tion.ro Web analytics

Doi copii și mama unuia dintre ei, morți. Alți doi copii și trei adulți, la spital. Toți locuiesc în același bloc

Reactualizat la:

Doi copii și mama unuia dintre ei, morți. Alți doi copii și trei adulți, la spital. Toți locuiesc în același bloc

<p>foto: TION</p>
Reactualizat la:
Pericol sau coincidență tragică, în weekend, într-un bloc de pe strada Mioriței din Timișoara. Echipajele de ambulanță au fost chemate să acorde asistență medicală pentru opt persoane, dintre care patru copii. Doi dintre copii au decedat la spital. Mai mult, luni dimineață, mama unuia dintre cei decedați a fost găsită în stop cardio-respirator și a murit și ea. Medicii au anunțat Direcția de Sănătate Publică și Poliția.
Scris de Adrian Panduru si Raoul Jurchela - Pericol sau coincidență tragică, în weekend, într-un bloc de pe strada Mioriței din Timișoara. Echipajele de ambulanță au fost chemate să acorde asistență medicală pentru opt persoane, dintre care patru copii. Doi dintre copii au decedat la spital. Mai mult, luni dimineață, mama unuia dintre cei decedați a fost găsită în stop cardio-respirator și a murit și ea. Medicii au anunțat Direcția de Sănătate Publică și Poliția.

Seria nenorocirilor a început sâmbătă, atunci când medicii de la Ambulanță au fost chemați să intervină pe strada Mioriței din Timișoara, la numărul 8. Au găsit acolo un nou-născut, în vârstă de 9 zile, care prezenta vărsături și diaree. L-au urcat imediat în ambulanță și l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara. Starea de sănătate a bebelușului era foarte gravă, iar la un moment dat acesta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

Câteva ore mai târziu, tot la numărul 8 de pe strada Mioriței, ambulanța a fost solicitată din nou. De această dată pentru a acorda primul ajutor unui copil de trei ani care se simțea rău. Medicii l-au transportat și pe acesta la spital, iar la un moment dat micuțul a intrat și el în stop cardio-respirator și a decedat.

Tot sâmbătă, alți doi copii care locuiesc în același bloc au ajuns și ei la spital. Seria nenorocirii nu se oprește aici. Alți patru adulți, care locuiesc în același imobil de pe strada Mioriței, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre aceștia s-a aflat și mama micuțului de 3 ani, decedat sâmbătă. Femeia a fost găsită luni dimineață în stop cardio-respirator, iar medicii sosiți să o ajute nu au mai putut face nimic pentru ea.

„A decedat pacienta de pe strada Mioriței. Colegii au aflat că și copilul pacientei a decedat. Prin urmare, au anunțat Direcția de Sănătate Publică și Poliția, dat fiind faptul că au fost mai multe decese, într-o perioadă scurtă, la aceeași adresă”, a spus doctorul Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara.

Toți pacienții au prezentat grețuri, vărsături și cefalee, spun medicii de la Ambulanță.

„Toate solicitările au fost cu simptomatologie digestivă, grețuri, vărsături, cefalee. Sâmbătă au ajuns doi copii la «Louis Țurcanu», la intervale orare diferite. Au avut loc mai multe intervenții ale ambulanței, pentru opt persoane, pe strada Mioriței, nr. 8”, a spus doctorul Florin Crișan, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Timiș.

UPDATE. Comitet pentru Situații de Urgență, la Prefectura Timiș! DSP face verificări la fața locului

La Instituția Prefectului Timiș are loc un Comitet Județean pentru Situații de Urgență tocmai pe marginea acestui caz, de pe strada Mioriței nr. 8, iar Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș efectuează verificări la fața locului.

„Sunt în desfășurare verificări, la această oră. Ne-am autosesizat, am solicitat și sprijinul poliției când ne-am deplasat la această adresă. Am recoltat probe de apă, iar la acest moment este în desfășurare controlul. La acest moment, fiind în desfășurare controlul, așteptăm să ajungă și administratorul blocului și al firmei care a efectuat dezinsecția. Se pare că a avut loc o dezinsecție și să vedem cu ce substanțe au stropit”, a declarat Cornelia Malac, directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

UPDATE 2. S-a decis evacuarea blocului. Toți locatarii vor fi duși la spital

In ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a decis evacuarea blocului unde s-au petrecut incidentele. Cei aproximativ 200 de locatari din blocul de pe strada Mioriței numărul 8 vor fi duși la unitățile de primiri urgențe ale spitalelor municipal, respectiv județean, pentru investigații.

„Am fost informați de către UPU SMURD referitor la o situație apărută la o adresă din Timișoara, str. Miorița nr. 10. Într-o perioadă scurtă, începând de vineri 15.11.2019 au avut loc 3 decese. 2 copii (9 zile, 3 ani) și un adult (29 ani), și încă 2 copii internați la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Există suspiciunea unei cauze toxice. UPU SMURD a anunțat DSP și Poliția. Din partea ISU Timiș s-a deplasat echipajul CBRN pentru cercetare. La ora 14:00 a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și s-a stabilit evacuarea întregului bloc (parter plus 4 etaje). De asemenea, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a li se recolta analize medicale, ca și măsură preventivă. La fața locului echipajul CBRN din cadrul ISU Timiș efectuează măsurători în toate apartamentele”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Circulația pe strada Miorița, între străzile Nicolinț și Mehadia a fost blocată complet de echipaje de poliție și pompieri.

UPDATE 3. Comitetul pentru Situații de Urgență a dispus o serie de măsuri, aplicate de îndată

În urma ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență s-au dispus următoarele măsuri:

– evacuarea/relocarea întregului imobil parter plus 4 etaje – 200 de apartamente;

– evaluarea medicală a tuturor persoanelor din imobil la cele 2 spitale din Timișoara;

– cazarea persoanelor in spatiile identificate la nivelul municipiului Timișoara;

– asigurarea apei potabile de către Consiliul Județean Timiș;

– centralizarea datelor referitoare la adresa Miorita 8, Timișoara din partea STS și UpU pentru a identifica eventuale alte persoane afectate;

– executarea primei cercetări CBRN cu echipajele ISU Timiș și ISU Bihor;

– executarea primei cercetări chimice la alte două locații identificate de IPJ Timiș;

– activarea grupei operative a ISU Timiș și deplasarea punctului de comanda mobil;

– organizarea unei conferințe de presă la ora 16:00, la locul desfășurării evenimentului

UPDATE 4. Cauza probabilă a deceselor: intoxicație în urma unei dezinsecții. Alte două locații, verificate!

La ora actuală se fac verificări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor trei victime.

Se pare că în urmă cu câteva zile în blocul respectiv a avut loc o acțiune de dezinsecție.

La alte două localuri din Timișoara – Papa Sam și Club 30 – urmează să se facă verificări deoarece aceeași firmă care a făcut dezinsecție în blocul de pe Strada Mioriței a făcut și în aceste două locații cunoscute timișorenilor.

UPDATE 5. Pompierii au băgat suflante în bloc pentru a evacua aerul posibil contaminat

Pompierii evacuează la ora actuală posibilele substanțe toxice din bloc. Pentru aceasta folosesc suflante.

foto: TION

UPDATE 6. Trei copii evacuați, transportați la Spitalul Louis Țurcanu pentru investigații

Conform doctorului Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Copii Louis Țurcanu Timișoara, trei copii din blocul de pe strada Mioriței sunt internați în acest moment la unitatea sanitară, urmând să mai sosească trei, care au fost evacuați.

„Sunt internați treci copii la spital, în noaptea de sâmbătă și duminică dimineața, și urmează să mai sosească încă trei copii evacuați din bloc. Am fost anunțați că vor sosi. Cei trei copii internați sunt bine, iar ceilalți trei nu au simptomatologie, dar au fost evacuați”, a declarat doctorul Mihai Gafencu pentru TION.

UPDATE 7: Nivel ridicat de substanțe neurotoxice descoperit la etajele 3 și 4 ale blocului

Comandantul ISU Timiș, Lucian Mihoc, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizată în fața blocului de pe Mioriței 8 că pompierii au descoperit niveluri ridicate dintr-o substanță neurotoxică la nivelele trei și patru ale blocului, precum și pe casa scării. În urma acestei descoperiri, cei de la ISU au luat decizia de a ventila blocul cu suflante. De asemenea, reprezentanții ISU Timiș s-au deplasat și la alte două locații din Timișoara unde firma de deratizare a intervenit la finele săptămânii trecute, iar acestea au fost închise preventiv. Acțiunea de deratizare-dezinsecție a avut loc vineri, 15 noiembrie.

La rândul lor, reprezentanții DSP Timiș au spus că firma avea obligația de a anunța locatarii cu privire la efectuarea deratizării, iar acest lucru se pare că nu s-a întâmplat. Atât reprezentanții firmei, cât și administratorul blocului sunt audiați de procurori, așa că cercetările celor de la DSP sunt îngreunate.

De asemenea, comisarul-șef al IPJ Timiș, Alin Petecel, a adăugat că polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind preluate de procurori.

Pe de altă parte, șeful UPU-SMURD, dr. Mihai Grecu, a spus că deși apelurile la 112 au fost date de la aceeași adresă, abia luni, când soțul femeii decedate a ajuns și el la Spitalul Județean din Timișoara și le-a spus că atât copilul său, cât și soția sa au decedat, doctorii au putut să facă legătura între decese și să alerteze celelalte instituții. Potrivit acestuia, nici adresele din buletin ale victimelor nu coincideau și, mai mult, decesele celor doi copii ar fi fost din cauze diferite, unul murind în urma obstrucției căilor aeriene, iar altul din cauza unor complicații date de diabet.

UPDATE 8: Firul evenimentelor potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență

Cei de la ISU Timiș au întocmit un fir al evenimentelor grave care au condus la decesul a trei persoane, dintre care doi copii și internarea altor 14. Astfel, conform surselor citate, primul apel la 112 a fost dat sâmbătă, la ora 9.25, pentru copilul de trei ani, decedat ulterior. Acesta a fost dus la spital unde medicii au pus ca și cauză a internării faptul că suferea de diabet. La ora 14.10 au fost chemate alte două salvări la fața locului pentru două persoane care acuzau vărsături și amețeală. La ora 17 s-a înregistrat apelul pentru bebelușul de doar nouă zile, decedat și el ulterior. Cauza stabilită de medici a fost obstrucția căilor aeriene, după ce micuțul s-ar fi înecat cu lapte.

Luni dimineața, la ora 9.40, la 112 a fost dat un nou apel din blocul de pe Mioriței 8, pentru mama copilului de trei ani, care se simțea rău și care a decedat ulterior. Soțul femeii, deși se simțea rău, a refuzat să fie transportat la spital. Ulterior s-a prezentat singur la UPU și a acuzat o stare de rău. Abia atunci autoritățile s-au sesizat că ceva este în neregulă cu acea adresă și au dat alarma. Din blocul cu 200 de apartamente au fost evacuate 48 de persoane. În prezent mai sunt internate în spitalele din oraș 14 persoane: nouă femei, doi bărbați și trei copii.

ISU Timiș a revenit asupra informațiilor inițiale. Astfel, în acest moment sunt internate șase persoane, dintre care trei adulți și trei copii.

De asemenea, ei au revenit și asupra informației privind verificările la Club 30. Acestea se desfășoară la Club 21, în centrul Timișoarei. În jurul orei 17, echipajul CBRN a plecat de la Papa Sam fără să descopere niveluri toxice de substanțe în interior.

Reprezentanții ISU Timiș au anunțat la ora 17:25 că au rămas internați un număr de 4 adulți la Spitalul Județean din Timișoara și 6 copii la Spitalul Louis Țurcanu.

UPDATE 9: Anchetă la firma care a făcut deratizarea

Polițiștii, procurorii și cei de la DSP au descins și la firma care a făcut deratizarea pe Mioriței 8. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, firma este din Timișoara și se numește Bistim Dera SRL. Înființată în 2015, firma are doar un administrator, zero angajați și un profit de 90.000 de lei anul trecut, la o cifră de afaceri de 143.000 de lei. De asemenea, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma mai are și datorii de 6.300 de lei.

Pe de altă parte, reprezentanții DSP Timiș au declarat reporterilor TION că firma nu își mai desfășoară activitatea la punctul de lucru:

„Această firmă nu mai desfășoară activitatea la punctul de lucru. Reprezentanții firmei au fost invitați și la noi la sediu, cu toate documentele pe care le dețin. Substanțele pe care le-au folosit au fost preluate de Procuratură și Poliție”, a declarat Cornelia Malac, directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

UPDATE 10: Numărul celor internați, în creștere

Potrivit ISU Timiș, numărul persoanelor internate este în creștere. La ora 18:00, 8 adulți se aflau internați la Spitalul Județean și 9 copii la Spitalul Louis Țurcanu.

Reprezentanții ISU spun că aceste persoane au fost internate în urma evaluării medicale și ca măsură preventivă.

81 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. CetateanTM says:

  Pare intoxicare cu monoxid de carbon, verificat urgent toate instalatiile de incalzire(centrala termica) din toate apartamentele !!!!!

 2. ALin says:

  Si concluzia???
  Care e cauza???

 3. Alina says:

  Si totusi care e concluzia? Intoxicare cu monoxid de carbon, toxiinfectie alimentara (desi bebelusul de 10 zile nu cred ca manca…), epidemie de ceva…? Care este concluzia? Pentru ca daca este o epidemie, trebuie sa stim si noi, sa incercam sa nu ne expunem copiii . De sambata pana luni cred ca au fost facute investigatii! E o nenorocire, condoleante familiilor….

 4. cristi says:

  Intoxicatie….dupa dezinsectie !

  RIP

 5. Olivia says:

  Majoritatea companiilor angajează personal slab calificat , în activități care presupun o mare rigurozitate, o atentie foarte mare , lucrul cu diferite substanta periculoase , de ce se întîmplă asa , în principal din cauza ca ofera salarii care nu convin persoanelor care au o oarecare experiență , si ce este mai important , au si ceva minte în cap , si nu accepta salrii de genul ,, minimul pe economie ,, .

 6. Radu says:

  Momentan se suspecteaza o dezinsectie facuta chiar zilele acestea in acel bloc.

 7. ioionescu says:

  la intoxicatie cu monoxid de carbon nu mai apuci sa chemi ambulanta …adormi pe veci in cateva secunde….pare a fi otravire chimica

 8. Ieu says:

  E vreun serial killer prin blocul ala?!?

 9. Iulian says:

  Si la noi in bloc a avut loc deratizarea. A trebuit sa plec de acasa. Ca nu se mai putea respira in apartament. Toata solutia, gazele de boxa au urcat pe ventilatie pana in apartament.

 10. Mihai says:

  Pe “Adevarul.ro” scrie ca la blocul respectiv s-ar fi facut acuma cateva zile deratizarea.
  Oare este ceva legatura? Nu stiu, insa s-ar putea. Depinde ce substante s-au folosit si in ce concentratie!
  Daca este asa, atunci cineva are o problema !

 11. Nelu says:

  Ar fi o informatie de interes public ce firma a facut dezinsectia, in caz ca a mai lucrat pe undeva zilele astea

 12. Blajinul says:

  Iar Timișoara,încet, încet o ia pe urmele Moldovei, iată unde duce eliberarea autorizațiilor cu substanțe toxice la oricine,Oameni nevinovați au plătit cu viața din cauza unor nepricepuți, condoleanțe familiilor, D-zeu să-i ierte

 13. gigi says:

  nu mai lasati toti Doreii sa faca dezinsectie dupa ureche. Unii dintre ei nici macar instructiunile de pe chimicale nu stiu sa le citeasca …

 14. DoarTimisoara says:

  Sunt curios si eu firma asta cum a prins contract cu primaria. Sunt curios pe contract oare a semnat Robulica sau Nasleu? Tot astept ca DNA ul din Timis sa intre in primarie sa verifice , cum nevestele interlopilor din Timisoara sunt angajate la gradinitele , Politia Locala , primarie etc. PNL sau PSD = Cancerul Romaniei.

 15. viitorulTarii says:

  adevarul e ca aici la noi la TM s-a rasturnat caruta aia legendara ,cu PR ! am ajuns Caracalul,ba chiar l-a si depasit…numai aici la noi se putea intampla asa ceva! dealtfel vedem si la vot…Pai cum poti sa te numesti cand ,in loc sa votezi o patrioata, care i-a ajutat pe romani,tu votezi un escroc de case ! aasta spune tot ! Pacat,mare pacat pentru acei micuti si o mama , iata asa ne “asiguram” viitorul tarii…

 16. roman says:

  Unde este marele Orban, este in priveghi la urs (harghita), de copii romani morti, nu are nimic de spus ? nu, pe ei nu-i intereseaza de poporul roman. Asta ati votat in parlament, asta avem. mie frica sa ma gandesc ce va urma din 25 noiembrie 2019.

 17. Club18 says:

  Care Club 30? nu-i evacuase Robu de anul trecut?

 18. pista says:

  Unde este marele Orban, este in priveghi la urs (harghita), de copii romani morti, nu are nimic de spus ? nu, pe ei nu-i intereseaza de poporul roman. Asta ati votat in parlament, asta avem. mie frica sa ma gandesc ce va urma din 25 noiembrie 2019.

 19. andrei says:

  Toate solicitările au fost cu simptomatologie digestivă, grețuri, vărsături, cefalee. otraviti poate cu Novicioc

 20. Jack says:

  E mai psihologic cum vei putea sa te intorci acasa stiind ca alti vecini au murit in acel bloc?am mai spus o demult romania e o casa de nebuni nu o tara nu intereseaza pe nimeni ca nu poti supravietui din salarul minim dar se fac angajari pe acest salar totul e o minciuna iau salar minim si apoi ce fac ca nu pot manca sa ma spal…logic ma apuc de furat firma!e o adunatura de cetateni idioti hoti mincinosi lasi !cetatenii din diaspora pot vota 3 zile cei second hand din romania pot vota o singura zibde la 08 la 22…drepturi egale democratie…o adunatura de nenorociti cica tara….praf!

 21. Matragunaru says:

  Si la noi in bloc cu ceva timp in urma a venit un tampit si a facut dezinsectia cu un atomizor,pt cine nu stie merge pe baza de benzina si sub nici o forma nu se foloseste in spatiu inchis,am crezut ca lesinam de la mirosul ala.Sunt angajati toti tampitii,iau o gramada de bani si de multe ori gandacii raman tot acolo.

 22. Alfred says:

  Băăă, ăștia ne omoară cu zile … !!! Verificați mai atent a cui este firma de dezinsectie/dezinfectie/deratizare. O să fiți surprinși !

 23. Muadib says:

  Nu sunt specialist… dar ma intreb, ce fac suflantele? SUFLA aerul contaminat. Unde? in atmosfera… ha?…

 24. Radu says:

  Indiferent că trăiești în Timișoara, suceava sau Alexandria adică în România, fiecare individ face ce vrea, cum ” vrea ” mușchii lui .

 25. guga says:

  Eu zic sa asteptam putin sa vedem primele informatii din ancheta. Oricum s-a actionat serios! Va mai zic ceva, nimeni nu vrea sa omoare. Au fost ori angajati tampiti, ori poate un criminal in serie a actionat asa. Avem si dereglati, deci nu m-ar mira nimic…

 26. Tinu says:

  Si de la antenele GSM se moare. Dauneaza rau

 27. lou_reed says:

  Ma gandesc ca s-a facut deratizarea si nu s-a respectat planul de aerisire sau dozajul nu a fost facut corect.Vaporii sau depus pe mancare si de aici cunoastem ce s- a intamplat.
  Am trait pe proprie piele asta si mai un pic si lesinam.

 28. lou_reed says:

  Acolo trebuie facut curat si fiecare suprafata trebe spalata.Nu imprastiata.

 29. Radu says:

  Si daca nu s-a facut dezinsectie? Daca nu e deratizare? Daca in bloc e un “mic producator” de etnobotanice care a varsat un borcan de substante? Ia intrati voi si perchezitionati fiecate apartament, mai ales cele invecinate, pe verticala si orizontala, cu apartamentul in care au murit copiii. Poate o sa aveti surprize!

 30. Gunther says:

  Când va fii demis prefectul și în Timiș? Că e mai grav decât cazul cu ursul, unde tot nu înțeleg de ce a fost demis.

 31. Rt says:

  Daca in spitale au fost in stare sa foloseasca solutii contrafacute, de ce nu ar face-o si o firma de dezinsectie? Bani sa iasa! Nu conteaza ca mor oameni. Raspunde cineva?

 32. tibi says:

  Cine a făcut deratizarea? Ce substanțe au folosit si daca au fost diluate corect?Dacă acele substanțe nu sunt interzise în Europa? Se fac dezinsectii mereu si nu a murit nimeni. Parerea mea ca aici s-au folosit substante interzise si nediluate. Politia să caute si in gaura de sarpe pe indivizii care au facut dezinfecția si pușcărie direct. Criminali nenorociți.

 33. magdalena says:

  De ce nu fac serviciile specializate ale primariei deratizarea ???? De ce se dau vietile unor oameni pe mina unor necalificati fara stiinta de carte ????

 34. sirena says:

  ageamii (cu pregatire dupa modelul Caracal) de la ambulanta ISU si politie se spala pe maini cand afirma ca adresele de pe buletine nu corespundeau. Dar faptul ca toate apelurie erau de pe aceeasi adresa si s-a intervenit pentru ridicarea pacientilor din acelasi bloc nu le-a dat de gandit. Abia dupa al treilea deces la peste 48 de ore realizeaza dezastrul!
  Acestea sunt serviciile cu profesionistii condusi de activisti de partid. Apropo Robu este la plaja in Tahiti?!

 35. Carmen iohannis vs alina gorghiu says:

  Dumnezeu sa ii ierte! Poate isi aduce aminte cineva de vorbele lui klaus dupa Colectiv! Alea cu “a trebuit…”! Lae robu, ludovicii? Vreo demisie? Nicidecum, acum noi suntem la butoane! Timișoara este varza din toate punctele de vedere! Lae robu si acolitii nu sunt de vina nici pentru angajații mizerabilii pe care i-au băgat în pmt, nici de moartea acelui copil, nici de multe alte matrapazlîcuri gen ale si nasleu! Ma scuzati pe ultimul sa-l ignorați sa nu vina băieții sa -mi faca vreo vizita! In rest toate bune, lae robu in loc de brutărie va sta linistit la pensie sau va mai sta la primărie cu iapa si cu grebla! Si noi ne considerăm cilivizati! In rest casele din meditații Doamne ajută, proprietățile naziștilor bine mersi, pădurile se taie in continuare, ne facem cetățeni maghiari sa plecam in state fără viză!

 36. Gelu says:

  subprefectul zice ceva dar nu intelege sensul real al termenilor folositi. In acel bloc sunt LOCATARI nu locuitori, din bloc au fost evacuati LOCATARII nu locuitorii! Asta e politica care promoveaza non-valorile dar care apar la o nenorocire la patru ace, costum, cravata, freza dar cu zero inteligenta

 37. Anonim says:

  In timp ce unii trăiesc o tragedie, își pierd copiii și soțiile, altora le arde sa faca o patetică anticampanie unui partid care nu era la guvernare nici în cazul Colectiv și nici în cazul 10 august când au fost gazați chiar și copii… urât…v-au spălat pe creier… cred!

 38. Mihai_Viteazu says:

  Sa vezi acuma circ. Au gasit firma care are un administrator si zero angajati, Ce ne facem daca acuma administratorul firmei nu poate prezenta cine a lucrat, cine a facut deratizarea. Motive? Pai au lucrat la negru, numele nici nu era necesar. Ceva pontaje? Nu avem. State de plata? Nu folosim. A lucrat Ion si Gheorghe, care nu se stie unde locuiesc. Nu se stie cat au lucat, nu exista instructiuni de folosire a substantelor, etc, etc. Acuma intra pilele in functie, sa nu dai numele la cine e seful firmei, ca ala e asa si asa. Nu va stii nimeni nimic, toti o sa ia pe “N-am stiut!” in brate.
  Pana la urma o sa iasa ca mortii sunt de vina ca au locuit acolo. Despagubiri? Pai ce despagubiri daca firma a facut numai 90.000 lei castig, dar are si datorii. Firma va da faliment si prinde orbul, scoate-i ochii.
  Asa e in Romania, tara tuturor posibilelor faradelegi!

 39. Profu_81 says:

  #colectiv #colectiv

  Mor oamenii in caselor lor, iar cei din primarie dorm in loc sa isi faca treaba. RUSINE PMT!

 40. SPETZNAZ says:

  Firma criminală e una cu capital german si apropiată de scirba de primar PNL unul Robu.
  Guvernului PNL ii pasa mai mult de un urs accidentat decit de copii români morți, victime ale indiferenței criminale din firmele apropiate PNL.

 41. Skatki says:

  Cine raspunde pentru asta? In orice alta tara cineva merge la inchisoare. Se numeste omor calificat.

  Cum e posibil sa fie aprobata o firma cu zero angajati avand ca domeniu de activitate deratizare, dezinsectie… etc? Nu ii verifica nimeni? Nu exista un control preventiv sau unul anual? Bine ca terorizati vanzatori de patrunjel…

 42. Alex says:

  [18.11, 22:32] : Și vinovatul nu că ar fi cei de la primărie ,aquatim etc că nu își curăță ograda și mai ales subteranul
  [18.11, 22:33] : Ai găsit repede vinovații dar nu întrebă nimeni cu in tot acest timp sau înmulțit acele plosnice în oraș și etc
  [18.11, 22:33]: Că de obicei trebuie sa moară cineva că sa se facă ceva

 43. Alex says:

  Vinovații sunt cei care au lăsat orașul atâția anii fara deratizare canalizarea orașului etc aia sunt toți vinovați și pătați de sânge cei care dețin subteranul orașului e plin de mizerie și infecți și insecte și șobolani etc aia trebuie trași la răspundere prima oară și dupaia aia cu exces de zel ,ați furat și nu va pasat de oraș e că și cum ai o casa pe dinafară e frumoasa iar pe dinăuntru e putreda așa sa întâmplat și acuma când sa făcut dezinsecție în oraș cand ai văzut sa se curețe ceva in subsolul blocului etc…….. Sistem deștept plin de oameni culții și plini de eu,,,, sa va f…t in g….a de mari lingăi

 44. Timisorean says:

  Acuma pupincuristii robulieni o sa zica: dar ce vina are domnle robu?
  Robu are o vina enorma. Prin faptul ca am stat si stam cu gunoaiele pe strada si prin faptul ca ani de zile nu s-a facut dezinsectie pe domeniul public au crescut numarul sobolanilor si a gandacilor. Poate daca timisoara era curata si intretinuta ca pe vremea lui ciuhi oamenii aia nu trebuiau sa faca deratizare si dezinsectie si nu erau morti sau la spital acum!
  Deci e cauza si efect si robu e cauza!

 45. Alin says:

  Degeaba vorbește unul și alții despre acest caz nici unul dintre voi nu spunem mai exact problema este în felul următor femeia a născut trei copii deocamdată ea dorea să mai facă copii iar de data asta sa oprit de ce satana nu suportă oamenii care naște copii .Satana vrea să ne omoare pe toți

 46. Jack says:

  Tara nimanui fiecare face ce il taie capul deratizeaza cand vrea cu cu vrea…ar trebui interzisa definitiv deratizarea chimica pt ca se fac foarte multe victime colaterale animale salbatice etc!e un mod neecologic de a starpi soarecii si sobolanii sunt aparate speciale care ii prind fara riscuri!

 47. anonim says:

  Romania normala a lui ciolanis , unde se fac dezinsectii cu arme biologice . demisia guvernului ca si in cazul colectiv !!!

 48. ciolanis says:

  scrieti ma de unguri sa explodeze forumul de injuraturi alese…nu vedeti ca pe nimeni nu intereseaza ca au murit niste copii din incompetenta unora pe care ii platim cu niste salarii grase ?!

 49. Cele mai noi știri

  Eveniment

  A furat bere ca să aibă ce bea. Bețiv hoț, prins de jandarmi la Buziaș

  Ştiri din Timiș

  Încă o discuție pe tema Timpark. Ruben Lațcău, despre demolarea garajelor, parcări supraetajate și sistematizare

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Mica publicitate

  Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici