemat si de masti si sa ne odihnim si noi.

 102. Ion says:

  AZI LA ORA 5 IN CENTRU toti cei care cred in libertate. Trebuie data o lectie rahatilor astia cu aer superior care se cred la ei pe plantatie. Cu sau fara masca, cu sau fara frica de covid, vaccinati si nevaccinati, cine realizeaza pericolul IMENS la drepturile fundamentale trebuie sa vina. Daca nu, meritati mult mai rau.

  • Coposu says:

   La revolutiea din 89 oamenii si-au pus LIBERTATEA mai presus decat PROPRIA VIATA si au murit pentru ea.
   Acum strainii, Arafat, Fritz… si ne iau LIBERTATEA fara sa le pese de cei ce au murit pentru ea.
   LA 5pm DUMINICA IN CENTRU> JOS DICTATURA!

 103. DANI says:

  VI LA TREBUIT PE FRIZZ IN LOC DE ROBU …ACUM SPALATIVA PE EL PE CAP.

  • Moni says:

   Nu sunt fan Fritz si nici Robu; fiecare cu plus si minus ca la noi toti de altfel. Insa…omul a aplicat legea si stai relax ca nu ia deciziile de capul lui. Hai sa dam si cu oua in casiera de la kaufland pentru ca nu corespundea pretul de pe bon cu cel de la raft.

 104. Rob says:

  Inca sper ca majoritatea comentariilor de aici sunt la misto si nu sunt atati oameni cu iq-ul cat temperatura camerei in TM…doar sper.

 105. vladimir says:

  Dominic Samuel Fritz avortat la Lörrach sa o pui pe mata in carantina.

 106. ioan says:

  Domnule primar , va rog sa adunați toți polițiștii locali Sa le dați harta orașului cu terasele sau locurile unde se aglomerează populația in mod frecvent – ei ar trebui sa le aibă Sa-i trimiteți sa controleze si sa facă raport de activitate zilnică- sa nu scape nicio locație Sa mergeți in persoana si prin reprezentanți: viceprimari, consilieri, oameni apropiați, sa verifice modul in care polițiștii locali au procedat corect Sa sancționați imediat abaterile dintre raportul lor si realitatea din teren
  Buna Carantina,

 107. Todesengel says:

  Știe cineva unde sta Dominic Samuel Fritz sa facem o vizita si sa stam de vorba ?
  Poate este timpul Dominic Samuel Fritz sa pleci înapoi în Germania.

 108. Raluca says:

  Care nu dorește carantina astăzi 7.03.2021 sa vina la ora 17 in centru la protest.Anuntati si pe Facebook stop carantinarea Timisoarei.
  Sunt satul de restricti .
  Cei care vor restricti stati in case .
  Care știe unde sta gunoiul asta Dominic Fritz sa mergem în marș si sa protestam si acolo.

  • La adunare says:

   Astepta-var fortele de ordine cu lacrimogenele ca la 10 August

  • Khoii says:

   Mah tu te semnezi Raluca dar scrii ca esti satul de restricti!! pai esti raluca sau esti un el care se crede Raluca??? cum ar fi ca un transgender sa devina eroul Timisori …wtf ma kk pe mine de ras …vai mama voastra unde sa ajuns!!!

 109. AntiDictatura says:

  I mai votez pe Fritz si USR cand apare tulpina Marziana de Covid in Romania. FORTZA AUR! Dupa ce trece carantina ma inscriu in AUR.
  Fritz, DEMISIA si dispari din orasul asta despre care nu stii nimic. Aici la revolutia din 89 oamenii au pus mai presus LIBERTATEA decat viata lor si au murit pentru libertate. Citeste istoria Timisoarei inainte sa ne arestezi la domiciliu imbecilule.

 110. Gheorghe Piperea says:

  LISTA RUSINII !!!!!

  Mai jos este lista cu jegurile care au ajuns în funcție puși de USR PLus si de PNL și care iau salarii fabuloase si pe perioada carantinei se pot deplasa doar noi cetateni care plătim taxe si ipozite suntem batjocoriți de acesti bugetari jegosi ca și carater .
  Ma întreb cati dintre paraziti de mai jos au studi medicale și sunt capabili sa înțeleagă ce este un virus ????
  Poate este timpul sa ii acționăm in judecata și sa cerem daune de 1 milion de euro de la fiecare care a votat.

  Dictatura PNL USR Plus

  1. ZOLTAN NEMETH Prefectul judeţului Timiş Preşedinte
  2.  NICA ADRIAN ALIN Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Vicepreşedinte
  3.  Col. MIHOC LUCIAN VASILE Inspector şef al Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş Vicepreşedinte – Responsabil cu coordonarea unitară a tuturor componentelor cu responsabilități în realizarea intervenției în situații de urgență
  4.  ANDREI MOLNAR Subprefectul judeţului Timiş Membru – preşedintele comisiei de evacuare
  5.   Subprefectul judeţului Timiş Membru – preşedintele comisiei de evacuare

  6.  FRITZ DOMINIC SAMUEL Primarul municipiului Timişoara Membru – responsabil cu asigurarea măsurilor de protecţie civilă in municipiul Timişoara

  7.  MARCU MARCEL Director, Direcţia economică – C. J. Timiş Membru – consilier financiar
  8.  Cms Sef STOICĂNESCU DAN CONSTANTIN Inspector șef, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş Membru – Responsabil cu planificarea acţiunilor poliţiei
  9.  Col. SLEV NICOLAE Inspector şef, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “General Moise Groza” Timiş Membru – Responsabil cu planificarea acţiunilor trupelor de jandarmi 10.  PARASCHIV NELU GABI (Î)Inspector șef, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş Membru – Responsabil cu planificarea acţiunilor Poliţiei de Frontieră 11.  Gl.Bg. IONESCU DAN Comandant Brigada 18 Cercetare Supraveghere ”Decebal” Membru – Responsabil intervenție cu forțe și mijloace .
  12.  COTOC FLORIN Şef Structură Teritorială pentru Probleme Speciale Timiş Membru – Responsabil cu rechiziţionarea bunurilor si serviciilor
  13.  SAMFIRESCU MIRCEA Locţiitor comandant, Direcţia Regională de Informaţii Vest  Membru 
  14.  Col. ing. DRAGOMIR RADU Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș Membru – Responsabil cu telecomunicaţiile speciale
  15.  Col. CÎMPAN Remus   Comandant, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara Membru – Responsabil cu planificarea acţiunilor trupelor mobile de jandarmi
  16.  PARPALĂ CAIUS MIHAI  Director executiv,Administraţia Bazinală de Apă Banat Membru – Responsabil cu apărarea împotriva inundaţiilor
  17.  BARABAȘ LORENZO FLAVIUS Director S.G.A. Timiș Membru – Responsabil cu apărarea împotriva inundaţiilor
  18.  COJOCINESCU FLORIAN   Director, A. N. ,,Îmbunătăţiri Funciare” – Sucursala Teritorială Timiş-Mureşul Inferior Membru – Responsabil cu asigurarea activităţilor de îmbunătăţiri funciare
  19.  POPESCU MARIN Inspector şcolar general, Inspectoratul Şcolar al  județului Timiş Membru – Responsabil cu asigurarea activităţilor şcolare
  20.  CIOCA FLAVIUS Director executiv, Direcţia de Sănătate Publica a județului Timiş Membru – Responsabil cu coordonarea acţiunilor pe linie medicală 21.  PETANEC DORU ION Director executiv, Direcţia pentru  Agricultură Judeţeană Timiş Membru – Responsabil cu probleme de agricultura si industrie alimentara
  22.  FLAVIUS NICOARĂ Director executiv, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş Membru – Responsabil cu coordonarea acţiunilor pe linie sanitar – veterinara
  23.   COJOLEANCA DRĂGAN DIANA-ALINA Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Timiș Membru – Responsabil cu coordonarea acțiunilor pe linie de ajutoare
  24.  HORAȚIU SIMION MIRCEA Director regional, Direcţia Regională de Drumuri Poduri Membru – Responsabil cu acţiunile pentru asigurarea utilităţilor publice pe  drumurile naţionale
  25.  STOICHESCU ION Director  Sucursala Regională de C.F. Timişoara Membru –Responsabil cu  coordonarea  acţiunilor pe liniile ferate
  26.  CIOBANU NICOLAE STELIAN Inginer șef, S.C. ENEL Distribuţie Banat SA-Zona MT/JT Timiş-Caraş Severin Membru – Responsabil cu acţiunile pentru asigurarea utilităţilor publice de distribuţie energie electrica
  27.  POPESCU VERGINA Inspector șef, Inspectoratul Regional în Construcţii Vest Membru – Responsabil cu coordonarea acţiunilor la alunecări de teren si seisme 28.  VELCSOV RAFAEL Șef Centru Operațiuni Rețea Gaz Timișoara (CORG), Delgaz Grid S.A. Membru – Responsabil cu acțiunile pentru asigurarea utilităților publice de distribuție gaze
  29.  GHEORGHE DAIA  Şef administraţie, Administraţia Județeană a Finanţelor Publice Timiş Membru – Responsabil cu problemele de natură financiară
  30.  OPRUȚ PETRU Director executiv,  Agenţia pentru Protecţia Mediului Timişoara Membru – Responsabil cu protecţia mediului
  31.  NEGUȚ LIVIU Comisar Şef, Comisariatul Judeţean Timiş al Gărzii Naţionale de Mediu Membru – Responsabil cu garda de mediu
  32.  IENEA AMAR  Inspector șef, Garda Forestieră Timişoara  Membru – Responsabil cu coordonarea acţiunilor in domeniul silvic
  33.  OPREA IOAN Director, Direcţia Silvică Timiş Membru – Responsabil cu coordonarea acţiunilor in domeniul silvic 34.  BARBU SILVIA Director, Centrul Meteorologic Regional  Banat – Crişana Membru – responsabil cu situaţia meteorologică
  35.  IANCU  LEONIDA Director, Serviciul de Ambulanță Județean Timiş Membru – Responsabil acţiunile Serviciului de Ambulanță județean
  36.  GRECU MIHAI BUJOR Medic șef UPU – SMURD, Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara Membru – Responsabil cu asigurarea asistenței medicale de urgență .
  37. IGNATONI  FLORIN Director  general, Direcţia Generală Tehnică Funcţia  în   comisie Membru Responsabil cu GRĂDINARU C.J. Timiș Director  general, SN
  38. DOREL asigurarea  utilită ţilor publice  pe drumurile  judeţene Membru  Aeroportul  Internaţional Timişoara “ Traian Vuia”  S.A.
  39. TRIF LUCIAN Director, Societatea  Națională Crucea  Roșie din România responsabil  cu transporturile  aeriene Membru –- Filiala
  40. MUNTEANU DOINA Timiş Autoritatea  Națională Fitosanitară responsabil cu asigurarea  distribuirii ajutoarelor umanitare Oficiul fitosanitar  Timiș Membru

 111. Dya says:

  Vrem sa respiram, sa muncim, copiii nostri sa invete. De 1 an conceptul de libertate a fost distrus cu scuza Covid. Daca le-ar pasa de noi am avea spitale decente, servicii sociale decente, un oras curat, compensatii pentru cei care isi inchid activitatile sau raman someri, ajutoare reale.
  Iesim azi la PROTEST pentru a ne apara libertatea si viitorul!

  • McVid says:

   ” Vrem sa respiram, sa muncim, copiii nostri sa invete ” – apai mai bine te muti ca romania n-a fost niciodata tara in care sa fie asta posibil, covidul n-are treaba cu asta.

 112. Jesus is LORD says:

  TURMA – asa suntem vazuti de lumea medicala si politicieni. De ce zic asta? Pai… IMUNITATE DE TURMA… am inventat eu termenul acesta? Cu siguranta nu. Asa cum nu am inventat eu cuvantul genocid (inventat in 1946 post al doilea razboi mondial) sau holocaust – jerta arderii de tot care se aducea de catre preoti in Templu pentru Dumnezeu Jehova, un termen blasfemiator pentru Dumnezeu intrucat EL(ohim) nu accepta jertfa cu sange de OM, Lucrararea Mâinilor Sale și profanatoare pentru cei uciși. Si uite asa, dusmanii Iudeilor isi bat joc de acestia chiar si dupa ce i-au ucis si nimeni nu vede Adevarul.
  Ei, daca suntem doar o turma, sa mergem behaind spre vaccinare si spre abator dar daca mai suntem oameni sa ne comportam ca atare.
  Sa nu ne lasam inselati: nu degeaba avem 2 (dualitatea) papi in viata, ambii uzurpatori ai tronului Sfantului Petru si dusmani ai crestinilor si ai semitilor, ambii membrii ai sectei Vatican 2 si ultimul chiar Iezuit.

 113. Vog says:

  Se închid mallurile în weekend, bătaie de joc, trebuiau închise pe toată durata carantinarii, dar na smecherii hotărăsc, proștii înghit.

 114. Daniel says:

  VA MERITAT SOARTA! DORMITI LINISTITI..AUTORITATIILE VEGHEAZA. STATI ACASA, PURTATI MASCA. DACA SE POATE PUNETI MASCA SI PE OCHI.

 115. IertareDlRobu says:

  CER PUBLIC IERTARE DOMNULUI NICOLAE ROBU pentru ca nu l-am votat si am ales in schimb acest TRADATOR FRITZ!
  Domnule ROBU, iertati-ne si VA ROG implicati-va sa salvati Timisoara. Dumneavoastra stiti ce insemana Timisoara, stiti ce a insemnat revolutia din 89 si DE CE AU MURIT OAMENI PENTRU LIBERTATE. Va rog iertati-ne ca nu v-am votat si implicati-va ca Timisoara sa aramana in LIBERATAEA castigata cu sange. daca e nevoie vom varsa si sange proaspat pentru LIBERTATE !

 116. N-am says:

  Pentru absolut toti imbecilii anticarantina, sa se uite la Suedia, Brazilia, India, etc. ce s- a intamplat din lipsa de carantina ori respectat aceste reguli.
  Absolut unicul motiv pentru care voi, imbecili tembeli, vedeti ca virusul nu este asa de rau cum se zice, este pentru ca mai sunt destui cu cap ce evita interactiunile umane.
  Problema n- ar fi ca ca infectati intre voi, zmeii, doar ca nu o faceti destul de repede si concentrat, ajungand sa taraganati si sa mai luati si victime colaterale (ca boschetu ala de a facut trupa lui peste) .

  • dr. ciobanescu says:

   Te referi la Suedia, care nu a avut carantina deloc, fara purtat de masti si are 13 mii de decese la 10 milioane de oameni? Comparat cu Romania, 19 milioane de oameni, 21 de mii de decese, purtat de masca non stop si carantina si distantare si tot tacamul? Esti un sclavoi, stai in casa pe veci si abtine-te de la vomele astea de comentarii.

   • N-am says:

    Daca ar fi 26 de mii de tampiti decedati si mai multi cu efecte secundare, n- ar fi problema, dar din pacate virusul nu va targeteaza.

   • N-am says:

    Plus de asta, in Suedia nu a fost dezmat ca in Brazilia sau india, unde toti s- au ingramadit. Acolo au fost destui care s- au carantinat dar imbolnavit chiar si in magazine ca trebuia sa isi ia de mancare.
    Exemplul cel mai bun pentru imbecilii ca voi, Brazilia.

 117. Marius says:

  Nu am inteles ce document”justificativ” imi elibereaza mecanicul de la Voiteg , unde am dus masina la reparat….Acum nu mai este voie sa facem sport?Chiar inainte , era voie sa mergi cu bicicleta sau sa alergi …Acum stam ca ursu’ la hibernat…

 118. avram says:

  Cum merg la cumparaturi persoanele care au peste 65 de ani si inca mai muncesc ? Voi chiar nu puteti gandi nimic ? Pe perioada starii de urgenta de anul trecut imi faceam cumparaturile intre 7 si 8 , cand magazinele erau goale . Nu mai legiferati mai mult decat este necesar .

 119. Harry Chong says:

  CUM FRĂȚIA ILUMINATĂ MĂ FĂRĂ BOGAT ȘI FAMOS. Sunt membru al frăției iluminate, vreau să mulțumesc Domnului Lucifer, pentru ceea ce a făcut pentru mine, mi-a schimbat viața, mi-a adus bucurie și fericire în viața mea, trăiesc o viață bună astăzi pentru că a frăției iluminate, am încercat toată viața să mă alătur frăției iluminate, am fost înșelat de multe ori, dar tot nu am renunțat, pentru că atunci când renunți în viață, viața va renunța și la tine, dacă am fost înșelat de atâtea ori, sfatul meu pentru tine este să nu renunți, pentru că frăția iluminatului este reală, m-am alăturat iluminatului adevărat plătind doar 300 USD, să mă alătur iluminatului, vreau să știți toți astăzi, Nu plătesc bani pentru a vă alătura, sfatul meu pentru voi toți este să vă hotărâți și să vă alăturați frăției iluminate, când procesul de inițiere a fost finalizat, suma beneficiilor care mi-au fost date este de 1.000.000 USD pentru a începe o viață nouă, acesta este motivul pentru care Nu mă pot opri din a saluta frăția iluminată, ești muzician sau politician n sau un om de afaceri și vrei să devii bogat în ceea ce faci dacă te afli în orice fel de probleme sau te sprijini în viață, sfatul meu pentru tine este să te alături frăției iluminate, astfel încât toate problemele tale să poată fi rezolvate în viață , pentru a vă alătura frăției iluminate îl puteți contacta pe Nathaniel Nelly pe WhatsApp, + 2348143363541

 120. Salutări de la marea ORDINĂ A ILUMINAȚIILOR către statul unit și peste tot în lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a vă alătura frăției Iluminatului unde vă puteți recupera visele pierdute și, de asemenea, unde puteți vedea lumina bogăției și fericirii fără nici un sacrificiu de sânge. Și plătim, de asemenea, suma de 500.000 USD pentru a-i întâmpina pe toți membrii noi pe măsură ce se alătură frăției și, de asemenea, pentru o casă la alegere și locație cu investiții, împreună cu această oportunitate în viață pentru ca aceștia să fie renumiți.

  AVANTAJE ACORDATE NOILOR MEMBRI CARE SE ALĂTURĂ LA ILUMINAT.
  1. O recompensă în numerar de 500.000 USD USD.
  2. O nouă mașină Sleek Dream evaluată la 200.000 USD USD
  3. O casă de vis cumpărată în țara la alegere și multe altele

  NOTĂ; vă puteți alătura frăției Illuminati de oriunde din lume India, Turcia, Africa, Statele Unite, Malaezia,
  Dubai, Kuweit, Regatul Unit, Austria, Germania, Europa. Asia, Australia etc.,

  NOTĂ: dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: brotherhoodilluminati959@gmail.com

  Salutări TEMPLUL ILUMINA STATELE UNITE

 121. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Raul Ambruș, scos de pe lista de candidați la funcția de președinte al PNL Timișoara. Decizia vine de la Comisia de arbitraj județeană

  Ştiri din Timiș

  A murit compozitorul și dirijorul Remus Georgescu, cetățean de onoare al Timișoarei

  Ştiri din Timiș

  Deputatul Alfred Simonis, despre „logica de mic boier care taie și spânzură” în PNL Timiș

  Ştiri din Timiș

  Chioșcuri noi de bilete STPT, pe malul Begăi. Opt vor fi deschise de luni

  Ştiri din Timiș

  Aquatim a atras fonduri europene în patru localități din Timiș

  Ştiri din Timiș

  PROGRAM. Ziua Timișoarei 2021, cu plimbări ghidate în cartiere, povești de pe biciclete, expoziții, concerte

  Eveniment

  Șoferi lăsați pietoni, pe șoseaua ce leagă Lugojul de Caransebeș

  Eveniment

  Ministrul Drulă, după întârzierile trenurilor în ultimele zile: Vor mai fi întârzieri din cauza caniculei

  Ştiri din Timiș

  Șapte pisici, abandonate pe drumul dintre Timișoara și Arad, salvate de drumari. Se caută stăpâni

  Ştiri din Timiș

  FOTO. 20 de studenți de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, la masterclass în Veneția

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici