tion.ro Web analytics

Asociația Diezcolectiv dă start proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor timișoreni”

De T. Ex.

Asociația Diezcolectiv dă start proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor timișoreni”

Reactualizat la:
40 de tineri timișoreni cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani vor beneficia de pregătire personală și profesională din diferite teme. Proiectul se va desfășura în perioada septembrie - decembrie 2020 și are ca scop formarea tinerilor din noua generație.
Scris de T. Ex. - 40 de tineri timișoreni cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani vor beneficia de pregătire personală și profesională din diferite teme. Proiectul se va desfășura în perioada septembrie - decembrie 2020 și are ca scop formarea tinerilor din noua generație.

Temele trainingurilor la care aceștia vor participa sunt: Leadership, Abilități de prezentare și Comunicare constructivă. Fiecare dintre acestea se va desfășura pe parcursul a două zile, fiind în total 6 zile de curs. ONG-ul și-a propus, prin proiectul “Dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor timișoreni”, să ofere acestora o pregătire suplimentară, din dorința de a genera pe viitor un impact constructiv în societate. Proiectul vizează dezvoltarea profesională și personală prin educația non-formală. În urma proiectului, comunitatea va beneficia de 40 de tineri mai pregătiți, mai siguri pe ei și mai constructivi în gândire.

Tinerii care doresc să participe la cursuri se pot înscrie completând formularul online, în limita locurilor disponibile:

”La fel cum, în muzică, semnul diez pus la începutul portativului sau înaintea unei note, arată că porțiunea respectivă trebuie executată cu un semiton mai sus, asociația noastră își propune să ofere un cadru care să ajute tinerii din comunitatea noastră să pornească la drum cu o pregătire suplimentară pentru a genera un impact constructiv în societate și a avea acces la resurse pentru a deveni adevărați lideri ai viitorului.” a declarat președintele asociației Diezcolectiv, Cristian Philipp.

Proiectul se va desfășura cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Timișoara în perioada septembrie – decembrie 2020.

Parteneri media: TION, Express de Banat

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.