tion.ro Web analytics

Mesajul primarului doctor Nicolae Robu pentru timișoreni, lipit pe farmacii și în scările de bloc, în pandemie de coronavirus

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

Mesajul primarului doctor Nicolae Robu pentru timișoreni, lipit pe farmacii și în scările de bloc, în pandemie de coronavirus

Reactualizat la:
Primarul Timișoarei a lăsat un mesaj kilometric pe o scrisoare adresată timișorenilor, pe care tinerii din PNL au lipit-o voluntar, atât pe geamurile farmaciilor, cât și în scările de bloc din oraș. Nicolae Robu le vorbește oamenilor despre perioada grea pe care o traversăm „la scară planetară” și le dă sfaturi în plină pandemie de coronavirus.
Scris de Roxana Deaconescu - Primarul Timișoarei a lăsat un mesaj kilometric pe o scrisoare adresată timișorenilor, pe care tinerii din PNL au lipit-o voluntar, atât pe geamurile farmaciilor, cât și în scările de bloc din oraș. Nicolae Robu le vorbește oamenilor despre perioada grea pe care o traversăm „la scară planetară” și le dă sfaturi în plină pandemie de coronavirus.

Situația nu este foarte gravă la ora actuală, în România, aflăm de la primarul Nicolae Robu, care le transmite timișorenilor un mesaj destul de lung înșirat pe un pliant lipit în geamurile farmaciilor din oraș, dar și la alte unități, precum și în scările blocurilor.

Le promite medicilor că îi face cetățeni de onoare ai Timișoarei

În scrisoarea lipită în diverse locuri mai populate din oraș, Robu le promite medicilor din prima linie de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde au fost vindecați peste 50 de bolnavi de coronavirus, că îi va face cetățeni de onoare ai orașului. Apoi, prof. univ. dr. Nicolae Robu îi roagă pe oameni să stea în casă, pentru că numai așa poate fi depășită această „perioadă foarte grea la scară planetară”. Îi asigură pe toți de un respect deosebit și îi roagă pe cei care sunt în câmpul muncii să lucreze și mai cu sârg ca până acum, dar și „mai eficient, cu mai mare productivitate și la cote de calitate și mai înalte”.

Afișul lipit pe geamurile farmaciilor și în scările de bloc a fost postat pe rețelele de socializare, unde oamenii critică gestul edilului-șef. Noi am vrut să aflăm dacă într-adevăr mesajul îi aparține, iar primarul ne-a confirmat, nonșalant, că este ideea lui. Pe afiș apare și o poză portret cu primarul Timișoarei, iar în partea de jos, după toate semnăturile acestuia, este o reprezentare grafică a noului coronavirus.

„Da, este un afiș. Și pe blocuri, l-am trimis să se afișeze pe blocuri și în unitățile unde vine lumea. Inclusiv la farmacii, cred că voluntari l-au pus. Este un mesaj al primarului, nu un mesaj politic. În munca administrativă ne ajută voluntari liberali”, a declarat Robu pentru TION.

Voluntarii s-au mișcat extrem de repede. Afișele au fost puse în tot orașul și au putut fi văzute, marți seară, atât în cartierul Dacia, cât și în Șagului.

Redăm în întregime mesajul transmis de edilul Timișoarei:

„Traversăm o perioadă foarte grea, la scară planetară! Suntem într-un război fără precedent, noi, omenirea, contra acestui cumplit virus Covid – 19.

Ați văzut, cu toții, cum în Italia, o țară până mai ieri cu o viață minunată, mor zilnic din cauza acestui virus, sute, multe sute de oameni.

La noi, situația nu este foarte gravă la ora actuală. Asta pe de o parte pentru că autoritățile statului au luat măsurile care se cereau în timp util, noi, autoritățile locale, am luat de asemenea toate măsurile de rigoare cu promptitudine și fermitate – și nu amintesc aici decât direcționarea respectuoasă, dar fermă spre casele lor, cu ocolirea obligatorie a orașului nostru, a miilor de compatrioților veniți din străinătate în ultima vreme –, dar, pe de altă parte pentru că dv., timișorenii și timișenii, ați dat dovadă de responsabilitate, de înaltă conștiință civică și ați respectat indicațiile și dispozițiile autorităților. Iar eu vreau să vă mulțumesc pentru asta!

Avem medici excepționali la Spitalul «Victor Babeș» al Primăriei Timișoara – și eu vreau, după ce trece criza, să-i facem cetățeni de onoare ai orașului nostru, căci merită din plin – ajutăm, acum de câteva zile, testarea suspecților de infectare și prin al doilea spital al Primăriei Timișoarei, Spitalul Municipal (al treilea spital al Primăriei, Spitalul de Copii, nu a fost până acum cazul să fie implicat și sperăm să nici să nu fie, dar, la nevoie, îl avem și pe el la dispoziție), însă oricât de buni ar fi medicii, oricât de bune ar fi măsurile luate de autorități, dacă populația nu respectă regulile crizei, vom avea un dezastru de proporții de neimaginat!

Iată de ce, stimați timișoreni, fac un apel la dvs., să stați în casă, să ieșiți doar pentru a merge la serviciu și a vă face cumpărăturile strict necesare. Orice ieșire comportă un grad de risc, iar riscul cel mare este, după cum se știe, pentru persoanele vârstnice.

Purtându-vă stima deosebită, respectul meu total, mă simt dator să vă am și eu de grijă, stimate doamne și stimați domni mai în vârstă și, deci, avându-vă de grijă, vă rog frumos, stați în casă în această perioadă, ca să fiți protejați! Să fiți protejați, încât să vă puteți bucura încă ani mulți de pensie, după o viață de muncă. Desigur, vă puteți face cumpărăturile, dar doar pentru asta să ieșiți în această perioadă. Și și pentru asta, evitați aglomerația, atât în magazine, cât și în mijloacele de transport în comun.

La fel mă adresez, cu tot dragul, tinerilor, copiilor. Stați în casă, în familii, renunțând, o vreme doar, evident, până trece criza, la ieșirile de socializare, respectiv la joacă.

Un cuvânt vreau să vă adresez celor angrenați în diverse locuri de muncă. De modul în care noi, cei ce muncim, fiecare dintre noi în parte, indiferent dacă suntem în sectorul public sau în cel privat, ne facem datoria va depinde, în mare măsură, dacă vom reuși să ne menținem economic, în pofida tuturor greutăților aduse de pandemie sau dacă, dimpotrivă, vom claca. Să muncim așadar și mai cu sârg ca până acum și mai eficient, cu și mai mare productivitate și la cote de calitate și mai înalte! Să ne inspirăm, un mic măcar, de la japonezi, din conduita lor în vremuri grele!

Dacă vom face acum toate aceste sacrificii de la viața noastră obișnuită, vom scurta perioada de criză, vom ieși mai repede din pandemie și cu un preț plătit minimizat și ne vom întoarce mai curând la viața noastră frumoasă în minunatul nostru oraș! Dacă, dimpotrivă, acum nu respectăm indicațiile și dispozițiile, ne va aștepta un adevărat calvar!

Sunt convins că opțiunea tuturor este pentru prima alternativă!

Am încredere în dumneavoastră și vă rog să aveți și dv. încredere în mine și în cei cu care fac echipă pentru dv.!
ÎMPREUNĂ, VOM REUȘI! ÎMPREUNĂ ȘI NUMAI ÎMPREUNĂ!

Profesor universitar,
Doctor în inginerie,
Doctor Honoris Causa,
Nicolae Robu,
Primarul Timișoarei”.

 

50 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Timisorean says:

  Lung, plictisitor si fara nici un rost, asa cum este mandatul lui.
  Si acum sa vina politia locala sa ii amendeze pe cei ce le-au lipit!

  • Arthurio says:

   Dl. Profesor dr. ing. Honoris Causa nu stie ca virusul se numeste SARS-CoV-2 iar boala Covid-19!

  • mn says:

   SIDA?

   O fi dat SIDA in cercurile de mosi pedofili. O singura retea de proxenetism ca a lui Dinca poate sa fi infectat la cateva zeci de mii de batrani. L-a testat cineva pe Dinca daca nu e HIV positiv? Dinca, la fel si Mosul ala ce a crapat ieri, au fost pedofili inraiti si au violat toate victimele inainte de a le scoate la produs.

   Testul Corona nu are nici o valoare, reactioneaza la o proteina despre care se crede, ca, probabil, are vreo legatura cu virusii din familia Corona, HIV, SARS,…chiar si cel care l-a inventat a spus ca este foarte nesigur, atata doar ca costa bani multi.

   Se stie ca lumea moare de plamani si cam atat. De plamani mor si cei cu SIDA. Italienii sunt mari afemeiati, cu inclinatii spre pedofilie iar polizia italiana inchide amandoi ochii. Protectie zero. De ce nu mor batranii in masa in Austria, Germania, Elvetia, Olanda si alte tari unde prostitutie este legala dar legile se aplica si se respecta?

   Carmacii de la Bucuresti fac ce vad la altii, fara sa stie prea bine despre ce este vorba si asa pun economia pe butuci. Italia o sa primeasca bani de la UE, Romania nu.

 2. tibi says:

  robulache, asistatul social #1 al orasului. sper sa ajungi statistica

 3. Attithehunn says:

  Mergi sa te tratezi Cretin Narcisist

  • asfrs says:

   Ca de obicei Robu vrea sa demonstreze ca este exclusiv meritul lui, ca primar PNL, ca la Spitalul de boli infecțioase si pneumologie “ Dr. Victor Babeș” au fost vindecați 31 de pacienți internați cu virusul Covid 19.
   Din păcate demonstrează un singur lucru – este impostorul perfect, oportunist, inconsecvent si din ce in ce mai alunecos, fără un dram de empatie pentru persoanele aflate in suferința si mai grav, fara capacitate de a anticipa ce urmează in următoarele săptămâni.
   A pierdut simtul realității intr-un moment cheie prin care trec locuitorii orașului, nu poate ieși din campanie electorală, asa cum nu pot ieși nebunii din globul de sticla al psihiatrului.
   Sper ca acest personaj mediocru si infatuat sa nu mai fie votat de cetățenii municipiului Timisoara.

 4. Aghiuta says:

  Doamne… cat mai trebuie sa suportam administratia asta penibila? Chiar asa mare e pedeapsa ta, Doamne? Moise a dus poporul 40 de ani prin desert… nenorocitii astia ne duc in desert de 8 ani.

 5. Costel says:

  Autorizație pentru publicitate stradală are?

 6. Robul lui Nicolae says:

  Ii este foarte foarte frica ca va pierde alegerile. Imaginea lui este singurul lucru importamt. Este in stare sa faca orice si sa se foloseasca de orice oportunitate ca sa se poata vorbi despre el. Este cel mai josnic si marsav om din aceasta lume.

 7. ardelean1102 says:

  prea multe titluri .. cate cumparate .. tinere UTC

 8. BUBAHUBA says:

  MARE MIZERIE TREBUIE SA FI SA-TI FACI CAMPANIE ELECTORALA ACUM!

 9. SabinA says:

  Ma, eu nu te votez. Eu nu merg sa votez toti sunteti gunoaie dar tu si haita sunteti niste agresivi penibili,

 10. Alex says:

  Frumos din partea lui ! Dumnezeu să ne aibă in pază sa !

 11. Mirel says:

  Narcisistul oRbu este in campanie electorala!

  Am vazut toti lui nu-i pasa de timisoreni, 7 ani si-a batut joc de acest oras si locuitorii lui.

 12. vaal says:

  “noi, cei ce muncim” – nu ti-e rusine, jigodie ordinara?? tu nu muncesti, tu existi pe banii mei, lepra comunista ce esti

 13. lica says:

  de maine dimineata Militarule Roman aratane ce nu am apucat sa vedem ca nu ai nimic comun cu Politia si lumea interlopa la controale .. si meriti indemnizatia si pensia faina fara sa fii avut razboi de cand ai certificat de nastere .. TE SALUT SI TE RESPECT

 14. xxxxx says:

  ce tampenie generala , mai bine sa imparta pastile si vaccin la toata lumea si nu izolare…

 15. Gore96 says:

  F bine a facut. Asa se face. Mai ales in vremurile astea mai dificile. Nu e vb de campanie aici.

 16. Baluba says:

  A, deci in semnatura a specificat, totusi. Fiindca din titlu poate rezulta confuzie: Robu nu e medic, e dr. ing.

  Si – despre ce e vorba in mesajul lui? 😀 😀 😀

 17. dana says:

  e doctor sau primar?
  ce eficiente sunt semafoarele lui imbecile, ati vazut ce trafic fluent a fost azi?

 18. Rasta says:

  Uite, a si ajuns “doctor”. In virologie, desigur.

 19. BouR says:

  Lauda de sine pute urat, mai ales la chitaristul asta. Puti a prostie.

 20. Dan A. says:

  Tiparitul cu poza costa mai mult. Color, si mai mult. Oare la ce ajuta poza? Pe banii nostri?

 21. Unulcarenuosalvoteze says:

  Cine este interesat de aceste aberatii , trebuie sa fi redus de tot sa citesti asa ceva , si într-adevăr , sa vina paznicii locali sa ii amendeze pe cei care le au lipit si pe domnul primar , ca nu cred ca avea autorizație de publicitate stradală , orice pentru imagine , absolut orice , dar rezultatul este ca se umple , daca mai conteaza , de penibil .

 22. Marius says:

  O mizerie de om ,la fel că și clica ce-l înconjoară! O administrație de toată jena!

 23. Anonim says:

  S a simtit eclipsat de drul Musta !

  • Arthur says:

   Chiar ma gandeam, vazand in media o poza cu domnul doctor Musta, in pulover, simplu, fara fite si zorzoane, cata modestie pe un om care chiar face ceva…
   Iar mesajul dansului, doctor adevarat, simplu, pe intelesul tuturor.

 24. Alin says:

  Voluntarii, adica lingaii de partid. Leprele care spera ca vor apuca si ei un post caldut sau vreo functie.
  Ne puteam lipsi de mesajul tau demagog Robule.

 25. Nica says:

  Urarile si grija astuia sunt insulte !

 26. Gargara says:

  Zici ca e o cuvantare a lu Ceasca la al XX-lea Congres. Ceva de genul, “Sa facem totul!”, “sa inaintam pe cele mai inalte (planetare) culmi”,
  “Cu poporul pentru popor”! (cu timisorenii pentru timisoreni!”)

  Cuvinte goale, mai bine ar fi enumerat ce se cere :
  deci – (liniutza). Persoanele in varta sunt rugate sa stea in casa, pentru a nu se evita contaminarea lor.
  s.a.m.d Si la urma ce propuneri are cu batranii in afara de a ii incuia in casa. Pe astia ii intereseaza cum ajunge la alimentara, la farmacie, la doctor.
  Unde, la ce numar sa sune daca au ceva probleme? Ca a uitat Robu sa-si dea numarul de telefon.

  Dar asta cu “Scara planetara” este haioasa!.. Ca probabil multe babutze de la bloc se intreaba daca scara lor este “planetara” sa nu!
  Sau asta ca Italia era o tara plina de viata…. ???? Ce sa inteleg? Ca acuma e moarta Italia, fara viata? Dar de Spania, nimica? De alte tárilii, nimica?

  Si la urma, daca nu-si enumera toate tilurile si medaliile poate era mai bine. O avea legatura droaia aia de titluri cu Corona?
  Dar modestia (si competenta) sunt doua lucruri straine ale lu Robulache!

 27. Misto says:

  Am auzit ca Robu isi depune mandatul daca va fi declarat “Cetatean de onoare al Timisoarei”
  II dorim sa se onoreze , ii vom pastra vesnivca amintire!

 28. Recomandare says:

  Mai bine ar fi impartit la blocuri sau/ si la case modele de adevereinta . Ca multe persoane varstnice au probleme, Mai ales daca nu au internet, nu au imprimante, din vari motive, Ca multe abia mai vad, sunt surde, nestiutoare.
  Puneti la bloc, va rog, formulare de adeverinta, necompletate, ca sa le completeze batrinii,
  Am o matusa care m-a sunat disperata, ca nu stie ce sa faca, ca arata modelul, dar pana si-a pus ochelarii si pana a cautat pixul, s-a sters de pe televizor formularul! Si precis multe persoane sunt in aceeasi situatie,
  Asa ca Robu, daca strica hatia, nu pe afisele lui, ci pe niste formulare cu adeverinta, era mult mai folositor societatii!

 29. Dana Budeanu says:

  Penibi,l Penibil,Penibil, doctore – ati ajuns atata de penibili in cat ati fi in stare sa virusati cu acest virus doar sa dati bine la populatie sa mai ajungeti primar.

 30. Adi C says:

  Cei care aveți ceva de comunicat primăriei, doriți să puneți niște întrebări, sau mai știu eu ce… Scrieți-le pe câte o bucată de hârtie, și apoi mergeți să le lipiți pe ușile primăriei.

 31. Cantemir says:

  Parvenitul vopsit daca nu se da in spectacol nu se simte bine!
  1. NU avea nici un drept sa lipeasca afisul pe vitrinele unor societati comerciale si pe usile de acces in locuinte, in acest spatiu este interzisa orice afisare de materiale
  2. In stare de urgenta NU avea dreptul sa trimita niste tineri, manipulati politic, sa devina vectori puurtatori ai acestui virus
  3. este de prost gust sa te semnezi cu toate titlurile stiintifice cand tu, un mascarici vopsit, cu logica de tractorist esti platit din banul public strict ca primar
  4.cineva cu un minim de creier functional ar fi trimis acest mesaj in format electronic si prin intermediul radio-tv
  Concluzia, un bufon conduce azi Timisoara dar care dupa revenirea lucrurilor la normal va disparea din peisajul public

 32. Votant says:

  Nu mai bine punea direct un afis doar cu moaca lui si cu textul: “Votati Robu!”?

 33. Gogu says:

  Cate persoane peste 65 de ani au nevoie de asistenta in Timisoara? Asta stii lache?

 34. Robert says:

  Oare nu se putea face ceva mai util cu banii de afise? Cand face sondaje pe facebook le considera relevante (adica ajung la toata lumea din moment ce se ia dupa rezultate). Atunci de ce nu s-a limitat si acum doar la facebook? Practic accepta ca pe facebook ajunge doar la o mica parte a populatiei.

  Am aprecia daca s-ar da peste cap sa faca rost de dezinfectant si manusi si sa dea fiecarei asociatii de locatari, ca a ramas lumea fara si nu mai poate iesi din casa nici sa vrea. Iar voluntarii aia sa se asigure ca toti batranii au ce le trebuie si nu vor muri ca cei din alte tari, abandonati si uitati de societate.

 35. antecume says:

  Uica Lae-tractoristul din nou face pe prostul: ….”cred că voluntari l-au pus. În munca administrativă ne ajută voluntari liberali” In prima campanie, cea din 2012 pentru primarie, acelasi tampit a trimis tineretul bovin inregimentat in partid pentru a obtine posturi renumerarte gras din banul public, sa lipeasca buline pe lentila semafoarelor, ceea ce constituie INFRACTIUNE deoarece reduce vizibilitatea asupra unor mijloace de semnalizare. Dar nesimtitul cu freza vopsita ca un clovn are memoria selectiva. Militianul Cojan de la politia locala se facea ca nu vede ca doar este interimar de ani de zile

 36. Spital says:

  Mulțumim din suflet domnule primar pentru tot ce faceți pentru noi, pentru niște muritori de rând. Va mulțumim pentru ca dumneavoastră ați construit cu mâinile dumneavoastră de aur spitalul care a salvat atâtea vieți.
  Ma înclin cu respect în fata statuii ce va reprezinta, acest mare ctitor al urbei, lângă statuie sa știți ca am și simbolul urbei, autostrada urbana cu pasajele, însoțite de un alt simbol, poluatorul care ajuta și la răspândirea virusului, sa puteți dumneavoastră cu mâinile dumneavoastră de aur sa aveți mai multi pacienți ca sa ii vindecați.
  Va mulțumim din suflet și va vom vota cu 3 mâini.

 37. Adi says:

  Patetic. Donati voi, ca noi facem fantani multicantatoare, palmieri, ligheane cu motor, 2 milioane de EUR pt. defrisat si toaletat parcul central, etc. etc. Borfasi interlopi cu cravata.

 38. Neamtz says:

  Ii cam pute, ca sunt prea putine stiri despre el in ultima vreme.
  Important e ca si-a pus poza cu el pe afisele astea, sa nu il uite lumea..

  Mai bine ar redirectiona banii spre spitale si ar renunta la ideiile lui idioate.

 39. penibilic says:

  Domnule Primar,

  Cum ramine cu salariul de Profesor Univeritar pe care il luati luna de luna de la Politehnica? Sigur e peste 10 mii pe luna in mina. Pe linga cel de primar care e poate si mai mare… Cu cite guri mincati? Nu va e rusine de oamenii din sectorul privat care au ramas pe drumuri?
  Poate va ginditi sa-l donati pe cel mai mic dintre ele pentru echipament medical
  Restul sint doar vorbe pentru prosti. Sper ca lumea sa inteleaga adevarata dvs grija si respect pentru cetatenii orasului.

 40. Nae says:

  Important (pentru cei care nu au sesizat) este fotografia! Propaganda gratuita pentru alegeri.

 41. Ştirile judeţului Timiş

  Avertizare emisă de meteorologi: vor urma aproape două zile cu ploi torențiale și vânt puternic
  Vremea continuă să își facă de cap în vestul țării, dar și în alte zone ale României. Meteorologii au emis o nouă avertizare și atenționează că vor urma aproximativ două zile de instabilitate atmosferică, vânt puternic și ploi.

  Sănătate

  Un nou caz de coronavirus descoperit în Timiș. România ajunge la 20.479 de îmbolnăviri
  Grupul de Comunicare Strategică raportează 189 de noi cazuri de îmbolnăvire în România, în ultimele 24 de ore. Unul dintre acestea a fost înregistrat în Timiș, astfel că cel mai vestic județ al țării ajunge la 509 cazuri. În România sunt duminică, 7 iunie, 20.479 de cazuri.

  Eveniment

  Razie a polițiștilor, în zona Sânnicolau Mare: au fost închise terase și date amenzi de peste 16.000 de lei
  Amenzi pentru administratorii mai multor societăți comerciale din zona orașului Sânnicolau Mare, care au deschis terasele fără a avea avize de funcționare. Din 14 unități verificate, 10 nu aveau aviz de funcționare, iar alte patru au permis clienților accesul pentru consum chiar și în spațiile închise.

  Eveniment

  Condiții deplorabile într-un centru de carantină din Timișoara, în pandemia de coronavirus
  Condiții dezolante reclamate de un timișorean la un centru de carantină din Timișoara, care a fost amenajat inițial drept adăpost pentru oamenii străzii pe pandemie. Este vorba despre cel de la Liceul Auto, unde a fost pus un poster mare cu izolator.

  Ştirile judeţului Timiş

  Casieriile Aquatim, închise de Rusalii
  De Rusalii, casieriile Aquatim, dar și birourile de relații cu publicul, vor fi închise.

  Ştirile judeţului Timiş

  Pregătiri pentru Centura de Vest a Timișoarei. Deputatul Drulă: CNAIR spune că lansează licitația pentru documentație
  Pentru ca centura de ocolire a Timișoarei să fie completă ar trebui amenajat un drum și în partea de vest a orașului. Centura de Vest a fost uitată de autorități, dar săptămâna viitoare ar putea ajunge la licitație pentru studiu de fezabilitate. Primarul orașului vorbea în urmă cu cinci ani despre preluarea construcției variantei ocolitoare pe partea de vest.

  Sănătate

  Încă patru decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. România ajunge la 1326 de morți
  Alte patru decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate în România, transmite INSP. Bilanțul morților ajunge la 1326.

  Sănătate

  Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare
  O nouă etapă de relaxare va urma din data de 15 iunie. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela, sâmbătă, însă totul se va decide în funcție de analiza epidemiologică. 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.