tion.ro Web analytics

Continuă Bacalaureatul 2022, cu proba la alegere, în funcție de profil. 150 de absenți în Timiș

De Oana Bocănici

Continuă Bacalaureatul 2022, cu proba la alegere, în funcție de profil. 150 de absenți în Timiș

<p>foto: arhivă</p>
Elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au început pe 20 iunie probele scrise la examenul de Bacalaureat 2022. Astăzi a fost proba la alegere a profilului. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15. În Timiș au fost 150 de absenți și niciun elev eliminat la această probă.
Scris de Oana Bocănici - Elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au început pe 20 iunie probele scrise la examenul de Bacalaureat 2022. Astăzi a fost proba la alegere a profilului. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15. În Timiș au fost 150 de absenți și niciun elev eliminat la această probă.

Probele scrise din sesiunea de vară la Bacalaureat din acest an au început luni, 20 iunie, cu examenul la Limba și literatura română. Proba obligatorie a profilului a fost susținută marți, 21 iunie, iar astăzi elevii au încheiat cele trei zile consecutive de examene cu proba la alegere a profilului și specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Probele au început la ora 9, iar candidații au avut trei ore la dispoziție pentru rezolvarea subiectelor. Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.

4.154 de elevi din Timiș susțin examenul de Bacalaureat în acest an, 512 fiind din promoția anterioară. Sunt 16 centre de examen în județ.

La proba la alegere a profilului au absentat 150 de elevi: 74 la biologie, doi la chimie, doi la fizică, 71 la geografie și unul la logică și argumentare. Niciun elev nu a fost eliminat la această probă.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie până la ora 12, iar pentru depunerea contestațiilor a fost alocat intervalul orar 12-18 în aceeași zi.

Pentru elevi există și un scurt ghid despre modul în care pot elabora lucrarea și să corecteze greșelile. Subiectele și baremul vor fi publicate la ora 15, AICI. Subiectele de astăzi le puteți găsi în curând AICI.

Rata de promovare în județ a fost în 2021 de 68%, mai mare față de 2020, când a fost 62,4%, și față de 2019, când a fost 66,1%. Rata de promovare în țară pentru sesiunea 2021 a fost de 67,8%. Anul trecut în Timiș trei elevi au obținut media 10 generală la examenul de Bacalaureat.

Pe aceeași temă:

Bacalaureat 2022, proba obligatorie de profil. Un elev din Jimbolia a fost eliminat de la examen

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Șase oferte pentru proiectarea lotului 2 din autostrada Lugoj - Deva

  Capitală Culturală

  Reprezentații de excepție la Filarmonica Banatul în 2023, anul Capitalei Culturale Europene

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Avansează lucrările la Centrul de legume-fructe din Tomnatic. Vicepreședintele CJT, în vizită pe șantier

  Utile

  FOTO. O mai mare vizibilitate în câteva intersecții din Timișoara. Arborii au fost toaletați

  Ştiri din Timiș

  Bulină neagră de la CNAIR pentru firmele care se ocupă de Centura Timișoara Sud și descărcarea de pe A1 la Sânandrei

  Ştiri din Timiș

  Programul de lansare a Capitalei Culturale, încă „secret”. E cert că PMT și CJT fac evenimente separate

  România

  Paul al României, prințul fugar, a fost prins și arestat la Paris

  Ştiri din Timiș

  Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, după rezultatele la BAC: „Revenim la un scenariu optimist pentru admiterea 2022"

  Ştiri din Timiș

  Muzică pentru toate gusturile la Zilele comunei Lovrin

  Sănătate

  Coronavirus, ultimele șapte zile în Timiș: peste 212 de infectări, dublu față de acum o săptămână

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici