tion.ro Web analytics

ANUNȚ DE PRESĂ

Reactualizat la:

ANUNȚ DE PRESĂ

Reactualizat la:
Finalizarea proiectului de achiziție a echipamentelor pentru creșterea competitivității firmei S.C. FOCUS TEHNODENT SRL.
Finalizarea proiectului de achiziție a echipamentelor pentru creșterea competitivității firmei S.C. FOCUS TEHNODENT SRL.

S.C. FOCUS TEHNODENT SRL anunță finalizarea proiectul de finanțare “Achiziție echipamente pentru creșterea competitivității firmei” – cu codul SMIS 130769.

Proiectul, co-finanțat prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014 – 2020, a avut o valoare totală de 400.000,00 lei. Valoarea finanțării nerambursabile a fost de 320.000,00 lei din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) a fost de 272.000,00 lei, iar valoarea eligibilă neramursabilă din bugetul național a fost de 48.000,00 lei.

Contractul de finanțare a fost încheiat de către SC Focus Tehnodent SRL cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de autoritate de management, și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional regional 2014 – 2020.

Obiectivul proiectului a vizat îmbunătățirea competitivității firmei S.C. FOCUS TEHNODENT SRL prin dezvoltarea activității principale încadrate la domeniul de competitivitate identificat prin codul CAEN 3250 – Fabricarea de dispozitive, aparate și instrumente medicale stomatologice. Concret, rezultatele proiectului sunt:

 • Crearea a 3 locuri de muncă noi, pe o perioadă nedeterminată și cu normă întreagă, și menținerea celor 2 locuri de muncă existente

 • Achiziționarea echipamentelor specifice unui laborator de tehnică dentară, care susțin dezvoltarea activității firmei: 1 sistem de frezare CAD/CAM compus din: mașină de frezat, software CAM, cuptor sinterizare, sistem de aspirație (aspirator) și 1 stație de aer comprimat cu uscător (compresor).

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la S.C. FOCUS TEHNODENT SRL, la adresa: str. Someș nr. 28, camera 1, etaj P, cod poștal 300570, Municipiul Timișoara, jud. Timiș.

Persoană de contact: Ungheanu Andreea – Bianca, telefon: 0721531838

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

(129/11.08.20)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.