tion.ro Web analytics

CCIAT ofera un nou curs de pregatire specialistilor din domeniul standardelor ISO

CCIAT ofera un nou curs de pregatire specialistilor din domeniul standardelor ISO

<p>Foto: arhiva</p>
Reactualizat la:
Noile standarde ISO vor fi în atenția Camerei de Comerț Timis, instituţia va organiza un nou curs în domeniul managementului calităţii.
Scris de Marcel Hoster - Noile standarde ISO vor fi în atenția Camerei de Comerț Timis, instituţia va organiza un nou curs în domeniul managementului calităţii.

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş organizează un nou curs, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, „Auditor intern al sistemului de management al calităţii”. Acesta prezintă detaliat etapele tranziției de la ISO 9001:2008 la ISO 9001:2015, tranziție care trebuie să se finalizeze cel târziu până în 15 septembrie 2018, dată la care certificatele acordate conform standardului ISO 9001:2008 își pierd valabilitatea. Totodată, cursul prezintă explicit cerințele noului standard ISO 9001:2015, standard ce implică abordarea pe bază de proces (ciclul PDCA) şi gândirea pe bază de risc (riscuri și oportunități în afaceri).

Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii, din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, respectiv de câştigare a încrederii clienţilor. În cadrul cursului vor fi abordate aspecte privind: noţiuni generale privind calitatea; principiile managementului calităţii; cerințele noului standard ISO 9001:2015; auditul calităţii (audituri interne, clasificarea auditurilor, etapele auditului intern, selectarea auditorilor, responsabilităţile personalului implicat în auditul intern, tehnici de comunicare, recomandări pentru auditat).

Perioada de desfăşurare a pregătirii este 11 septembrie – 20 octombrie în două module. Primul are loc în perioada 11-22 septembrie şi include pregătirea teoretică (luni – vineri, între orele 1630-2030 ), iar cel de-al doilea între 25 septembrie – 20 octombrie 2017 şi include pregătire practică (realizare portofoliu).

Locul de desfășurare este Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, din Timişoara, Bd. Eroilor de la Tisa, 22. Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Informații și înscrieri, la Centrul Regional de Afaceri, cam.110, tel. 0256 / 219 172, 0742 / 924 344, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan, organizator curs.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Parcul Civic, în sfârșit în șantier. Trebuie să fie gata în șase luni
  Au început în sfârșit lucrările la Parcul Civic, la mai bine de un an de la lansarea licitației pentru modernizarea acestuia. Amplasamentul era predat încă de la sfârșitul anului trecut, dar muncitorii abia acum și-au făcut apariția. Atenție! Parcul nu prea mai poate fi traversat.

  Ştirile judeţului Timiş

  Personalități marcante vor veni în fața timișorenilor pasionați de lectură, la Salonul de Carte Bookfest: peste 40.000 de volume de la zeci de edituri
  Vești încântătoare pentru iubitorii de lectură. Odată cu primăvara la Timișoara va reveni și Salonul de Carte Bookfest. Și nu o va face oricum, ci cu peste 40.000 de volume de la peste 40 de expozanți, zeci de lansări de carte și sesiuni de autografe cu personalități marcante ale culturii scrise din România, ceea ce va transforma CRAFT într-un paradis al cărților și al lecturii.

  Ştirile judeţului Timiş

  Șoferi prinși de polițiști fără permis la volan, în Timiș
  Dosare penale pe numele a doi bărbați, în județul Timiș. Ei sunt cercetați penal după ce au fost prinși la volan, deși nu aveau permis de conducere. Mai mult, unul dintre ei conducea și o mașină neînmatriculată.

  Ştirile judeţului Timiş

  Doi gorjeni care au dat spargeri în locuințe din Timiș și alte patru județe au fost arestați preventiv
  Doi spărgători de locuințe, care și-au făcut un trai de viață din asta, au fost prinși de polițiști. Cei doi sunt bănuiți de mai multe furturi, pe care le-au comis de-a lungul timpului în Timiș, Arad, Cluj, Bihor și Dolj. Bărbații sunt cercetați pentru furt calificat și tentativă de furt calificat. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Investiții importante în Timiș: 25 de treceri la nivel cu cale ferată vor fi amenajate cu bani europeni, pentru evitarea accidentelor
  Accidentele la trecerile la nivel cu calea ferată au răpit multe vieți. Joi, 27 februarie, s-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată. În Timiș vor fi amenajate 25 de treceri la nivel cu calea ferată, cele de pe drumurile naționale. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Sârbi trimiși în judecată după ce au fost prinși că transportau migranți, în județul Timiș
  Anchetă finalizată în cazul a doi cetățeni sârbi acuzați de trafic de miganți. Indivizii au fost trimiși în judecată după ce, la finalul lui 2019, au fost prinși transportând 8 migranți irakieni, în județul Timiș.

  Ştirile judeţului Timiş

  Centura Timișoara Sud – în line dreaptă. Președintele CJ Timiș: Abia aștept să înceapă lucrările
  „Centura de Sud a Timișoarei a luat viteză” titrează Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, pe pagina sa de Facebook. Acesta se află la București, unde se avizează proiectul tehnic al lucrării, urmând ca săptămâna viitoare firma care realizează șoseaua de ocolire a Timișoarei să depună documentația pentru obținerea autorizației de construcție. 2

  Ştirile judeţului Timiş

  Șantierul deschis acum 3 ani la ruina primăriei de pe Alecsandri e gata în primăvară, dar costă dublu
  Peste 600.000 de euro costă șantierul suplimentar la ruina primăriei de pe str. V. Alecsandri 1, lucrările de reabilitare ajungând la peste 1 milion de euro. Municipalitatea a semnat contractul cu aceeași firmă care a început totul în urmă cu aproape trei ani: Alex Dia Construct, care trebuie să închidă șantierul în două luni. 5

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.