tion.ro Web analytics

Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi un centru de înfrumusețare

De T. Ex.

Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi un centru de înfrumusețare

ADVERTORIAL. Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani. Deși oferta este mai variată, nu întotdeauna mai mult înseamnă implicit mai bun.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani. Deși oferta este mai variată, nu întotdeauna mai mult înseamnă implicit mai bun.

Căutarea unui centru premium în care să beneficiezi de cele mai bune servicii în siguranță devine din ce în ce mai provocatoare. Deoarece există și locații în care aparatura folosită este de calitate și proveniență îndoielnice, iar personalul nu este pregătit corespunzător, încurajăm clienții să se documenteze temeinic înainte de a apela la acest gen de servicii. Pentru a-și proteja sănătatea, dar și pentru a beneficia de rezultatele promise. Marketingul (de multe ori fără acoperire!) poate fi înșelător, iar promoțiile „suspect de ieftine” ar trebui să ridice semne de întrebare.

Iată câteva criterii importante în alegerea unei locații de încredere: aparatura utilizată acreditată, pregătirea și experiența profesională a echipei de specialiști, respectarea protocoalelor și personalizarea tratamentelor, notorietatea și recomandările reale ale clienților, igiena și măsurile de protecție.

 • Optează pentru brand-uri cu experiență și renume internațional

Alegerea unui brand original cu renume internațional este primordială atunci când vine vorba de aparatura estetică. Astfel, clienții au siguranța ca aceste echipamente au fost testate la nivel mondial și că s-au bucurat deja de recunoașterea a milioane de clienți.

Aparatura originală garantează livrarea unor rezultate reale, vizibile în intervalul de timp specificat, cu respectarea planului de tratament indicat de specialiști. În plus, aparatura originală se bazează pe numeroase studii clinice, având la bază sute de ore de cercetare științifică. Syneron Medical, Cocoon Medical, Intraceuticals, Pollogen sunt câțiva dintre cei mai renumiți producători internaționali de aparatură estetic-medicală, cu o experiență bogată și îndelungată în industria beauty.

Este periculos să apelați la proceduri ieftine, efectuate cu aparate no name sau cu diverse copii ale originalelor, ai căror producători nu sunt cunoscuți. În cel mai bun caz, nu veți avea rezultate, însă cel mai grav e că riscați să vă expuneți unor probleme de sănătate serioase, dacă tehnologiile folosite nu au fost anterior testate.

 • Alege dispozitive estetice acreditate medical

Frumusețea, dincolo de aspectul vizual, înseamnă în primul rând un corp sănătos și o piele îngrijită corespunzător. FDA (Food and Drug Administration SUA) și CE Medical (European Certificate) sunt două dintre cele mai importante și recunoscute acreditari la nivel internațional, care certifică siguranța aparaturii cu care se efectuează tratamentele. Orice aparat care deține aceste acreditări este testat ca fiind sigur pentru piele și fără riscuri asupra sănătății umane.

Dacă producătorul nu este menționat, nu este certificat și nu este recunoscut în domeniu (cum este cazul miilor de aparate importate din China) înseamnă că nimeni nu a testat tehnologiile utilizate și nimeni nu-și va asuma răspunderea pentru eventualele neconformități și efecte adverse.

 • Apelează la un centru beauty recunoscut, cu experiență în domeniu

Nu doar aparatura este esențială în alegerea unui serviciu beauty de calitate, dar și echipa de specialiști. Este în egală măsură important ca tratamentele să fie efectuate de personal cu pregătire solidă, cu experiență în domeniu și care beneficiază de educație continuă. Pentru a se bucura de un tratament cu adevărat profesionist, este de dorit ca fiecare client să fie evaluat de către un specialist și să fie consiliat în privința tipului de tratament care i se potrivește. Discreția și etica profesională a personalului completează experiența în cadrul unui centru care se respectă.

 • Atenție la consumabile și la dezinfectarea aparaturii

Consumabilele și serurile utilizate în timpul tratamentelor ar trebui să fie sigilate și păstrate în condiții de igienă, la temperaturi optime. În centrele autorizate se utilizează seruri și soluții originale, recomandate de producătorii aparatelor, pentru ca tratamentele să aibă rezultate și să se desfășoare conform protocoalelor stabilite.

În locațiile de top o atenție sporită se acordă dezinfectării aparatelor și accesoriilor cu soluții concentrate și omologate de Ministerul Sănătății, iar transparența merge până la cele mai mici detalii, precum desigilarea produselor care urmează a fi folosite în timpul tratamentului chiar în fața clientului.

 • Varietatea serviciilor în cadrul centrului și personalizarea tratamentelor

Clienții au nevoi complexe și timp limitat. De aceea, o locație completă de tipul one-stop-beauty în care pot beneficia de servicii variate și de produse de îngrijire în același loc este mult mai apreciată. În cadrul unui centru de înfrumusețare de top, găsești tratamente care utilizează tehnologii noi, de ultimă generație care se adresează unor multiple nevoi: slăbire localizată și remodelare corporală avansată pentru celulită, pentru tonifiere și redobândirea elasticității, drenaj și detoxifiere, hidratare și curățare facială în profunzime, tratamentul leziunilor pigmentare, ridurilor, acneei, cicatricilor și vergeturilor, lifting și terapii anti-aging complexe, epilarea definitivă profesională pentru toate tipologiile de piele și păr.

În plus, nu este suficient doar să ai o paletă largă de servicii în cadrul centrului, este esențial să știi cum să combini diverse protocoale de tratament pentru eficiența maximă a procedurilor și pentru livrarea unor rezultate, de multe ori, peste așteptări.

 • Un client informat este un client câștigat

Dacă îți dorești să te bucuri de o experiență estetică completă, ține cont de aspectele prezentate și astfel vei putea alege o locație în care să te simți frumoasă și în siguranță, în același timp.

Centrele EstetPro au peste 8 ani de experiență în domeniul frumuseții și trei locații de top deschise în zona de Vest: Timișoara, Arad și Oradea. În toți acești an, deținătorii centrelor au investit constant în aparatură de ultimă generație și în pregătirea specialiștilor, pentru a oferi clienților ceea ce au promis de la început: cele mai bune rezultate, în condiții de siguranță deplină. Cea mai frumoasă și autentică recunoaștere a felului în care își tratează clienții vine din recomandările directe și din fidelitatea clienților care continuă să le calce pragul, din ziua deschiderii și până în prezent.

Centrul EstetPro Timișoara – str. Alexandru Vlahuță, nr. 2, et. 1 – Centrul Medical Dr. Hrubaru. Contact programări: 0724 415 003. Pentru informații despre tratamentele pe care le puteți efectua, accesați www.estetpro.ro

(1345)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Șase oferte pentru proiectarea lotului 2 din autostrada Lugoj - Deva

  Capitală Culturală

  Reprezentații de excepție la Filarmonica Banatul în 2023, anul Capitalei Culturale Europene

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Avansează lucrările la Centrul de legume-fructe din Tomnatic. Vicepreședintele CJT, în vizită pe șantier

  Utile

  FOTO. O mai mare vizibilitate în câteva intersecții din Timișoara. Arborii au fost toaletați

  Ştiri din Timiș

  Bulină neagră de la CNAIR pentru firmele care se ocupă de Centura Timișoara Sud și descărcarea de pe A1 la Sânandrei

  Ştiri din Timiș

  Programul de lansare a Capitalei Culturale, încă „secret”. E cert că PMT și CJT fac evenimente separate

  România

  Paul al României, prințul fugar, a fost prins și arestat la Paris

  Ştiri din Timiș

  Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, după rezultatele la BAC: „Revenim la un scenariu optimist pentru admiterea 2022"

  Ştiri din Timiș

  Muzică pentru toate gusturile la Zilele comunei Lovrin

  Sănătate

  Coronavirus, ultimele șapte zile în Timiș: peste 212 de infectări, dublu față de acum o săptămână

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici