tion.ro Web analytics

Dominic Fritz și-a prezentat viziunea de campanie: Voi fi un primar european pentru un oraș european

De Bogdan Marta
Reactualizat la:

Dominic Fritz și-a prezentat viziunea de campanie: Voi fi un primar european pentru un oraș european

Reactualizat la:
Candidatul USR la Primăria Timișoara, Dominic Samuel Fritz, și-a prezentat, marți seara, la Iulius Mall, viziunea cu care va încerca să câștige Primăria Timișoara. Viziunea tânărului neamț se bazează mai puțin pe promisiuni concrete, ci pe un program pe zece ani de reformă profundă a sistemului administrativ.
Scris de Bogdan Marta - Candidatul USR la Primăria Timișoara, Dominic Samuel Fritz, și-a prezentat, marți seara, la Iulius Mall, viziunea cu care va încerca să câștige Primăria Timișoara. Viziunea tânărului neamț se bazează mai puțin pe promisiuni concrete, ci pe un program pe zece ani de reformă profundă a sistemului administrativ.

În fața unei săli arhipline, Dominic Fritz și-a prezentat viziunea sa pentru Timișoara, până în 2030. Programul lui seamănă doar cu numele cu documentul Timișoara – Vision 2030, realizat în 2006, pe vremea fostului primar Ciuhandu.

Politica nu duce lipsă de pronmisiuni și ce valoare ar avea să pun o listă în fața timișorenilor și să spun câte parcari voi face. Politica nu duce lipsă de promisiuni, ci de principii. Noi nu vrem să schimbăm doar jucătorii, vrem să schimbăm regulile jocului. Și aceasta e oferta pe care o facem alegătorilor. Cu toată credibilitatea fragilă inerentă unui proiect nou. (…) Este o viziune ambițioasă, dar ancorată în analize atente”, a declarat Fritz în fața susținătorilor.

Strategia luise bazează în primul rând pe cartierele orașului, candidatul USR promițând că, în cazul în care va fi ales, să nominalizeze câte un manager din partea Primăriei Timișoara pentru fiecare cartier, acesta urmând să țină legătura cu locuitorii acestuia și să afle problemele acestora, dar și să găsească soluții.

În al doilea rând, în viziunea lui Fritz, Timișoara trebuie să fie conectată cu comunele din jur.

Pentru a asigura o dezvoltare durabilă coerentă pentru întreaga aglomerare urbană, administrația orașului va trebui să pună în mișcare un mecanism de coordonare și planificare cu localitățile din periurban și să își asume o guvernare metropolitană autentică și extinsă și un rol de lider pentru întreg Banatul”, a mai explicat Fritz.

El a criticat actuala administrație pentru că nu a reușit să atragă fonduri europene, deși, interesant, exact atragerea fondurilor europene este una din temele de campanie ale actualului primar, Nicolae Robu.

Dacă e o singură promisiune cu care mă simt foarte confortabil: vom dubla suma fondurilor europene atrase pentru Timișoara. Timișoara a ratat incredibil de multe oportunități în ultimii ani. În ultimii șapte ani, pentru dezvoltare urbană, Timișoara a atras 1600 de euro pe cap de locuitor din fonduri europene. Administrația orădeană – 3500 de euro pe cap de locuitor, mai mult decât dublu. Vom opri amatorismul incredibil cu care s-a lucrat în ultimii ani! Vom pune Timișoara înapoi pe harta europei. Voi fi un primar european pentru un oraș european”, a mai declarat Fritz, care a promis că va crea o structură nouă în cadrul Primăriei Timișoara pentru atragerea fondurilor europene.

Citeste viziunea integrala a lui Dominic Fritz aici

Priorități pentru Timișoara

În continuare, planul său se bazează pe cinci priorități pentru Timișoara. În primul rând, Fritz propune transparentizarea radicală a administrației locale și digitalizarea acesteia. El le promite timișorenilor că vor fi implicați în fiecare proces de decizie. Ca exemplu, candidatul USR a dat faptul că până în prezent Primăria Timișoara nu a reușit să dea publicității o listă cu spațiile și apartamentele pe care le deține și care sunt un bun al orașului, dar nici cu ce preț sunt acestea închiriate. Pe de altă parte, Fritz promite că va stopa nepotismul și corupția atât din Primăria Timișoara, cât și din societățile din subordinea Consiliului Local Timișoara.

Noi cei din USR/PLUS ne asumăm o reformă profundă a administrației locale, a Poliției Locale, a societăților din subordineaConsiliului Local. Cum nu și-a asumat nimeni în ultimii 30 de ani. Asta înseamnă transparența radicală. Asta va fi arma noastră cea mai mare împotriva nepotismului și corupției. În Timișoara nu există o listă, e halucinant, dar așa e, a patrimoniului orașului. A apartamentelor, clădirilor deținute de primărie. La cine sunt concesionate și la ce preț. Noi vom face această listă și o vom pune pe net pentru că aceste informații sunt ale noastre, ale tuturor. (…) Cetățenii orașului trebuie băgați în seamă cu sesizările lor, experții trebuie băgați în seamă. Orașul nu mai poate fi guvernat după mofturile unui singur om”, a mai spus Fritz.

De asemenea, el promite că în interacțiunea cu administrația locală, timișorenii nu vor mai fi nevoiți să umble cu hârtii de la un ghișeu la altul.

În al doilea rând, Fritz consideră că viitorul Timișoarei stă în inovație, și în acest sens își propune să atragă mai multe firme din domeniul IT și inovare în oraș, în parteneriat cu un consorțiu al universităților din municipiu.

În domeniul infrastructurii, Fritz își dorește să redea orașul pietonilor, bicicliștilor și celor care folosesc transportul în comun, ceea ce îi va ajuta și pe șoferi.

Administrația actuală ne ține prizonieri într-un cerc vicios de a da prioritate traficului auto. O greșeală pe care au făcut-o orașele din Occident acum 40 sau 50 de ani. (…) Haideți să dezvoltăm orașul în jurul pietonilor. Și asta începe de la trotuare pe care să poți merge chiar și cu un cărucior de copil sau un scaun rulant. Haideți să dezvoltăm o rețea de piste! Și nu, domn’ primar, o dungă pe trotuar nu este o pistă de biciclete!”, a mai spus Fritz, care și-a setat ca obiectiv pentru 2030 zero morți pe străzile din Timișoara.

El își propune că conecteze inelele de circulație din oraș, acordând atenție specială transportului în comun, care va primi benzi dedicate, astfel încât autobuzele și troleibuzele să circule predictibil și să devină o alternativă viabilă la mersul cu mașina.

Un alt punct important se referă la conectarea Gării de Nord cu Aeroportul Internațional Timișoara printr-un tren urban, care să se oprească în centru.

Al patrulea punct se referă la curățenia din oraș, Timișoara ieșind de curând dintr-o criză a gunoiului. De asemenea, Fritz promite realizarea unor coridoare verzi în oraș, care să conecteze diverse puncte de interes și, astfel, să transforme Timișoara într-un candidat viabil la titlul de Capitală verde a Europei, în 2030.

Nu în ultimul rând, Fritz s-a referit și la școli, grădinițe și centru pentru seniori. În opinia lui, școlile de cartier trebuie să devină o alternativă viabilă la cele populare din centru, iar seniorii trebuie să aibă locurile lor în care să interacționeze cu tinerii. De asemenea, el promite mai multe spații pentru practicarea sportului, în cartiere, nu numai finanțarea sportului de performanță.

Eu nu promit că voi rezolva toate problemele Timișoarei. Dar promit că voi pune la dispoziție toate resursele undei administrații profesioniste și deschise pentru ca Timișoara să își construiască acest viitor. (…) Naivi nu suntem noi. Naivi sunt cei care cred că pot obține alte rezultate cu aceeași clasă politică care peticește pe aici pe colo pentru a da impresia că măcar face ceva. Și lipsa de pretenții care se ascunde în acest măcar e dureroasă. Haideți să măsurăm ambiția noastră la potențialul Timișoarei. (…) Sarcina noastră va fi nu numai să câștigăm niște alegeri, ci și încrederea timișorenilor că, da, timișoara poate deveni unul dintre cele mai atractive orașe din Europa”, a concluzionat Fritz.

 

122 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. silviu jugarus says:

  Sunt convins că acest om va avea succes dacă toti vor analiza, la rece, lucrurile promise de Robu și de care acesta nu s-a tinut. Este limpede că avem nevoie de un nou om în fruntea administrației timisorene. Acest om are experiența administrației publice, dovedește în vorbe faptul că nu este un necunoscător, dar trebuie să-i dăm credit unei noi clase politice la nivel local.

  Personal sunt siderat de modul în care Nicolae Robu si-a mazilit cei mai competenți oameni pe care unele institutii le-au oferit (vezi cazul Sorin Supuran, și nu numai), aducând oameni ce nu au competențe decât politice. Oare nu ar trebui să ne schimbăm și noi opțiunile? Să votăm cu conștiința. A venit timpul unei schimbări care să aducă Timișoara pe punctul de a fi cel mai vizitat oraș din România.

  În ceea ce mă privește, ca simplu cetățean, doresc să-mi exprim încă de pe -acum că votez FRITZ viitorul primar al Timișoarei.

  Marca Robu a expirat. Dezvoltarea în forță a însemnat și tăierea copacilor, mizerie și poluare, contracte tardive cu serviciile care deservesc populația, minciună multă, ipocrizei, prelungirea (ilegală) a contractelor directorilor de servicii *(Asistența Socială, Poliția Locală, Spitalul Dermatologic, Filarmonica Timișoara samd) din subordinea Primăriei Timișoara, angajări dubioase, manipulare grosolană, promovarea în funcții pe criterii politice sau clientelare (vezi cazul sefei Serviciului Creșe din cadrul PMT), denigrarea presei locale (vezi cazul PressAlert), promovarea, pe repde-nainte, a listei suplimentare a sedindelor Consiliului Local, pierderea unor contracte pe fonduri europene și lista poate continua.

  În pare parte am atins ceea ce doream să scot în evidență, iar în esență este important să ne deșteptăm că nu mai merge în halul ăsta cum ne conduce ultra-cinstitul, ultra-corectul Nicolae ROBU.

 2. roman liber says:

  nu. nu vei fi primar. punct. mars afara.

 3. Neo says:

  Lumea si-a dat seama ce fel de mrxisti bolsevici sunteti!
  Numai gargara de voi, nimic concret!

  • Neamțu de Banat says:

   Pina și PSDul și-a schimbat conducerea după eșecul de la prezidențiale. USRul nu și nu…
   Dar vorbiți de integritate.
   Și oportunistul de Fritz tace malc. La fel că toată sala de USRisti.
   Ne credeți prosti?

   • tiberius says:

    care esec? Au fost asteptari prea mari de la un partid fara primari, cu cateva procente de parlamentari in parlament. Voturile la europarlamentare au fost aproape cat cele ale PSD-ului, iar daca nu ar fi fost impiedicati sute de mii sa voteze in strainatate, ar fiu depasit PSD-ul.
    Barna nu a fost poate candidatul optim al USR-PLUS, dar la locale vor exista sute de candidati. Acolo se va vedea daca rezultatele la europarlamentare pot fi repetate.
    Cat despre schimbarea conducerii PSD…ce e aia? O demisie in masa a tuturor celor care au votat “ca primarul” cu Dragnea? O curatire a PSD-ului de baroni? Incetarea sabotarii proiectelor de intarire a statului si justitiei? Hai, ca ma faci sa rad…
    Nici cu PNL-ul nu am incredere sa votez. Au mers de manuta cu PSD-ul fara sa le puta nimic. Robu e si el garantat PSD, venit cu USL-ul. Rezultatele lui Robu sunt cel mult mediocre, mai bine decat PSD-ul, dar insuficient pentru aspiratiile timisorenilor la peste 30 de ani de la revolutie.
    E timpul pentru o schimbare.
    Acum astept cu interes un mic sondaj cu privire la candidatii la primarie. Candidatul PSD intarzie, dar oricum va fi cantitate neglijabila. Vedem noi cine mai rade la urma…

    • Centru Timișoarei says:

     Prietene, ești prost sau te faci…?!
     Eu am votat cu USR la Europarlamentare, apoi m-a luat un dezgust uriaș când am văzut cine sunt liderii USR și aleșii lor: o ceata de profitori corporatiști, cu averi de milioane, făcute din proiecte de consultanta obscure, cu fonduri structurale adjudecate prin șpagi uriașe. Pe deasupra cu eficiență zero ptr țară.
     Sau încă n-ai aflat cine-s in topul noilor europarlamentari ca averi?!
     Sau că Cătălin Derula, parlamentar de Timiș, nu are nici macar rude în acest oraș, darămite alte legături, el fiind Bucureștean sadea, impus doar de prietenul sau si șef de partid Barna.
     Apropo de nepotisme…
     Ce a făcut el ptr Timiș?! NEDA !!
     Cum de a acceptat megafiliala condusă de Moș, un slugoi incompetent, tocmai aceste practici clamate de eu la adresa PNL și PSD?!
     Cu Fritz ați ajuns la mâna Serviciilor, că naiv sa fii sa crezi că nu poate fii compromis la comandă, oricând de acoperiții din presă.
     Sau îl crezi imaculat ?!
     Fiecare demnitar are micile sale secrete…
     Măcar dacă veneati cu un candidat femeie, chiar arhitect, l-ați fii darimat pe Robu negresit.
     Dar cu trubadurul de gospel, sunteți ridicoli.
     Ne-a ajuns un taranuș de Bocsig, cocoțat in fruntea primăriei cu zdrăngănit de ghitara, nu vrem să-l înlocuim cu un alt țaranus, fie și din Germania, însă la fel de amator în administrație.
     Orașul ăsta încă are oameni profesioniști și seriosi. Daca nu ați știut voi săi atrageti, înseamnă că aveți o problema.

     • vasile says:

      exact…o dam din lac in put

     • petrica says:

      cel mai lung comentariu de pe tion?
      din pacate plin de lucruri neadevarate.
      Daca toti lovesc USR inseamna ca fac ceva bine nu? adica dupa 30 de ani de guvernare PSD si PNL 50% din tineri vor sa plece din tara. Ar trebui sa incercam altceva si cea mai buna oferta o are USR.
      e comic cum PSD si PNL il acuza pe Barna ca are bani… Adica Videanu, Patriciu, Oprisan, Nastase etc.

    • tiberius says:

     Debitezi aberatii pe banda rulanta…
     Corporatist e un angajat roman care munceste si plateste impozite in Romania. Nu e nicio problema sa fii corporatist. Au fost unii tractoristi(Stanescu), sofer (Serban Nicolae), sau alte meserii cinstite, nu? Conteaza calitatea umana, nu meseria.
     Si la drept vorbind, in mediul corporatist vei gasi cele mai bune resurse pentru management. Ca asta e si administratia locala in proportie de 90%, management.
     Averi de milioane la corporatisti? Esti diliu? Nu toti avem salarii de bugetari..
     Ce conteaza originea pentru un parlamentar? Oricum va sta 70% la Bucuresti pentru activitatea de parlamentar.
     Cu Fritz am ajuns la mana serviciilor? De unde le scoti, pastilatule? Care e legatura?
     Vad ca dai la fel de frumos si in mediocrul de Robu. Mda. Deci esti mare fan PSD. Pregateste-te ca PSD-ul sa acada sub cele 13% de la europarlamentare. Poate da Dumnezeu si nu luati nicxiun mandat in Timis.
     Cat despre candidatul la primaria TM? Bring it on! Sunt curios ce fraier se leaga cu candidatura de voi, acum cand sunteti la genunchiul broastei. O sa luati procent cu o cifra, loserilor!

     • Cetățean says:

      Din păcate corporatiștii de care zici îs niste adunături aduse de prin hoitenia care se sapă unii pe alții la locul de muncă!
      Din cauza lor e orașul așa praf cum e acuma! Contribuția lor la oraș e 0 că nu își dă mutația că nu mai primesc ajutor de la stat că fac naveta!

     • Flo_tm says:

      Măi useristule (hâhâhâ), ți-ai uitat rudotelu. Stai liniștit măi, te mai sug ăștia de la multinaționale câțiva ani, după care te aruncă ca un gunoi, sau te arunci tu sigur de pe vreun sediu.

  • USL says:

   NU mai folositi cuvinte pe care nu le intelegeti. Mergi frumos la pnl si fa o cafea.

 4. Nila says:

  Daca asta face tot ce spune, ramane primar pana moare. Problema e cum o poate face cu functionarii pusi acolo de Robu, iar pe langa asta, mai are nevoie si de un consiliu local puternic. O expunere elaborata, dar trebuie pusa pe hartie altfel Robu poate lua idei din ea. Va fi greu sa castige, pentru ca la Timisoara USL-ul care l-a pus pe Robu primar a functionat in toata aceasta perioada, prin facilitatile pe care primarul le-a facut de-a lungul timpului celor care l-au sustinut cu bani in campaniile electorale, si prin amicitia cu toti directorii psd-isti din deconcentrate , ape, spitale sau alte locuri caldute la stat, care n-au fost deranjati de liberali. Sa nu ne pierdem insa speranta, timisorenii s-au mobilizat intotdeauna cand au avut o cauza dreapta pentru care sa lupte. Succesuri Fritzy !

  • tiberius says:

   Totusi, la alegerile recente se pare ca judetul Timis si Timisoara se depedesizeaza, acest GIO luand doar 13% in Timisoara. Daca trendul continua, e posibil ca baza politica pe care se cladeste influenta PSD in judet sa fie distrusa, lasand loc unor partide noi.
   Vor fi cateva judete in Romania unde USR-PLUS are sanse sa castige resedinta de judet si CJ-ul, sau sa obtina o parte semnificativa din consilierii locali, cel putin. Cu aceasta baza de oameni alesi, experienta politica a USR-PLUS va creste foarte mult, avand sansa sa devina unul din partidele principale in Romania. Cu conditia sa nu dezamageasca electoratul. Sperantele sunt mari, dar la fel de mari sunt si pretentiile, asteptarile.

 5. DedeTM says:

  Pana si o matura ar fi mai potrivita in Primaria Timisoarei decat incompetentul Robu. Asadar sa ne bucuram ca macar avem o asemenea alternativa de exceptie, pe dl. Fritz, si sa nu mai spunem ca nu avem cu cine sa votam. E timpul pentru schimbare! Robu trebuie sa plece!

  • Flo_tm says:

   Da Robu trebuie să plece, dar nici un papagal să-i ia locul. De unde scoateți ma pe ăștia. Ce a făcut papagalul ăsta. Să fi tânăr nu e o virtute, dar totuși ce îl recomandă. O pseudo organizație. Hai mi scârbă și de voi, useriștilor.

   • petrica says:

    Pe bune? Asta imi aduce aminte de “Ceasusescu trebuie sa plece, dar sa ramina Iliescu ca se pricepe”. Daca trebuie sa plece Robu atunci singura alternatia e propunerea USR, pt ca nu putem vota cu PSD in Timisoara, nu dupa anii 50 cind ne-au dus bunicii in Baragan, nu dupa decembrie 1989 cind ne-au aruncat mortii la canal.

 6. SnowFlake says:

  Psd-istii fac spume la gura!

 7. Baluba says:

  O clipa, va rog: ce, cand, cine, cum l’a ales, mai intai de toate?

  • Lara says:

   A fost votat in concursul intern al USR pentru candidatura la primaria Timisoara. Tot procesul a fost transparent si cetatenii au fost invitati. Din cei 5 candidati (daca imi amintesc bine) a fost ales el cu majoritatea voturilor membrilor USR Timis.

 8. Rbl218 says:

  Fie cine-o fi numai sa scapam de mincinosul si grandomanul actual, cred ca si pe Carpaci l-as vota daca ar candida!

 9. Vreau experti în administrație says:

  Ich bin ein Berliner! A zis Kennedy. Fritz vrea la noi, dar nu a adus decât o poveste de adormit copii. Devreme ce n-au pomenit CUM o va face. El vorbește de reguli noi de joc, când șeful său de partid nu a dovedit nimic în acest sens. Dimpotrivă, nepotisme și practică ordinelor de la centru. Și-a impus în Timiș pe locul bănățenilor un parlamentar bucurestean sadea (Drula), iar in conducerea partidului o ceata de incompetenti.
  Dar nici nu vrea sa își asume vreo raspundere.
  Despre meritocrație ce sa mai vorbim…
  Deci măcar nu mai pomeni de aceste valori Herr Fritz, că devii derizoriu.
  6luni v-ați dat la fund după europarlamentare, interesați fiind doar de prezidențialele șefului Bârna, iar acu brusc v-au lovit grijile ptr timisoreni. Ne lași…?!
  Dar un arhitect ori inginer specialist in urbanism, n-ați putut găsi în miile de membri locali cu care va lăudați?
  Doar un cântăreț de gospel ?!
  Halal partid de profesioniști !
  Mai stați o tura sa va coaceți, că nu suntem toți naivi sa căscăm gura la spectacolul de campanie cu talc regizat, dar fara pic de substanță. Doar vorbe goale.
  Șefii voștri , farisei milionari din contracte publice, seamănă leit cu cei din PSD sau PNL.
  Deci ce castraveți încerci să ne vinzi Dominik?
  Vreau expertiza, nu abureli politice.

 10. Insider says:

  Care expunere elaborată?!
  Doar un șir de bune practici în administrație. Nimic concret, despre CUM și când. La fel cum ne-au promis autostrăzi toate partidele. Și transparenta in contracte. Nu tot viziune s-a numit și asta?!
  Apoi zero… Sau l-ați văzut pe Barna și ceilalți sefi să-și prezinte contractele publice de milioane incasate și utilitatea lor?!
  Cine se aseamănă se aduna! Și ascunde metehnele.
  Ce expertiza are Fritz? Poate pe cultura, dar în politică e barat, la fel și în administrație.
  Îl vor manca Orban si gașca, cu fulgi cu tot.

  • petrica says:

   Da, pe Barna l-am vazut… pe cei de la PSD/PNL in 30 de ani nu i-am vazut.
   Daca asteptati perfectiunea nu mergeti la vot, mergeti la biserica.
   Cei de la USR vor fi judecati si mai dur decit cei de la PNL si PSD atunci cind vor gresi, pentru ca asteptarile de integritate sint mai mari pentru ei.

 11. cristi says:

  doar vorbe ,si cand ajung la ciolan se inconjoara de oameni precum Neslau sau alti agarici! vrem oameni care au initiativa si viziune pt un oras precum Timisoara! in 8 ani domn profesor a demostrat ce poate:))

 12. Marian says:

  Evreul vrea sa faca bani a văzut că se poate sa vinzi case și terenuri și nu plătești nimica

 13. Flo_tm says:

  Un papagal…….

 14. Horatiu says:

  Are Dominic Fritz cetatenie romana si domiciul in tara ? Numai asa poate fi candidat pentru o functie publica. Daca n-are, atunci si el si USR-ul au o mare problema pentru ca din start ar incalca Constitutia, art 16 alin 3.

 15. Timisorean says:

  Planuri cincinale ca pe vremea lu impuscatu!
  Mi-e sa imi arati concret o propunere de impartire a bugetului timisoarei anual de peste 300 mil de euro, astfel incat in fiecare an sa fie bani, minim de 1 scoala noua, 1 gradinita noua, 1 spital renovat si dotat, 2 parcari supraetajate si 1/2 pasaj denivelat in intersectii. Ca sume asta inseamna aprox cam 2+1+1,5+3+5 =12,5 mil de euro anual minim. Adica cam 4% din buget! Si atunci castigi votul meu.
  Singurul care a aratat ca stie sa managerieze fondurile bine este Craina, care ca si fost director a facit ceva din spitalul judetean. Si dupa mine doar el poate fi un viitor primar bun!

  • TMEUTM says:

   Si Robu a aratat ca face la UPT. Cel putin asa parea cand eram student. Nu stiu daca datorita lui sau altor oameni. Cum sa va arate cand el nu stie cati bani mananca unele companii de stat, gen Colterm, ce credite sunt scadente/rate, cate mai sunt de facut de ex. pentru Timisoara capitala europeana samd. Titlul asta nu ar fi trebuit castigat. In afara de cosmetizarea usoara a centrului si a drumului spre Soarelui(inclusiv Soarelui), nu s-a facut aproape nimic. Nici macar cladirile vechi, muzeul etc nu s-au refacut. Toti aveti pretentii, dar nu va uitati ce potop au lasat in urma PSD si PNL. Daca omul se lupta impotriva unei entitati imaculate, atunci clar ar trebui dovezi clare. Si Robu a pus pe hartie ca face multe inainte de fiecare mandat, mai ales de primul. Lista se gaseste online(debanat.ro)daca nu o stiti v-o trimit.

   • petrica says:

    Mai exact ce a aratat la UPT? ca da multe goluri? ca aduna spaga pentru chirii in complex?
    Un profesor mediocru, cine a facut cursuri cu el sa ma contrazica daca gresesc.

 16. Coco says:

  Friz un marxist se cam prinde lumea de usr+ si de ideile voastre impotriva umanității! Faceți tot posibilul sa distrugeti principiile care au funcționat ca societatea sa fie într-adevăr una sănătoasă! Încercați să reinventați celula din care rste formata familia, nu nu vei fi primar nici acum nici peste 4 ani sau 5 !Robu, cat l-am criticat sincer este de departe un om mult mai ok a demonstrat prin fapte decat lepra de friț poponarul acesta!
  Usr este moartea familiei normale o ciumă! Eu nu vibrez cu nici un partid dar usr mi-e de departe cel mai antipatic!

  • USL says:

   Ati primit ordinul asta cu marxismul de la penele bai tenelistule, dar voi nici macar nu stiti ce inseamna. Lasa ca e bine cu astia de ne-au furat 30 de ani. Du-te si “vibreaza” cu Robu

  • USL says:

   Mergi si fa o cafea la sefu tenelistule

  • Coco C. says:

   nu sunt de acord cu cele ce sustii, sunt chiar impotriva. Sa vedem la alegeri si dupa cine a pariat corect si in mod castigator

  • vasile says:

   E de notorietate ca ordinul PNL pentru prezidentiale a fost sa se voteze si cu Viorica, sa nu cumva sa iasa Barna pe 2.
   Partidul care e capabil de asta va disparea mai devreme sau mai tirziu.
   “Eu nu vibrez cu nici un partid dar usr mi-e de departe cel mai antipatic” fraza asta are o eroare de logica! adica sau minti in prima parte, sau in ce-a de-a doua.

 17. John says:

  Saracu de el. Cum va dubla el fondurile europene :)) Habar nu are sau poate ca are habar, dar ii crede niste prosti pe cei carora li se adreseaza, fiecare oras/regiune are alocata o suma fixa pe care o poate accesa. Nu dubleaza nimeni suma respectiva doar ca zice dominic asta in campanie. Pana una alta, timisoara a absorbit toate fondurile pe care le putea absorbi. Jenant, saracu dominic. Pe de o parte clameaza ca oricine poate face promisiuni, dar toata oferta lui e constituita doar din promisiuni. Ah, le spune altfel promisiunilor…le-a rebranduit in “planuri” :)) Jena lumii. Totusi ce a facut concret baiatu asta in toata viata lui? Ca a carat genti, a setat meetinguri si a facut cafele pentru diversi stim. Dar atata tot? El vrea sa fie secretara la primaria timisoara? Ca da, pentru asta ar fi calificat.

 18. Mariusica says:

  Multi acuza un blat intre psd si pnl la nivel local, dar oare de ce nu organizeaza usr mitinguri impotriva lui robu si a lingailor pnlisti?? Eh, vedeti unde e blatul?!
  De ce nu ii cere public usr demisia lui robu sau de ce nu ii cere public sa se retraga avand in vedere ca e un “penal”?? Eh, vedeti unde e blatul?!

 19. Bugetar says:

  Da cine te alege pe tine primar? Timisoarenii nu vor vota niciodataca primar decat un om din popor, de-a lor, nu un neamt care asculta de ordinele imperialistilor de afara!

  • Doru says:

   Timisorenii nu aveau nivelul asta de civilizatie daca nu erau imperialistii :))

  • artalecs says:

   Da, sigur, pentru ca timisoreni-s retardati si xenofobi:D:D:D

  • petrica says:

   Pai daca ne uitam in istorie… s-ar putea sa fi fost mai multi primari nemti/unguri in Timisoara decit romani din popor… si au mai fost si un pasa turc, de fapt mai multi…
   Si oti au facut treaba buna:gradini, teatre, tramvaie, bere , piete , parcuri , scoli, bibilioteci, spitale dar mai ales comunitati. Pina si in comunistii care urau Timisoara au lasat in urma niste fabrici. Robu a facut un pasaj prin care de abia ia curba autobuzul.

 20. Realism says:

  “Viziunea tânărului neamț se bazează mai puțin pe promisiuni concrete”

  -promite ca vom dubla suma fondurilor europene atrase pentru Timișoara bla-bla-bla
  -promite timișorenilor că vor fi implicați în fiecare proces de decizie bla-bla-bla
  -promite că va stopa nepotismul și corupția atât din Primăria Timișoara bla-bla-bla
  -promite că în interacțiunea cu administrația locală bla-bla-bla
  -promit că voi pune la dispoziție toate resursele undei administrații profesioniste bla-bla-bla

  Face un kkt! Vorbe fara valoare…Timisoara e un oras terminat si fara viitor, coruptie, incompetenta, nepotisme, aglomeratie, poluare, nesimtire, haos, stres, hotie, agresivitate…olteni, caraseni si mehedinteni de foarta proasta calitate, asta e prezentul si viitorul Timisoarei! Asta are vise occidentale intr-o tara africana! Da, fiind jucaria lu’ Soros va atrage fonduri europene dar dupa 5 ani tot ce face se degradeaza pentru ca nu vor exista fonduri sa fie intretinute proiectele…bugetul Timisoarei este pe negativ, orasul are datorii…in fjne. Vorbe goale ale unui ratat care nu a facut absolut nimic la viata lui, programat de mic de securistii europeni sa devina politician, un empty suit indoctrinat cu ideologia globalizarii. Trump, Le Pen, Farage, Modi, Putin…asa arata niste oameni capabili si care vor intr-adevar sa schimbe ceva in bine, nu tembelul asta si povestile lui despre manageri de cartier (care asculta de cetateni, hahahahahahahahaha!) si piste pt biciclete flancate de ciresi si privighetori care canta vesel in timp ce, in stil olandez, oltenii vor face naveta pedaland intre Giroc si calea Aradului. Prostul asta nici macar n-a inteles diferentele de mentalitate si apucaturi dintre romani si vestici, Ce promite el este la fel de absurd ca implementarea sistemlui japonez in Somalia. Repet, noi ca oras si tara suntem faliti, stam la mila fondurilor europene, doar atat putem, sa cersim si furam.

 21. Clau M says:

  Eu nu inteleg cum a reusit USR ca din atatea personalitati din Timisoara sa il aleaga candidat impotriva lui Robu pe unul a carei realizari este ca fost cantaret intr-un cor si a facut voluntariat; si apoi ne miram de ce va castiga iar vopsitul. Am impresia ca astia din usr sunt veniti toti dupa 2012 in Timisoara. Pai Ciuhandu castiga ca nu avea niciodata un contracandidat puternic

  • tiberius says:

   Un extras din CV-ul candidatului:
   am studiat științe politice și administrative, ca bursier al Fundației Academice Naționale Germane, la Universitatea din Konstanz (Germania), la Sciences Po Paris (Franța) si la Universitatea din York (Anglia). Lucrarea mea de licență a fost despre politicile sociale din România. Lucrarea de masterat s-a axat pe capacitatea administrației publice în țări ieșite din război.

   Deci omul are licenta si masterat pe administratie publica.
   Asa ca mergi mata si canta la alta masa…

   • DoarTimisoara says:

    Cu 100 euro se cumpara un examen, asa ca nu te mai kaka pe tine cu “licenta” si mastere.

    • petrica says:

     tu asa ai facut?
     ai incercat asta si in Germania?
     Oare ti-a trecut prin cap ca de fapt nu trebuie sa dai un leu? il poti cumperi cu munca si inteligenta?

   • Dacian says:

    Țări ieșite din război: Afganistan, Irak – astea recente că dacă de România e vorba ultimul război a fost acum 75 de ani! Deci competența lui = ZERO …

 22. Ionica says:

  Numai vizionari vor la Primarie: unul cu metrou, altul cu conectarea cartierelor cu centrul orasului de parca in momentul de fata nu ar fi sosele. Mai trebuie sa vina unul de la PSD care sa aiba o viziune de transport RATT cu drone si totul este perfect.

 23. Wasile says:

  Hai Fritz, scapa-ne de robu !

 24. perpessicius says:

  Din pacate acest pretendent tanar si ambitios la scaunul de primar al Timisoarei uita un lucru esential: in Romania politicul defineste toate celelalte lucruri. Ori USR/Plus nu prea are sanse sa castige alegerile, prin urmare degeaba doreste dl S. F. tot ce este cel mai bun pentru Timisoara. Lucrurile se decid la Bucuresti, si daca va castiga orice alt partid alegerile, soarta proiectelor – dealtfel acceptabile – sale va fi pecetluita.Daca se bazeaza pe fonduri europene, nu ia in calcul Brexitul – vor fi fonduri substantial mai putine, prin urmare va fi batalie mare (a se intelege mafie, mita, mitocani) pentru a le accesa si stim cu este in Romania, cine da mai mult ala castiga meciul.Sincer, spre propria-i protectie, personal nu-i doresc sa ajunga primar al Timisoarei, cu alte cuvinte sa se afunde in mocirla infecta care se numeste administratie in Romania.

 25. cornel says:

  Eu il votez desi nu sunt de acord cu el in toate problemele. Defapt nici nu exista nimeni in lume cu care as putea sa fiu de acord in toate problemele (in afara de mine).

 26. Alin says:

  Usr-istii sunt ca testiculele. Participa, dar nu intră!
  Gargara ieftina. Cand n-ai facut nimic, e usor sa arati cu degetul sau sa spui ca vei face.
  Pun pariu ca nu cunoaste nici macar organigrama primariei, dar cum functioneaza aceasta..

 27. Adi_tm says:

  bre Frtiz tu cunosti macar orasul? hai sictir cu vrajeala ta!
  eu votez Robu doar daca mai baga 4 ani de dezvoltare in forta! doar asa aratam a oras cat de cat!

  • gaga says:

   Da, cu trotuare distruse si pline de noroaie in plin centru, cu santiere care incep dar nu se lucreaza nimic.
   Cu bugetul cheltuit prosteste si gauri negre gen Colterm.
   Cu pile si relatii la fiecare pas.
   Ia-l la tine acasa si faceti acolo dezvoltare “in forta”!

   • Adi_tm says:

    tovarase fara disconfort nu se poate dezvolta nimic. In Berlin lucram pe o strada care a intrat in reparatii, la fel era. si vb de capitala Germaniei. uitate la ciuhandu… ne-a ingropat de tot tiganu.
    Respect ROBU!

  • SabinA says:

   Securistilor totdeauna le iasa! L-au bagat pe fraierul de Robu in fata iar acum scot din basma pe Fritz. Succese la numaratoarea voturilor.

 28. Edward says:

  In 4ani usereul local nu a facut nimic concret in cartierele pe care pretinde ca le doreste schimbate. Doar si-a dat cu parerea cum ar fi daca ar fi. Utati-va pe site-ul oficial al usr timisoara sau timis si vedeti cine sunt oamenii noi, care este alternativa. Site-ul pare mai degraba un blog continand opinii generale pe marginea unir subiecte eco decat site-ul unui partid care ar trebui sa contina informatii in timp real despre activitatea locala a formatiunii politice, obiective, planuri de actiune, structuri locale pe cartiere, comune, activitatile desfasurate in acele locuri. Despre Dominic nu vezi sproaoe nimic oe siteul salvatorilor. A fost prin cartiere ?!. Cand, de cate ori, cu cine a vorbit, ce probleme a identificat, ce a facut ca sa le rezolve. Informatiile pe site sunt haotice, eclectice, reflectand spiritul ambigu si lipsa de substanta a acestui partid. Daca nu a reusit sa isi organizeze activitatea interna intr-un mod acceptabil si convingator cum ar putea realiza vreodata dezideratele pe care le sustin. Increderea se castiga prin ce ai facut nu prin ce promiti ca faci iar cea mai mare parte a usr-istilor au facut doar pentru ei si doar in mintea lor.s-a trecut de la manipularea cu sticla de ulei si kg de zahar la manipularea prin discursuri motivationale corporatiste. Rezultatul este acelasi.

 29. Realism says:

  Bai, iata ce cred eu. Stau si ma intreb…pla asta de neamt de unde a aparut, cu ce scop? Sunt peste 5 milioane de romani care traiesc in strainatate…cati dintre ei candideaza la functia de primar intr-un oras de top vestic? Si totusi dintre cei 4-5 nemti care traiesc in Romania, printr-o coincidenta extraordinara, unul dintre ei este pe cale sa ajunga primarul Timisoarei? What are the fucking odds?!
  Daca cititi CV-ul maimutoiului este cat se poate de clar ca individul e securist neamt :

  – trait un an in SUA
  -Burse
  -consilier
  -comisii
  -fost sef de cabinet prezidential
  -membru Partidul Ecologist German (un fel de Hitlerjugend pe steroizi!!!)
  -treburi prin Liberia, Haiti, cu ONU, FMI, Banca de Dezvoltare Africana
  -prietena lui e diplomata ONU
  -…toate astea provenind dintr-o familie saraca si numeroasa, toate realizarile facute pana la varsta de 30 de ani….bai sa-mi bag pla ce ‘telejent si talentat e baiatul asta! Clar ca a fost selectat de cineva, uns cu toate alifiile (poate si la propriu, ca se practica!)…propulsat cu japca in tot felul de pozitii importante…si acum servit prostilor dein Timisoara pe post de salvator al orasului.

  Si, dragul de el, de ceva vreme a facut brusc pasiune pentru romani si Timisoara…explodeaza kktul in el din dorinta sa ne faca bine, uite exact asta vrea simpaticul de la viata…si-a lasat in urma tara, familia, prietenii…sa vina intre tigani si olteni ca s-a indragostit efectiv de oras si noi! Individul pute rau, nici nu se pune problema ca lucreaza pentru o agentura straina…conteaza prea putin care, intrebarea este ce plm mea vor de la noi cei din spatele astuia, ca prostu deocamdata e doar o marioneta Sorosista? Ca ideologie individul e clar adeptul globalizarii…asta inseamna defiintarea religiei, a familiilor, nerecunoasterea sexelor, cenzura , taxe “verzi”, desfiintarea frontierelor (adica practic desfiintarea completa a identitatii nationale, imaginati-va in 10 ani Timisoara “imbogatita” cultural cu 5000 negri fara loc de munca +vreo 20000 asiatici si musulmani), totalitarism, anti-umanism, anihilarea untermenschen…aceasta ultima idee care cica ii apartine lui Hitler dar este foarte populara printre liderii mondiali gen Gates, Soros, Rockefeler, fostele dinastii Bush si Clinton, Rothschild, etc.

  Pe bune, asta avem nevoie ca oras si tara, Fritzi?

  Ca totul sa fie gigea, principalul contracandidat este brusc anchetat de DNA…ce la fix, nu?

  Ma rog, cititi CV-ul individului…facts are facts…adica e securist german pe fatza!

  • USL says:

   1 sunt primarii romani in alte localitatii de afara
   2 cum le stii tu pe toate si pui verdicte
   3 f@# off TNL

  • Florin says:

   Ai ceva ochi la citit CV-uri, as zice ca ai si pregatire. Cauta si la sectia externa poate o fi batut pe vreunu la gradinita in Germania, sau o fi tras un caine de coada deci caracter de sadic.

  • Oxigen says:

   Sper ca nu are cineva in toate mintile cum sa te ia in serios, nici macar daca ti-ar fi ruda. Cu sinceritate, daca chiar crezi in ceea ce ai scris, cauta ajutor specializat.

 30. USL says:

  @#$% tenelistii postaci!

 31. haha89 says:

  Mizerie universala , incompetenti si netpoti in toate institutiile , ani de zile fara curent pe strada, transport in comun zero (desi sunt mijloace , nu este competenta) , deszapezire zero (anul trecut a nins 2 zile si s-a blocat orasul , cica nu erau firme angajate sa deszapezeasca) , stadion nix , sala mai serioasa de concerte nix , renovari in oras cu scandal si patate de coruptie . Jale si vai si amar .

  ORICE si ORICENE numai Robu nu !!! Fritz , Carpaci , vecinul de la 2 , votez cu oricne numai cu incompetentul care distruge orasul la ora actuala nu .

  FRITZ , vrem transport in comun sa mai lasam masinile acasa , lumina si curatenie pe strazi si pe cat posibil mai putina coruptie si incompetenta in institutii !!

 32. Horatiu says:

  Nemtii au dovedit deja ca inseala, mint , totul pentru bani. A se vedea scandalul VW si alte companii nemtesti cu emisiile, cand le-au matrasit sa dea bine , sa vanda cat mai mult, nu le-a pasat deloc de standardele de poluare. Dominic Fritz este neamt, are in ADN acelasi comportament de acum 60 de ani, cand nemtii se credeau superiori. Nemtii nu sunt mai cinstiti decat romanii. Nu te vrem aici DOMINIC FRITZ.

  • Mitică de Banat says:

   Bai boule, conexiunile tale sunt de un retard emblematic! Adică noi românii suntem cu toții hoți și securiști doar ptr că am avut așa specimene cocoțate in fruntea țării?!
   Dar milioanele de români ce și-au cumpărat mașini nemțești sau plecați la muncă prin Germania or fii prostii natiei și doar tu iluminat mioritic ?!
   Plin de idioti frustrați prin comentariile astea.

 33. cation says:

  Si asta e neamt ? Imposibil ! Un control medical riguros si analiza arboretului ginecolocic,vor scoate la lumina adevarul.

 34. RADU says:

  Oare de ce Domnul Fritz nu candideaza la vreo primarie in tara sa ? Oare nu reuseste sa isi onvinga conationalii germani ca e bun ? De ce ?

 35. Petru says:

  Trebuie schimbată și reorganizată toată clica lui Robu in frunte cu el. Altfel nu rezolvăm nimic. Jos cu nesimtitul și cu acoliții lui din primărie. Suntem sătui de promisiuni și de cheltuit banii publici aiurea.

 36. RADU says:

  E de inteles ca Dl. Fritz vrea sa isi consolideze CV-ul cu functia de primar al unui mare oras European cu peste 300000 locuitori- Timisoara. Pana acum, a avut diverse joburi de consilier in diverse institutii germane .
  ” Practica” la noi i-ar prinde tare bine pentru un viitor mai stralucit in Germania.
  De ce i-ar da alegatorii girul unui astfel de candidat?

 37. Polilula says:

  lasă-ne bre că e mai bine cu ai noștri! ne mint, ne fură de 30 de ani, noi îi furăm pe ei, dar e bine, așa ne place. nu ne scoate tu din mizeria noastră strămoșească. putem să ne văităm toată ziua ca dacă am avea nu știu ce am face nu știu câte. putem să ne văităm și să ii dracuim cât vrem pe politicieni dupa care sa mergem sa ii votam din nou. nu stii tu cum e romanul si cum ne place noua sa fim. aici nu a existat ordine si disciplina decat cand ne-au obligat stramosii tai, vii tu acuma sa schimbi oranduirea stramosească? nu stii tu metehnele noastre. noi ne dam copiii la scoala si vrem ca ei sa fie de 10, dar mergem si il votam pe freddi pentru care primi 5 ani de clasa I au fost cei mai grei. du-te acasa, lasa-ne in putoarea noastra, ca ne e bine asa.

 38. ascacascascas says:

  asa, asa, aruncati cu hate dupa ce v-ati plans si in dunga de Robu si dupa aia mai votati-l inca o data ca sa va puteti plange in continuare. Jalnic!

 39. eMiLuTz says:

  Fritz ăsta e varianta modernă a Baronului de Münchhausen.

  Dar naivii din Timișoara chiar cred ce le bagă ăsta sub nas.

 40. Misto says:

  Revine vesnica intrebare: Dar asta a mancat salam de soia?
  Deci nu e de-al nostru!
  Vrem o tara ca afara, dar cum zicea Caragiale: Sa facem schimbare dar sa nu se schimbe nimica! Daca Pristanda imi da si mie ceva de la numaratul steagurilor, sunt de acord cu Catavencu!

 41. Corina says:

  Nu va necajiti, toti cei pe care i-a adus Robu in primarie si prezentati ca modele de competenta, isi vor gasi cu siguranta servici pentru ca mediul privat ii asteapta cu bratele deschise.

 42. macaron says:

  Acest candidat este sustinut de toti directorii multinationalelor din oras si afara cu bani pentru campanie. Ganditi-va doar ce se va alege cu poluarea din oras, doar atat.
  Nu va aduce schimbare foarte mult, eventual la chestiuni superficiale pentru naivi.

  • alex2 says:

   Să nu uităm că Robu a fost cel mai înverșunat luptător împotriva poluării Continental Anvelope. Acum tace mâlc. Cei din Lipovei nu pot respira seara.

 43. cccp says:

  Va rog frumos, alegeti pe oricine dar nu pe Robu.

 44. Eu says:

  Bla,bla,bla….

 45. John doe says:

  Domnule Fritz sper ca veti gasi o cale sa impozitati progresiv si tot patrimoniul fratilor Cristescu care au in propreitate jumatate din Timisoara pe societatile lor dar platesc impozite locale derizorii. Sper sa schimbati asta.

 46. SabinA says:

  Fritz. Fritz-fritz-fritz. Asta merita Timisoara. Si-a gonit intelectualii si patriotii si acum multinationalele iau si puterea politica. Votati-l pe Fritz daca vreti sa aveti numarul TM 000000000023 pe frunte, prostilor!

  • Vreau schimbarea în administrație says:

   Cine ia gonit pe intelectuali boule?! Au plecat ei singuri, că orice român cu capul pe umeri, scârbit.de.hoti.
   Nu mai abera !!

 47. Eu says:

  Iară ajungem sub ocupația austro ungară,scuzați,germano ungara

 48. uie_usr says:

  Uie multa pentru fritz si europa lui de 2 lei gauriti.

  Timisoara sa fie oras romanesc, nu european

 49. Cetățean says:

  Lasă că scap eu Timișoara de Robu și Olteni!
  Nu sunt băgat în nici un partid și tot ce va promit e că o sa pun taxa de 5 Ron /zi la mașinile care nu au numere de TM!
  Să vedeți ce liber va fi orașul! Ca să treacă mașina pe TM trebuie să aibă domiciliul cu acte în regulă și să plătească taxele in Timiș!
  Restul – vorba aia ” ne gândim cum trecem podul când ajungem la el”! In 4 ani avem timp să mai rezolvăm din probleme…

  • alex2 says:

   Candidează și eu te votez.
   Măcar oltenii nu au drept de vot (cei care iau banii de navetă). Timișoara poate să concureze cu Strehaia:plin de case țigănești în centru și unde te uiți, numai olteni melteni.

 50. anonim says:

  Sunt surprins. Toate aceste comentarii xenofobe si anti usr nu exista pe pagina de FB a lui Fritz, desi ii place sa i se spuna Dominic. Inteleg din asta ca unii chiar se cred anonimi pe aici 🙂
  Cat despre acest candidat, are intr-adevar o problema. Nu minte si nu promite nimic. Daca ar fi sa ne luam doar dupa studii practica si CV, eu nu vad nici un alt candidat pt acest post de primar mai calificat decat Dominic.

  • Mihai says:

   Exact, II lipsesc din CV vizitele la coafor si se pare ca nici de unul care sa-i tina telefonul cand e pe FB nu are. Ciudat, asta se vede ca nu e roman. Isi face singur treburile si nu accepta linguseli si pupatori de fese.
   Sunt banatean, dar din pacate nu mai locuiesc in Timisoara. Si deci nu il pot vota. Altfel l.-as vota cu 2 maini.

   • Un ONGist says:

    Mulțam ptr postare, că deja mă înfioram câți cretini PSDizati spălați pe creier sunt in orasul ăsta.
    Mă simțeam ca rămas singur într-un oraș plin de Zombi

 51. GABRIEL TM says:

  Hai siktir Fritz … pana la urma sa multumim serviciilor ca nu ne-au bagat un ”Colompar” la inaintare ca sef de trib.

 52. Eu says:

  Doar un gând,pacat ca deja multi sobolani au urcat in acesta caruta.

 53. vasi says:

  Fritz Futerman presedinte

 54. latrau says:

  Asta trebuie votat ! Este. nepotul lui Johannis, latrailor.,

 55. Jack says:

  Eu il votez

 56. P74 says:

  In 8 ani de zile Robu nu a livrat nici macar 20% din ce a promis. Nu il mai votez

 57. Cititor says:

  Am tot citit printre comentariile de mai jos și am văzut multă opacitate și bineînțeles multă neștiință și lipsă de informare .
  Timișoara a fost ce a fost tocmai datorită vieții multiculturale și multietnice, trăită în plină armonie .
  Doar faptul că un vorbitor de limba germană ,limba maternă a ajuns să aibă un asemenea discurs în limba română ,unde știe să pună accentul corect pe cuvinte (nu cum o face Johannis ,care este român) și are coerență in discurs . Doar acest detaliu este demn de puțin respect din partea celor care tot aruncă cu noroi după bunul plac , neavând rațiune și argumente .
  Așadar ,sunteți liberi să votați ce doriți dar măcar păstrați un vocabular decent cu un discurs decent .
  Altfel veți dovedi cotrariul .

 58. Corina says:

  Cata linguseala neobolsevica! A mai fost unu’ caruia i se cantau ode. N-a sfarsit in patul lui.
  Cata aroganta la dl care se vrea primar. Nu e credibil pt ca dpdv moral omul sta foarte, foarte stramb. Iar faptul ca e sustinut de atatea fabrici straine care sunt, dupa cum le zice numele, straine de duhul AUTENTIC romanesc spune tot ceea ce e necesar sa inteleg ca e doar un filfizon veleitar.
  Ciorba europeana e una cat se poate de letala pt oameni.

 59. Andrei SARBU says:

  În ciuda faptului că este foarte tânăr, dl. Dominic FRITZ are multă experiență în administrația publică adevărată.
  Personal, îi cunosc bine pe ambii (dl. FRITZ și dl. ROBU). Este mare diferență între cei doi.
  În primul rând, dl. FRITZ este serios și de bună credință, spre deosebire de actualul primar.
  Sunt convins că dl. FRITZ va câștiga fără emoții alegerile pentru funcția de primar al Timișoarei.
  Rezultatele în administrație vor depinde de echipa de consilieri din jurul său.
  O recomandare: să nu neglijeze comandarea unui AUDIT EXTERN privind administrașia publică locală din ultimii 8 ani și aplicarea de măsuri corective pentru fiecare compartiment, birou, serviciu, direcție în parte, în paralel cu reorganizarea administrativă a aparatului de specialitate din subordinea primarului. Altfel, nu vor reuși mare lucru!

 60. Eveniment

  Accident cu o victimă pe Calea Martirilor din Timișoara
  Accident de circulație, joi după-masă, la intersecția Căii Martirilor cu strada Naturii din Timișoara. O tânără a ajuns la spital după ce un șofer nu a acordat prioritate de trecere. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  ABA Banat: „Atenție la scăldatul în locurile neamenajate!”
  Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă (ABA) Banat cer populației să evite scăldatul în locurile neamenajate sau în preajma lucrărilor hidrotehnice.

  Eveniment

  Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus, în Timiș
  Verificări ale autorităților în zonele aglomerate, societăți comerciale și mijloace de transport în comun. Polițiștii, jandarmii și pompierii au verificat peste 130 de societăți comerciale numai în ultimele 24 de ore pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de răspândire a noului tip de coronavirus. Au fost date zeci de amenzi, celor care nu au purtat mască. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  KiK deschide al doilea magazin din Timișoara
  ADVERTORIAL. KIK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Moșnița Nouă, ajungând la 41 de unități deschise în România.

  Ştirile judeţului Timiş

  Apă întreruptă la Sânnicolau Mare, din cauza unei avarii majore
  Apă întreruptă la Sânnicolau Mare, pe strada Republicii, joi după-amiază, din pricina unei avarii majore.

  Sănătate

  Timiș: 20 de pacienți cu Covid-19 sunt internați la Terapie Intensivă. Opt focare active în județ
  În Timiș a crescut numărul de persoane infectate cu Covid-19, în ultimele 24 de ore, cu 80. În cel mai vestic județ al țării sunt 20 de persoane cu Covid-19 internate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă. În Timiș sunt opt focare active de SARS-Cov2. A apărut un focar nou. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Lanțul internațional Tucano Coffee deschide un al treilea coffee shop în Timișoara, în zona Complexului Studențesc.
  ADVERTORIAL. Sloganul Love.Peace.Coffee al lanțului internațional Tucano Coffee ia amploare în Timișoara, cu intenție de activare a cel puțin cinci coffee shop-uri în orașul de pe Bega, până în 2022, demarând deja amenajarea celei de-a treia locații, care își va deschide porțile în toamna acestui an, în zona Complexului Studențesc. Băuturi aromate și combinații savuroase pe bază de cafea, deserturi delicioase, dar și o atmosfera caldă și prietenoasă cu mediul, vor fi disponibile pentru toți iubitorii de gustos și frumos, îmbinat cu elegant și inedit.

  Sănătate

  COVID-19, număr record de infectări: 80 de persoane depistate cu Covid-19 în Timiș, într-o singură zi. 1454 de cazuri noi în țară
  Au apărut 80 de cazuri noi de Covid-19 în Timiș, de miercuri până joi, și s-au înregistrat două decese. În România au apărut alte 1.454 de cazuri noi în 24 de ore. Au fost înregistrate 53 de decese, de miercuri până joi. 4

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.