tion.ro Web analytics

Concert de Craciun la Biserica Millenium

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Sub minunata boltă a Bisericii Millenium, împodobită cu ramuri de pini şi stele roșii de Crăciun, va răsuna din nou Concertul de Crăciun, susținut, pentru al 11-lea an, de orchestra „Camerata Strumentale”, al cărei fondator şi dirijor este maestrul Enrico Cannata, şi corul de cameră „Excelsior”, formaţie înfiinţată şi dirijată de maestrul Iosif Todea.
Scris de S.P.D. - Sub minunata boltă a Bisericii Millenium, împodobită cu ramuri de pini şi stele roșii de Crăciun, va răsuna din nou Concertul de Crăciun, susținut, pentru al 11-lea an, de orchestra „Camerata Strumentale”, al cărei fondator şi dirijor este maestrul Enrico Cannata, şi corul de cameră „Excelsior”, formaţie înfiinţată şi dirijată de maestrul Iosif Todea.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 20, și este, ca în fiecare an, un dar oferit timişorenilor de către familia Marchegiano, o companie şi maestrul Enrico Cannata.

„De Crăciun aprindem focul ospitalităţii în casă şi cel al dragostei în inimi. Călătoria muzicală la care sunteţi invitaţi ne va revela Misterului Nativităţii prin piese de o sonoritate amplă, intens emoţionantă. Nostalgia pentru trecut şi speranţa pentru viitor se regăsesc în selecţia pieselor aparţinând compozitorilor din diferite epoci, din secolul XVIII până în vremea contemporanilor noştri, care au reuşit să cuprindă în mod magnific modernitatea şi valorile transcedentale ale umanităţii. Spiritul Crăciunului aduce pace pe pământ, iubire şi generozitate între oameni. Astfel am putea descrie piesele alese de maestrul Enrico Cannata pentru Concertul de Crăciun când vom asista la victoria binelui, a sufletului sensibil şi darnic, când oamenii devin mai blânzi şi pacea coboară pe pământ. Vă aşteptăm pentru a ne ura reciproc un Crăciun liniştit şi fericit”, invită Carlo Marchegiano.

Programul cuprinde lucrări de Händel, Jules Massenet, Jeremy Soule, Ernesto Cortazar, Arrigo Boito, Christian Linke, Zbigniew Preisner, Edvard Grieg, Albert Lavignac, Dmitri Kabalevsky, Aram Khachaturian, Enrico Cannata și Leopold Mozart.

Accesul publicului la concert este liber.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ din 29 noiembrie - 5 decembrie

  Ştiri din Timiș

  FOTO. REMIX ID: Tradițiile din Banat sunt recuperate și „remixate în cheie modernă”

  Ştiri din Timiș

  Primăria dă 23.000 de euro pe un Ghid tehnic de amenajare domeniu public și catalog de mobilier urban

  Ştiri din Timiș

  Cea mai mare rată de infectare din Timiș e la Pișchia. Incidența în Timișoara, la 3,03 la mie

  Sănătate

  Coronavirus, 28 noiembrie: 1.377 de cazuri în România, sub 100 în Timiș

  Sănătate

  Peste 2.000 de vaccinuri administrate în ultimele 24 de ore, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Tramvaiul Bozankaya, motiv de scandal la Primăria Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău îl atacă pe Culiță Chiș

  Ştiri din Timiș

  Casieriile Aquatim, închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie

  Ştiri din Timiș

  Un singur club sportiv din Timiș a primit bani pe apelul 2 de proiecte sportive

  Ştiri din Timiș

  Maraton de vaccinare de Ziua Națională a României, la Spitalul Militar din Timișoara

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici