tion.ro Web analytics

Scrisoare pentru susținătorii lui Nicolae Robu

De Bogdan Marta
Reactualizat la:

Scrisoare pentru susținătorii lui Nicolae Robu

Bogdan Marta, redactor-sef tion.ro
Reactualizat la:
Sunt sigur ca printre voi, cei 50.000 de cititori zilnici ai ziarului tion.ro, sunt și susținători ai primarului Nicolae Robu. Vă mulțumim și vouă pentru că ne citiți și trebuie să vă informăm că, de azi, primarul Timișoarei nu vă va mai răspunde la întrebări.
Scris de Bogdan Marta - Sunt sigur ca printre voi, cei 50.000 de cititori zilnici ai ziarului tion.ro, sunt și susținători ai primarului Nicolae Robu. Vă mulțumim și vouă pentru că ne citiți și trebuie să vă informăm că, de azi, primarul Timișoarei nu vă va mai răspunde la întrebări.

Dragi susținători ai primarului trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție, dacă aveți vreodată curiozitatea să răsfoiți ziarul Drapelul Roșu din secțiunea Periodice a Bibliotecii Județene Timiș, veți găsi numeroase exemple de articole scrise înainte de Revoluția din 1989, care omagiau partidul, dar, în special, „conducătorul iubit” și îi înfierau pe cei care aveau o gândire ce nu se înscria în normele vremii. Mulți dintre acești rebeli ai vremii au fost trimiși la „reeducare” la Canal sau în celebrele spitale de psihiatrie ale timpurilor, de unde au ieșit legume, dacă au mai ieșit. Iar acum îi numim martiri.

Au trecut 30 de ani de atunci, iar liderii aleși de noi (chiar și prin neprezentare la vot) în primul oraș liber de comunism din România tânjesc după acele vremuri. Presa obiectivă este numită de primarul acestui oraș emblematic „presă incorectă”, jurnaliștii/timișorenii care pun întrebări sunt „hateri”, iar cei care își permit să scrie și alte subiecte decât cele care apar în Monitorul Primăriei Timișoara (un ziar de propagandă editat, tipărit și distribuit tot din banii noștri) sunt amenințați cu datul în judecată și sunt trimiși să își scoată singuri documente din care să rezulte că au probleme psihice. Un fel de autocritică. Vă sună cunoscută metoda?

(…) SUNT MAI HĂRȚUIT CA ORICÂND, ceea ce, oricât de puternic aș fi eu -și sunt foarte puternic!-, îmi afectează munca pentru comunitate, fie și prin solicitările mass-mediei de a da replici și / sau explicații –replici, după cum s-a putut remarca, eu nu dau niciodată, pentru că nu concep să dialoghez cu oameni atât de josnici ca cei care mă calomniază!- și, constatând, iau următoarea decizie: Începând cu momentul prezentei postări, toate persoanele care mă calomniază vor fi acționate de mine în instanță, cu excepția cazului în care ele însele sau cineva din familia lor îmi prezintă în termen de o săptămână de la comiterea calomniei un document din care să rezulte că au probleme psihice!”, se lamentează vremelnicul primar al Timișoarei.

Da, dragi susținători ai lui Robu. Acesta este primarul Timișoarei, la 30 de ani după căderea comunismului. Un individ care se lamentează că trebuie să își întrerupă din timpul prețios de muncă neostenită pentru comunitate, pentru a răspunde întrebărilor mass-media despre problemele acestui oraș. Adică întrebărilor voastre, până la urmă. Și îi trimite la reeducare pe cei care îndrăznesc să aibă opinii pe care el nu le agreează, într-o țară în care dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constituție, legea fundamentală a României. Un individ care s-a autointitulat „cel mai tare organism de presă din Timișoara” în timp ce răspunde pe Facebook unor întrebări puse de angajatele sale, întrebări pe care tot el le scrie pe o foaie de hârtie. Apropo, nu că ar trebui să o zic, dar nu este organism de presă, ci o mașină de propagandă proprie. Și nu este nici cel mai tare.

Nu intru în detalii de ce este important ca o țară să aibă o presă independentă și neaservită politic, care pune întrebări și realizează materiale care nu convin liderilor politici, pentru că ar trebui să fie evident. Anchetele Rise Project despre corupția din Teleorman în era Dragnea, serialul Colectiv din Libertatea care a condus la demisia Guvernului Ponta ar trebui să fie argumente de ajuns, chiar și pentru voi, cei care susțineți acest mod de gândire al vremelnicului primar. Sunt convins că și voi vă puteți imagina o țară în care nu aflam niciodată despre corupția instituționalizată din Teleorman, sau una în care copiii voștri ar fi murit și acum cu zile în spitalele din țară în timp ce mai-marii zilei, cei care se operează în străinătate, ne asigură că totul e în ordine. Sună a coșmar, nu?

În ultimii cinci ani, articolele despre administrația timișoreană au fost scrise de colega mea Roxana Deaconescu, un jurnalist incisiv și curios, care a pus întotdeauna întrebări pentru a lămuri subiectele zilei și pentru a vă informa corect, mai apoi, pe voi, cititorii tion.ro, susținători ai primarului sau nu. Pentru că misiunea noastră este să informăm, nu să facem propagandă pentru un politician sau altul, din start trebuie spus că întrebările pe care un jurnalist le pune nu trebuie să fie plăcute urechii celui căreia îi sunt adresate, dar, în condițiile în care acesta este o persoană publică, mai ales plătit din bani publici, adică din banii noștri, ai tuturor, cel puțin de bun simț pentru cititorii acelui ziar, este să răspundă la acele întrebări. Spun de bun simț pentru a nu aminti chiar de obligația legală a aleșilor publici de a comunica cu oamenii prin intermediul mass-media.

Iar voi, cei care ne citiți zilnic nu sunteți puțini. Ba chiar sunteți mai mulți într-o singură zi decât cei care l-au votat pe actualul primar la ultimele alegeri, cele din 2016. Mai mulți decât fanii lui de pe Facebook. Iar asta ne onorează și ne obligă să vă informăm corect și rapid. Ei bine, voi, cei care ne acordați zi de zi încrederea voastră, sunteți o cantitate neglijabilă pentru actualul primar, care a anunțat azi, în conferința săptămânală de pe Facebook, că nu va mai răspunde întrebărilor adresate de jurnalistul tion.ro specializat în probleme de administrație publică. În paranteză fie spus, același jurnalist a fost lăudat public cu alte ocazii de același primar, pentru corectitudinea informațiilor transmise vouă.

„Domnișoara Roxana Deaconescu, dumneavoastră nu vă mai răspund la întrebări. A fost opțiunea dumneavoastră să fiți nerespectuoasă și incorectă cu mine, încât ați trecut în altă categorie. Vedeți că eu nu tratez pe toată lumea la fel, că așa e viața, diversificată. Și atunci și atitudinea mea este diversificată. E opțiunea dumneavoastră, încă o dată! Nu răspund nici măcar la întrebarea pusă! Dom’le, trebuie să fiu respectat, nu ne tragem în șireturi, să vă fie foarte limpede, dumneavoastră, celei care ați adresat întrebarea! Îi respect pe cei care ne urmăresc, îi respect pe jurnaliștii care își onorează statutul de jurnaliști. Cine vrea să fie respectat, să respecte! Altfel, din partea mea n-au decât indiferență. Atâta tot, nu altceva. Indiferență! Încă o dată: altă întrebare! Mai este încă una? Altă întrebare! Perseverați, că mai este un personaj care perseverează. Asta e viața, fiecare cu opțiunile lui de viață! Suntem într-o societate liberă, într-o societate democratică în care, sigur, avem dreptul la multe opțiuni și fiecare trebuie să fie conștient atunci când optează și de consecințele unei anumite opțiuni”, a considerat de cuviință să transmită primarul Timișoarei, în râsetele asistentelor sale din birou, cele plătite de noi să îi care trepiedul pe care îl folosește în transmisiunile live pe rețeaua de socializare.

Acum, dragi susținători ai primarului, poate vă întrebați care erau acele întrebări răutăcioase care au declanșat această reacție nervoasă a primarului. Ei bine, iată cele cinci întrebări care au deranjat:

1. Ați comunicat în vreun fel cu cineva din Poliția Locală sau ați trimis vreo dispoziție către Poliția Locală cu privire la hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență privind obligativitatea măștilor? Dar cu cineva din Poliția Națională sau din Gruparea de Jandarmi?

2. Exceptând starea de urgență, Poliția Locală vă este subordonată. Ați luat vreo măsură după ce a ieșit la iveală întâmplarea povestită de Constantin Duma?

3. Care considerați că este anul în care va fi posibil ca jurnaliștii să aibă acces la proiectele de hotărâre de dinainte să fie votate? În condițiile în care nici toți consilierii locali nu le primesc la timp.

4. În 8 aprilie timișorenii erau informați că pot scoate deșeurile vegetale în fața blocurilor și ele vor fi ridicate de noua firmă de salubritate, iar cei care stau la case trebuie să le ducă la centrele de colectare ale Retim. Urmau să vină alte informații pentru timișorenii de la case, să li se spună oamenilor de unde pot ridica saci maro, dar primăria n-a mai anunțat nimic. Noutăți?

5. Care mai este stadiul proiectului pentru parcarea de pe str. Ulmului? Aveți de aproape 2 săptămâni studiul de fezabilitate.”

Dragi susținători ai actualului primar, atâția câți ați mai rămas până la aceste rânduri, ne puteți spune care dintre aceste întrebări este atât de „incorectă și nerespectuoasă” încât să merite reacția isterică de mai sus? Cât credeți că va mai dura până când acest politician vă va încadra și pe voi în categoria celor anormali?

Să vă reamintesc că acest atac la adresa presei libere vine la doar câteva zile după ce DIICOT a anunțat printr-un comunicat de presă oficial cum a dejucat planurile unor asasini pregătiți să îl omoare pe jurnalistul timișorean Dragoș Boța? Asasini care făceau parte dintr-un clan mafiot cu prieteni aflați pe paliere înalte ale administrației timișorene conduse de Nicolae Robu. Sau la doar o zi după ce fotoreporterul Constantin Duma, cetățean de onoare al Timișoarei, apreciat chiar și de Robu, a fost pur și simplu jignit și umilit de un polițist local, adică de un angajat al aceleiași administrații conduse de Nicolae Robu…

În fața nebuniei, nu pot să nu amintesc acest fragment din cartea 1984, a lui Orwell, un dialog între O’Brian, torționarul, și protagonistul, Winston:

– Înveți greu, Winston.

– Cum pot să ajut? Cum pot să nu văd ceea ce e în fața ochilor mei? Doi cu doi fac patru.

– Câteodată, Winston. Câteodată fac cinci. Câteodată fac trei. Câteodată sunt toate la un loc. Trebuie să încerci mai mult. Nu e ușor să devii normal…”

O’Brien de la Poliția Gândirii ar fi mândru de Nicolae Robu, dragi susținători ai primarului trimis în judecată de DNA.

106 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Mihai says:

  Buna ziua.
  mai lasati primarul in pace.
  As dori sa vad si alte stiri mai interesante.

 2. Dan says:

  Atitudine de dictator infatuat .Latoamna votati daca aveti cu cine.Asta nu merta nici un vot.Succes pupincuristilor!

  • sanda says:

   Una din marile probleme din România, si deci Timisoara, este ca NU exista o personalitate politica competenta care sa fie deja cunoscuta ca un posibil concurent al acestui Ingâmfat! Astfel, probabil va fi ales din nou pe baza dictonului “altul mai bun nu avem”. Ceace, desigur, ar fi o catastrofa democratica.

   • Sorin says:

    Personalitățile politice se clădesc în timp. Orice om politic adevărat a început de jos.
    Important este să aibă coloană vertebrală și dorință să pună pe prumul loc interesele comunității/țării.

 3. Danone says:

  Atitudine de dictator infatuat .Latoamna votati daca aveti cu cine.Asta nu merta nici un vot.Succes pupincuristilor!

 4. Mimoza says:

  Când am auzit funcționarele chicotind, că Robu nu vrea să-i răspundă unei jurnaliste, m-am gândit la adulatoarele lui Kim Jong Un: alea, dacă nu râd sau plâng suficient de tare, riscă lagărul! Dar angajatele primăriei ce-o fi riscând?

 5. Silviu says:

  Bine va face, pacalicilor. In atatia ani de mandat nu ati avut un singur cuvant de lauda la adresa lui (atentie, scriu lui si nu dumnealui).
  Luati-va de mana cu pressalert.ro si opiniatimisoarei.ro si slujitii pe cei din Psd, cum o faceti neconditionat.
  Publicati-mi comentariul daca sunteti onesti vis-a-vis de democratie si drept la opinie.

  • TinarLiberal says:

   Silviu boss sa vii la sediul TNL… e bagam pe lista pentru un teren.

  • Alexandru says:

   Silviu, ce sa lauzi la un individ care a manifestat mereu grave tulburari de personalitate, probleme cumplite, de o anumita natura. Ai citit intrebarile adresate de dra Deaconescu? Exista vreo incriminare in ele? Sunt doar intrebari tipice pe care jurnalistii unui oras mare le adreseaza primarului. Chiar nu realizezi care dintre cele doua parti se manifesta bizar?

  • Silvana says:

   1.) Creierasul tau spalat nu stie altceva decat PSD , nu ai auzit au fost alegeri acum este PNL la guvernare ?2.) Daca iti place Robu o sa ai ocazia cu mare onoare sa il votezi la urmatoarele alegeri , dar nu poti sa-i obligi pe toti sa fie de aceiasi parere cu tine.3.)In ce an esti nascut? Esti timisorean sau cel putin banatean ,felul in care arata orasul , felul in care este administrat si condus lasa mult de dorit ,din orasul florilor a ajuns oeasul gunoaielor,al prafului si mizeriei .Repet daca iti place primarul ia-l acasa ! Nu am inteles bine de ce ar trebui sa-l “laudam” nu este decat un slujbas platit de noi care trebuie sa isi faca treaba !

  • Nelu says:

   Esti pe langa subiect tare. Dar tare. opiniatimisoarei e cam singura publicatie care nu-l critica pe nebunel asa cum ar merita.

  • Alex says:

   Ma mir ca ti l au publicat ! Eu am mai avut o tentativa cand am scris de rau de Roxana zisa si cel mai slab ziarist din Timisoara , si nu mi l au publicat

  • flo_tm says:

   Libidinos pnl-ist.

  • Mario says:

   Pentru Silvana.Este valabila si reciproca recomandarilor tale pentru Silviu. Asa ca fiecare are dreptul la opinie si nu este recomandat sa primeasca sfaturi de la oricine.

 6. Andrei says:

  Excelenta postare. Nu se poate ca un individ, doar pentru ca este ALES si carat cu targa prin oras de Cristesti sa faca dintr-un oras emblematic ce i se ridica lui in capsorul ala vopsit: ba Palmisoara, ba Semaforisoara, ba Totuarisoara. Omul e dilimache, in cardasie cu interlopii si e vina timisorenilor ca ii suporta toate ifosele si ienptiile.

  Orasul merita ceva mai sanatos la minte si cu mai multa buna credinta.

 7. Gheghe says:

  N Robu incalca propria HCLSU MT din 23 Aprilie cu privirea purtarii mastii de protectie in spatii publice inchise !!!

  N Robu NU RESPECTA propriile hotarari pe cale el insuri le da seara tarziu pe Facebuc.

  S-a sesizat cineva si a fost primarul N Robu amendat pentru incalcarea propriei Hotarari aConsiliului Local pentru Situatii de Urgenta a Municipiului Timisoara ???

 8. Alin says:

  Geniala incheierea cu exemplul din 1984. Din pacate asta e nivelul Primariei Timisoara, un propagandist sustinut de tineretul liberal din jurul lui. Nu putem decat sa ne uitam cu jind la calmul si profesionalismul de peste gard, din Oradea, la cum ar trebui condus un oras european. Pacat de acesti 8 ani irositi pe mana unui incompetent.

 9. Daniel says:

  Foarte bine scris.
  Eu as vrea sa semnam o petitie prin care sa cerem un control psihiatric pentru tovarasul Robu. Astea nu sunt iesiri de om “cu toate tiglele pe casa”
  Numai bine!

 10. TIMISOARA says:

  Let’s make t’m … nu pot fără piedestal 🙂

 11. DedeTM says:

  Felicitari pentru curaj si pentru demascarea acestui ipocrit incompetent! Regret din tot sufletul ca datorita crizei CoVid alegerile locale se amana iar acest papagal pletos inca ramane in functie! Este ceva de netolerat si de nesuportat! Sper sa scapam de el cat mai urgent, ORICINE e mai bun decat asa un personaj toxic. Rusine Robu!

 12. Adevarat says:

  Sincer nu stiu cum omul acesta v-a suportat atat de mult pe voi cei de la TION. Sunteti clar impotriva lui. Nu sunteti deloc neutri sau impartiali. Mereu ati facut propaganda impotriva lui.
  Chiar ma bucur ca nu mai vorbeste cu voi.

 13. cititorul50001 says:

  si statul si mass media = 0
  nu imi aleg nici o tabara legat de scandalul asta pentru ca ambele tabere sunt penibile. va meritati.

 14. Arthur says:

  Este o rusine pentru un cetatean cinstit care plateste impozite in acest oras!
  In afara de mascarade, palmieri nu stie sa faca nimic… a ba da, stie sa nege orice implicatie in vreo fapta/actiune care a decurs gresit si inainte de asta o lauda!

 15. tam11 says:

  papagalul raspundea doar la ce-i convenea.Mare paguba

 16. Druckerul says:

  Multi sunt blocati pe FB daca ii pui o intrebare incomoda …am vazut pe cineva care l-a criticat , si pe buna dreptate de disparitia camerelor Weblive din oras , nu mai avem nicio camera live …asta s-a intamplat de acum cativa ani cand timisorenii faceau mitinguri anti-psd , iar camera din P-ta Operei s-a evaporat prima ( Cica Robu a primit ordin de la psd sa desfinteze camerele incomode ) apoi celelalte au disparut …Municipiul Lugoj are 4 camere live la orice ora , noi niciuna . Apoi Robu s-a laudat cu megaproiectul de pe Bogdanesti , linie dubla de tramvai , asfalt , trecere pe sub calea ferata din Ronat…tot proiectul s-a dus la gunoi , nu se mai aminteste nimic , el are treaba acum cu amenzile , are nevoie de bani …daca nu rezolva problemele ne vom scapa de el la alegeri , sper ca nu ma da in judecata ptr ce am scris .

 17. TamTam says:

  faRaOBU, de pe inaltimile jiltului sau, isi scuipa dispretuitor restul muritorilor pe chelie.
  In timp ce ai sai supusi, degraba pupatori de picioare, ii arunca priviri lingusitoare, intrerupte doar de ale lor bete impaiate aducatoare de aer proaspat mai-marelui conducator iubit.

 18. SuntSatul says:

  Robu se inspira de la Trump si nici nu e de mirare avand in vedere narcisismul si grandomania comune celor doi.

  Cat despre comentatorul care sugereaza ca ii slujesti pe PSD daca il critici pe primar: Nu imi doresc nici in ruptul capului ciuma rosie dar asta nu inseamna sa toleram abuzurile, grandomania si incompetenta crasa de care da dovada Nicolae Robu si administratia servila formata in jurul sau. Mai exista si alte partide si mai exista si alti candidati posibili la PNL.

 19. Dacu says:

  Pai voi aici va cam dati examenul psihiatric. Vorbiti de asasinare de jurnalisti si faceti legatura cu primaria, vorbiti de … orice absolut orice si … hopa, legatura cu primaria, cu primarul sau ceva pe acolo. Eu nu v as da certificat de la psihiatrie. Puteti face presa in felul asta pt cei de acolo.
  Pt mine asta nu e presa.
  Vreti sa starniti simpatia cititorilor … cam ieftin.
  Nu cred ca o meritati insa.
  Pe Robu l ati tocat de la inceput, cand nu era inca asa. Acum, da, pare ca a deraiat. Dar, cum zicea cineva mai jos, nu ne puneti sa alegem intre voi si Robu ca nu sunteti nici unii mai buni.
  Va meritati unii pe altii.
  Ba chiar ma gandesc ca ati contribuit activ la crearea megalomaniei lui prin faptul ca i ati refuzat constant orice recunoastere si l ati obligat sa se laude el, ca apucatul.

  • VomaPeSistem says:

   Aberezi. Nu este nimic de laudat la interlopul robu. Toate realizarile lui sunt de rahat.

   Inclusiv “realizarile” lui “functionale” is de rahat. Sau facut pe bani multi la calitatea robu, adica rahat.

  • Costel says:

   Dar daca nu-ti convine de ce citesti acest site? Si, mai ales de ce mai comentezi? Citeste, frate, fituica primarului, ca aia-i de nivelul tau de inteligenta!

 20. 92Pyt says:

  #Robu Demisia

  HCLSU MT din 23 Aprilie emis de primarul Nicolae Robu este Abuz in Serviciu, in perioada starii de urgenta NU poate fi luata nici o masura peste cele prevazute din Ordonantele Militare.

  Abuzul in Serviciu este o infractiune care se pedepseste cu inchisoarea, acest om nu mai are ce cauta in nici o functie publica

  Autoritatile abilitate ale statului trebuie sa se sesizeze imediat si trebuie luate masuri, plangere penala, suspendare din functie, demitere

  In momentul de fata “d-nul” primar Nicu’ Robu daca ar avea un minim de bun simt si-ar prezenta demisia dar cum stiim foarte bine ca bunul simt lipseste cu desavarsire la “domnia sa” haide-ti sa-l ajutam cu o petitie online #RobuDemisia iar dupa incheierea starii de urgenta strangere de semnaturi -> demiterea Robului ->alegeri anticipate iar urmatorul primar va avea sarcina directa Desfintarea “politiei locale”

  PS. Felicitari Roxana Deaconescu & Bogdan Marta, nu va lasati intimidati si continuati, toata lumea trebuie sa afle adevarul

 21. fabian says:

  tion, sunteti penibili. nu tin cu robu, e depasit de situatie DAR SUNTETI PENIBILI. PENIBILi!!

 22. Niciolae_robu says:

  Ce bou esti robule…. crezi ca toti suntem studentii tai sa te lingem in dos?
  Da, asta e viata reala si daca nu o poti duce, lasa-l pe altul in locul tau.

 23. John Stratilat says:

  S-o fi ofticat primarelul acesta pentru ca o fi fost întrebat ce vopsea folosește, jajaja

  De ar fi avut “sânge în instalație”, își asuma și greșelile, și erorile, și păcatele, nu doar “reușitele” cu care se lauda pe stâlpi (care seamana cu o invitație la un bâlci ieftin), ca un om ce vede lumea cu ochelari de cal.

 24. DNA cel degeaba says:

  Din pacate circul acestui pacalici va continua probabil si dupa urmatoarele alegeri. Atat timp cat el si cei ca el vor fi aparati de DNA si de mafioti, tara nu are nicio sansa sa iasa din comunism.

 25. V says:

  A fost si este cel mai bun primar din istoria Timisoarei.

  • misu68 says:

   Un primar care doar la el in cartier a amenajat parcari ,trotuare ,,si multe altele Timisoara este a tuturor asa ca mai lasati-ma cu acest primar..a facut un viaduct in 1,5 ani cand aceasta lucrare era de maxin 2,3 luni si se mai si lauda ,vrem FAPTE nu laude..ce implicare a avut el la pasajul de la Iulius Mall..?sa spuna cu vorbe…sau la linia de tramvai de la City Shopping sagului..nici una PRIVATII au suportat toate costurile…dar el se lauda pe facebuc..rusinica domn profesor sau ce oi fi..ti-ai pus in posruri cheie toti prieteni, habarnistii de aceia merg asa prost lucrurile in TM..

  • cccp says:

   Și marmota împacheta ciocolata.

  • Ileana says:

   @V ai dreptate in masura in care cunosti istoria Timisoarei doar dupa emigrarea ta aici…ca altfel,sper ca esti beat cand scrii,altfel esti doar prost…

  • flo_tm says:

   Robule ți-ai luat XANAX-ul?

 26. petre says:

  Este o atitudine incorecta a ziarului TION la adresa primarlui Nicolae Robu. Nu puteti sa relatati doar stirile negative despre el, deja exagerati. Chiar daca nu va place personajul, deja duceti un razboi de orgoliu cu dl primar, lucru care pe noi cititorii nu ne intereseaza. De ce nu scrieti si depre nerealizarile de la Consiliul Judetean,? Voi , dati doar intro directie, lucru care ma face ca de azi sa nu mai citesc ziarul tion. chiar, cred ca exagerati cu acest subiect. Chiar nu circulati prin Timisoara, chiar nu vedeti ca isi schimba fata si orasul arata bine, chiar foarte bine.

  • Petru says:

   Ai circulat legat la ochi sau ce ai văzut așa grozav? Gunoi și mizerie necolectata de firma de rahat agreata de nesimtitul din fruntea primăriei? Betoanele, blocurile și benzinăriile care au luat locul zonelor verzi?

  • Mario says:

   Petre subscriu. Oare “comentatorii” ce realizari au ? Ei cu ce se pot lauda ca au realizat pentru Timisoara, in afara faptului ca doar denigreaza. Sa propuna ei un nume ca sa ne documentam si sa-l votam la vitoarele alegeri. Faptul ca doar asta nu este bine si nici asta nu este bine nu reprezinta o critica constructiva. Propuneti variante alternative si atunci aveti credibilitate.

 27. marius says:

  Haha, am trait sa o vad si pe asta, cei de la TION vorbind de impartialitate. Nu cred ca cititi nici voi ce articole publicati – eu nu am mai vazut niciodata un site asa de anti-Robu ca site-ul vostru. Intru pe tion ca pe Timesnewroman pentru ca e amuzant sa vad comentarii platite si articole care absolut de fiecare data au un context politic sub un val aproape invizibil de “stiri”. Daca v-ar pasa macar putin de integritate sau de orasul Timisoara, v-ati da demisia si ati critica politica si orasul fara sa fiti cu mainile murdare, nu cum o faceti in fiecare zi aici. Ati ajuns la capat de linie daca aveti obrazul sa publicati acest articol ca si cand nu sunteti in aceeasi oala de nesimtire si nedreptate.

  • Ionela says:

   Un mare Penal. Și-a creat in Primare o serparie din care nu scapi fără șpăgi. S-a înconjurat de slugi bine plătite din banii noștri care sa ii susțina interesele personale. Și-a pus la dispoziție o armata de polițiști locali care sa îl servească. A acordat despăgubiri în valoare de milioane de euro (vezi terenul din Piața 700 și terenul aferent Carrefour Ronat),unei persoane fizice.
   Brusc vrea sa dea 2 milioane de euro pe un teren în Lipovei pentru un parc, în condițiile în care în zona e un teren liber al Armatei, de 4 ha cu care poate face un schimb.

 28. Alex says:

  Terminati cu Roxana asta … cel mai prost ziarist din Timisoara !!! Atata hate n am vazut in viata mea , orice mizerie de stire exagereaza pana la D-zeu cu ea !!! Am cautat o o data pe fb de curiozitate sa vad cum arata si cand am deschis pagina , era o postare cum il jignea in ultimul hal pe primar ! Serios , oricum ar fi omul , nu poti sa vorbesti in halul asta despre un om care in primul rand are o varsta !!! Asta a fost acum in urma cu un an , ma mir cum a suportat o Robu pana acum !!! Draga Roxana , daca pe tine te ar injura cineva frecvent , ai mai face dialog cu acea persoana ?!! Macar cu ocazia asta Tion , puteti sa o puneti la treaba pe alte subiecte unde poate e utila … Am vazut frecvent in comentarii ca nu sunt singurul care comenteaza despre Roxana si poate ar trebui sa va dea de gandit daca cititorii ajung sa scrie ca aveti un jurnalist slab …

 29. Stefan says:

  Bai ce cretin e asta!

 30. Alex says:

  SA VA FIE RUSINE !!! ZIAR SLAB DE 2 LEI !!! AM FACUT UN COMENTARIU SI APAREA CA E IN MODERARE SI ACUM VAD CA L ATI STERS 1!! ZICETI DE ROBU DAR TOT LA FEL SUNTETI !! NOROC CA AM DAT SAVE SI POT POSTA INCA O DATA !!! FAC PRINT SCREEN CAND APARE IN MODERARE SI DACA NU IL POSTATI O SA VA PUN FACEBOOK SA VADA TOATA LUMEA SI VA DAU SI REVIEW CU PRINT SCREEN PE FACEBOOK LA PAGINA SI PEST TOT !!!

 31. Loco says:

  În campania electorală din 2014 într-un ziar ( poate tion,? ) a apărut un articol ( semnat de un fel de amestecătură B. M.+ R.D. ) Acolo s-a ” demascat” fam. Iohannis – Klaus & Carmen – cum că tranșează copii și trimit organele în Deutschland..

 32. Alex says:

  Terminati cu Roxana asta … cel mai prost ziarist din Timisoara !!! Atata hate n am vazut in viata mea , orice mizerie de stire exagereaza pana la D-zeu cu ea !!! Am cautat o o data pe fb de curiozitate sa vad cum arata si cand am deschis pagina , era o postare cum il jignea in ultimul hal pe primar ! Serios , oricum ar fi omul , nu poti sa vorbesti in halul asta despre un om care in primul rand are o varsta !!! Asta a fost acum in urma cu un an , ma mir cum a suportat o Robu pana acum !!! Draga Roxana , daca pe tine te ar injura cineva frecvent , ai mai face dialog cu acea persoana ?!! Macar cu ocazia asta Tion , puteti sa o puneti la treaba pe alte subiecte unde poate e utila … Am vazut frecvent in comentarii ca nu sunt singurul care comenteaza despre Roxana si poate ar trebui sa va dea de gandit daca cititorii ajung sa scrie ca aveti un jurnalist slab …

 33. Dona says:

  Primarul observa corect un fenomen care ia amploare si creeaza probleme tot mai des. Prostii au prea multe pareri proaste si sunt scosi in fata progresului, li s-a oferit mai multa atentie decat ar putea comanda ei vreodata.
  Prostia plateste bine, asa ca prostii sunt tinuti mereu ocupati. Singurul mea plangere e ca asta ii ocupa si pe altii, altfel este cat se poate de corecta si de naturala combinatia.
  Inutilitate, asta e fenomenul. E global, inevitabil.

 34. Alexa says:

  Tion, las-o balta, se vede ca sunteti mega impotriva lui Robu! Toti cititorii vad asta, si nu, nu voi sunteti vocea mea! Intru de curiozitate si citesc comentariile! Nu-mi place nici de el, dar nici voi nu sunteti mai ok!

 35. VinoDoamne says:

  Robu asta e o insulta la adresa orasului (si nu numai!).
  Nu cred ca mai e nimic de zis despre specimenu’ asta.

 36. Bat says:

  Bravo Roxana, pt atitudine si curaj. Cu un sistem infect nici o metoda normala nu este potrivita din pacate. Esti batman-ul din Tm 🙂

 37. Dr. Yo says:

  Mda, credeam că presa este imparțială, indiferent de cât de idiot ar fi primarul. Prin acest articol ați dovedit doar că nu sunteți încă suficient de copți pentru a fi adevărați jurnaliști. Poate chiar ia-ți dat dreptate primarului, așa cum ar fi el, prin acest articol.
  Va-ș caracteriza drept penibili chiar.

 38. Toni says:

  asta e… o sa dati faliment :))

 39. Don says:

  Scrisoarea unui dependent in sevraj, asa pare.
  Primarul e drogul.

  Interesant, pana la urma a realizat si primarul ca unii au razboaie de purtat si a renuntat sa mai puna paie in focul lor. Intre timp, articolele Tion au ramas fara substanta. Mai nimic neplatit, putin coerent, deloc exclusivist. Stigmatul partizanatului inlatura clientii, se stie, se strang greu banii de doza.
  Primarul e baza!

  Doar ca primarul mai ofera doar informatii de-o paine, ca informatia e scumpa. Tionul nu mai primeste suficient pentru doza.
  Sah mat! Primarul e primul.

  Intrati in sevraj daca primarul refuza sa fie dusmanul vostru si va ignora. Pana la urma are cu cine sa discute, ca nu a pus Tion monopol pe jurnalism, dimpotriva. Exista suficiente redactii care nu sunt nevoite sa faca apel la autoritatea altora, de prin tara, pentru a fi ascultate.
  Locuitorii orasului sunt bine, sunt informati din mai multe surse.

  Oamenii harnici si cinstiti mananca o paine, mereu. Ceilalti se risca. Voi ati pierdut.

  • tibi says:

   bai, IMBECILULE, astea sunt informatii publice, ale unui angajat in slujba publicului, platit din bani publici. cam cat de retardat poti fi cu asemenea postari? pupi in fund un anchetat penal si un criminal

 40. alin says:

  tion, sunteți penibili!
  robu e penibil, am fost un susținător de-al lui la început, îl vedeam ambițios, cu voința, etc., dar felul in care comunica lasă de dorit.
  dar și voi sunteți penibili, cu articolul asta va faceți de tot rahatul.
  critici la adresa primăriei ar fi binevenite, dacă ar fi făcute într-un mod obiectiv și constructiv. dar voi sunteți părtinitori!
  despre cjt nu aveți nimic de zis?
  despre dobra nu aveți nimic de zis?

 41. Dani says:

  Clar, aceeasi stil de dictatorism, cand un primar are 2 mandate deja s-a format “Cosa nostra” in primarie.

 42. Pavel Chinezu says:

  Domnu jurnalist.As fi incantat sa vad ca,puneti intrebari cu subiecte pe care le cunoasteti.De exemplu,va rog eu sa faceti un articol cu institutia asta numita ,,Politia Nationala,,…Sunt curios cine e ea,unde se afla,cum arata…
  Nu mai imi spuneti mie cititorului ca puneti intrebari pertinente cand nu stiti despre ce vorbiti.
  Probabil ca sunt mai multe perle din astea,dar eu am fost foarte curios sa aflu cine e Politia Nationala si jur ca nu am gasit absolut nici o urma din ea.Poate ne dati vreun indiciu…
  Am auzit de o gramada de ,,politii,,…Politia Romana,politia locala, politia sanitar-veterinara…ba a fost si un ong numit ,,politia animalelor,,….dar Politia Nationala …ioc.
  E cam lipsa de profesionalism sa vorbiti de o institutie inexistenta…
  A nu se confunda ce am scris cu vreun fel de aparare a robului…

 43. Andreea Motoc says:

  Mari ziaristi …mari caractere… :))
  Mai bine invatati sa scrieti ca jumatate sunt semianalfabeti…persecutatilor care sunteti…desii sunt o persoana a politica voi imi inspirati mila…

  • Costel says:

   Alfabet-o, “persecutatilor care sunteti (probabil inspirata de Gigi Becali)”, “desii sunt … a politica”? Frate, dar ar trebui sa incepi clasa pregatitoare. Noroc ca cei de la Tion va lasa si pe voi, agramatii, sa postati…

 44. Melanj says:

  Am citit și eu articolul, deși NU sunt susținătoarea d-lui Robu; întrebările puse de reporter mi se par de bun simt, țintite, la obiect; chiar voiam și eu să știu de ce nu se spala străzile, de ce e așa mizerie in oraș, că sectorul : mafie, clanuri etc. e prea înfiorător pentru mine.
  Într-un final, ii prevăd d-lui Robu un mare viitor, direct proporțional cu decăderea orașului….voiam să zic “al nostru”, dar zic simplu : Timisoara

  • John says:

   Deci o intrebare despre politia locala, in conditiile in care primaria nu mai are nici o treaba cu politia locala in vremurile astea…ti se pare ok si tintita?
   O intrebare despre o parcare la care nu s-a mai intamplat nimic 2 saptamani ti se pare ok? Ba omule, e vorba de DOUA SAPTAMANI. Asta e intrebare de pus? Deci nu 2 ani, ci 2 saptamani. Pai trebuie sa fii chiar nesimtit sa stai cu lupa si sa numeri ca a trecut “imensa perioada” de 2 saptamani si sa sari imediat cu reprosul ca de ce dureaza atata. Doamne fereste de asemenea prostie sau rea intentie.
   Intrebare despre timisorenii care stau la case? La ce mai era nevoie de nu stiu ce anunturi? Cei care stau la case stiu si singuri ca se ridica deseurile, nu e nici o problema. “Jurnalistii” ce doar se dau jurnalisti si stau in garsoniera habar nu au, dar scot in evidenta ca “nu s-a mai anuntat nimic”. Pentru cine vreti sa se anunte, mai paratilor? Pentru voi din garsoniere vreti sa se anunte ce se intampla cu cei de la case? Lasati pe cei de la case sa se ingrijoreze, in caz ca e ceva problema. Doar ca nu e, deci e doar in mintea voastra.

 45. Vorenus says:

  Nu inteleg ce va ofticati asa, tion dragă…
  Articole peste articole culese de RD de pe facebook de la primar sau din conferințele de presă, toate tendențioase.
  In schimb de la CJ condus de Dobra doar povești de succes cu asfaltari de 2 km si relansarea relansării licitației pentru drumul spre Moșnița. Apropo, Dobre are conferinte de presa live?
  Bravo draga impartialilor!

 46. No Name says:

  Nicolae Robu chiar a facut ceva in Orasul asta,ma refer la faptul ca la schimbat in bine la infrumutesat dar voi cei de laTION sau ma rog TimisExpres nu faceti altceva decat sa dati cu pietre in Omul bun care face ceva bun in TM,voi ce lucruri bune faceti???.In afara de faptul ca UMFLATI unele stiri de te doare mintea altceva nimic

 47. Wisiki says:

  Bețivule, mai ai si pareri de mare jurnalist? Pai tu vorbesti de Drapelul roșu, bețivule, umblii ca un aurolac pe stradă si beat tot timpul dom’ Marta:) hai sictir

 48. Comandante says:

  Marelui Conducător:

  Tu mano gloriosa y fuerte
  Sobre la Historia dispara
  Cuando todo Timisoara
  Se despierta para verte

  am încheiat sarcasmul :))

 49. Dan says:

  M-am oprit din citit dupa “presa obiectiva”. Voi, aici la Tion, nici un titlu nu puteti scrie fara sa editorializati (oferiti opinia anti-Robu). E ok, sunteti anti-Robu, dar nu imi spuneti ca sunteti obiectivi. Asta e metoda socialista. Nu merge.

  Multi din noi intram aici sa mai vedem ce se intampla prin oras si din cand in cand sa ne delectam cu comentarii scrise de oameni cu IQ modest. Atat. De exemplu, amu arde cineva sa imi dea un reply cu “vad ca ai scris si tu aici, deci ai IQ mic?”. Acela, probabil inca ar vota Iliescu. E hazliu. Delectare.

  • dd says:

   total de acord cu ce ai scris. la IQ cred ca scorul e 50-50 din comentatori.
   despre articol vad 2exagerari: 50.000 cititori si fotograful duma cetatean de onoare. chiar asa?

 50. Cornel M. says:

  Din nefericire mass-media a devenit foarte josnică și lipsită de credibilitate! de ce vă citim? pentru că și dacă citim alte site-uri, (ceea ce oricum facem) tot pline de minciuni vor fi, în funcție de cine plătește știrile/salariile! în funcție de cine e șeful!

  Primar competent, și dedicat ca dl. Robu n-a avut Timișoara și sunt șanse infime să se ridice vreunul la nivelul lui!

  Așadar, ați putea începe să îi dați credit și să îi recunoașteți meritele!

  Nu v-ați săturat să sabotați dezvoltarea orașului, proiectele orașului și să atacați omul Robu? ce credeți ca o sa câștigați? cititori online? ură față de primar?

  Voi puneți bețe în roate dezvoltării societății! de ce nu e Timișoara și Romania la nivelul Europei de vest? în mare parte din cauza politicienilor corupți și incompetenți! I

  Cum apare un politician competent și necorupt, încercați cu toate armele sa îl dărâmați! Halal …!

  Pe unul care acum se mută în Timișoara, poate îl veți putea influența cu minciuni, dar cine a crescut în Timișoara, nu poate să nu vadă munca extraordinară făcută în Timișoara de când e dl. Robu primar!

  Ca să închei într-o notă mai pozitivă, vă mulțumesc pentru că ne apreciați totuși că vă citim!

  cu Respect,
  dr. med. Cornel M.

 51. ionionescu says:

  jeg ordinar. Comunist gunoier !

 52. John says:

  Ce faceti voi nu e presa, mai omule. Si stii prea bine asta. Nu mai incercati sa pacaliti lumea, ca rezultatul va fi exact invers. Va dati de gol cat de lipsiti de orice bun simt sunteti. Nu aveti relevanta. Nimeni nu va baga in seama. Ati ratat fiecare ocazie sa dati dovada ca faceti jurnalism sau ca ati sluji interesul public. Sunteti 2 – 3 persoane care dezvoltati fixatii, dezvoltati meciuri personale, rafuieli pe care incercati sa le duceti prin site-ul asta. Pe cine credeti ca intereseaza parerile voastre si problemele voastre? Pe nimeni. Reveniti la obiectivitate, reveniti la a relata ceva si lasati datul cu parerea.
  Sunteti de un penibil grav cand o dati in lamentari si victimizari. Fara robu voi sunteti morti. Toate subiectele voastre graviteaza in jurul lui robu. Asta inseamna presa pentru voi? Chiar nu va e rusine? Nu realizati situatia in care sunteti? Intamplator urmaresc conferintele de presa ale primarului si ma zgariau la ureche de fiecare data intrebarile cretine si lipsite de orice logica ale fatucii aleia roxana nu stiu cum. Devenise copia idiotului ala de la presalert. Chiar nu va duce mintea deloc sa va dati seama ca nu ajungeti nicaieri cu aberatiile voastre?
  Pai si intrebarile astea pe care le-ai scris aici in articolul asta victimizant sunt de o prostie iesita din comun. Denota ca fie nu va duce capul deloc, fie aveti o fixatie anti-robu. Daca politia locala nu mai e in aceste momente subordonata primarului, ce rost isi au intrebari legate de politia locala? Sunteti idioti complet? Sunteti total paraleli cu logica sau sunteti in perioada de proba pentru antena 3? Cum poti sa zici ca “ce se mai intampla cu parcarea x…deja au trecut 2 saptamani”. Bai sunteti chiar nesimtiti? 2 saptamani? Pai ce inseamna 2 saptamani, mai dementilor? Puneti problema de parca ar fi trecut 2 ani. Nu va dati seama ce penibili sunteti? Aloo…sunt 2 saptamani. Disperatilor. Se vede atat de clar ca sunteti disperati sa scoateti in evidenta numai negativ, de ajungeti sa il inventati.
  Pe ala de la consiliul judetean nu il intrebati nimic? De muzeul ala din centru ce sta inchis de ani de zile nu va intereseaza, nu? Despre ala nu mergeti la dobra sa il intrebati ce face cu el. Si la ala nu au trecut 2 saptamani, ci au trecut ani. Nu va intereseaza, ca nu e robu. Daca ar trece in administrarea primariei instantaneu ati incepe sa latrati. Cu largirea drumului din dumbravita nu mai intrebati nimic? Nu, ca nu se ocupa primaria, ci se ocupa pesedistul de la judet. Cu alea nu aveti probleme. Despre consiliul judetean va limitati in a mai face cate un articol de campanie electorala in care anuntati planurile marete. Zero realizari, dar mereu planuri mari. Nu va e rusine? Ce credibilitate credeti ca mai puteti avea?

 53. Matica says:

  Bună ziua…la revedere!

 54. victoraggio says:

  E foarte simplu. La vot, la vot și schimbat Măscăriciul !!!!

 55. Misu says:

  Considerand cum ati ales sa il descrieti prin ‘publicatia’ dvs, nu ma mira absolut deloc reactia. Ani de-a randul, stimanila Deaconescu nu a stiut decat sa scrie articole care l-au luat peste picior chiar si atunci cand descriau ceva bun facut de primarie pt cetateni. Nu stie si nu poate fata mai mult – si foarte bine i-a facut Pletosu. O fi el aerian, da cu oameni ca voi in jur, nu ma mir ca a luat-o pe aratura.

  Rusine. Orwell s-ar cruci daca ar vedea ca o mizerie ca ziarul asta se foloseste de cuvintele lui sa-si planga de mila.

  Robu e nebun si da, trebuie schimbat. Voi veni special din strainatate sa votez ce or propune Plus/USR. Ca sa moara si el de ciuda ca nu ii mai dau al 3-lea vot, si voi ca nu-l dau Partidului la fel de rosu ca logo vostru.

 56. Atâta vrăjeală, atâtea ratări!!! Sunteți și nedrepți!!!

 57. Raluca says:

  Exista si lucruri bune si rele facute in Timisoara pe perioada mandatului dlui Robu, este doar un om cu calitati si defecte, daca cumva se crede superzeu, si sper ca nu e asa, e trist. Daca e adevarat ca se considera gluma de bun gust expresia “alta intrebare”, asta deja e oribil, daca se coboara la nivelul celui ce s-a facut renumit pt ea. Si daca e adevarat ca refuza sa raspunda la orice fel de intrebari, asta nu e bine, pana si Iohannis, tot un om cu calitati si defecte, stie sa intoarca orice intrebare in favoarea lui. In politica iti trebuie diplomatie. Dl Robu ar trebui sa fie constient ca are si dusmani nu doar aplaudaci, si e ceva normal. Decat sa nu raspunda la intrebari incomode, mai bine sa invete sa le-ntoarca in favoarea lui. Iliescu avea obiceiul asta de a raspunde cu totul altceva la intrebari incomode.

 58. Catalin says:

  Tion presa “Presa obiectiva”? Cum ar zice marinarul “hã hã hã”. Sunteti 2-3 oameni (nu va pot numi jurnalisti) neobrazati, cu lipsa de respect fata de cetateni prin felul in care incercati sa ii manipulati anti Robu. Sa va fie rusine, meritati, la fel as fi procedat si eu, si orice om intreg la cap – v-as ignora complet. Sunteti niste papagali, incepand cu Roxana Banana si terminand cu drogangiul de Marta. Ma bucur sa vad ca sunt asa de multi cititori care impartasesc aceleasi ganduri ca si mine. Ca si ei, si eu intru aici doar pentru a mai lua o lectie de cum sa NU faci presa, pentru a citi comentariile hilare si agramate si nu in ultimul rand, pentru a rade de Roxana Banana. Chiar are probleme psihice. Daca comentariul nu este aprobat, ne vedem pe Facebook.

 59. caraneanul says:

  eu cred ca cel mai bun lucru ar fi IGNORAREA MASCARICIULUI. nici un ziarist sa nu participe la asa zisele conferinte de presa si sa nu se publice nimic despre el. asta l-ar durea cel mai mult: SA NU EXISTE. nu e greu.

 60. TIMISOARA says:

  Bai ținînd cont ca in lume SPAGA E FRICTIONALA make things happen un singur lucru îl descalifica pe ROIBU ca om: daca a pregătit ” copchii ” pentru ADMITERE ? Daca da mars pe mina grataragiilor cerești:) WHY ?
  DUAL full employment opportunities !

 61. Soso says:

  NU ESTE NEVOIE SA VA PREOCUPATI DE CINE VA VENI..
  ORIUNDE IN LUME SE STIE CA SCHIMBAREA INSEAMNA PROGRESSS
  PENTRU ACEST INDIVID 2 MANDATE CA PRIMAR LAU FACUT UN MIC DICTATOR
  AR TREBUI SA STIE CA TIMISORENI NU ACCEPTA DICTATORII …

 62. Radu Aurel - Marin says:

  O singura solutie mai mult decat benefica pentru Timisoara : DEMISIA , de indata !!!

 63. Bogdi says:

  Voi Tion sunteti prea prosti si in a intelege ca astfel de propagande (anti-Robu) nu dau rezultate. Eu tot timpul intru aici sa ma amuz si probabil nu sunt singurul, voi credeti ca un accesele sunt de fapt aprecieri .. la jegurile de articole. Ati auzit si voi de Orwell .. lectura de adolescenti :))

 64. TIMISOARA says:

  Better than … nothing !

 65. Igitur says:

  N-as putea spune ca primarul Robu n-a facut nimic pentru Timisoara. Trebuie doar amintit ca are doua mandate si 65 de ani, cu pleata vopsita pana corbului ca la 18 ani, ( Romania n-a avut sclavi, doar robi. Cine erau robi?), iar intr-o democratie sa fii seful unei institutii mai mult de 8 ani’ este deja destul! Oricum, realizarile sale se datoreaza in special situatiilor conjucturale. A venit la primarie dupa ce se “rodase” ca rector la Politehnica doua mandate-un mandat nelegal, cel putin moral, fiind in acelasi timp senator in Parlamentul Ro si rector-, unde toate proiectele de investitii cu care se lauda intr-un mod nerusinat erau demarate de profesorul Cartis, iar banii ( fondurile intrate), au urmat ca o consecinta fireasca. Criza economica 2009-2012 trecuse, Romania facea parte din UE de peste 4 ani, ani in care nimeni nu se pricepuse in atragerea fonduri de dezvoltare si uite asa Robu s-a urcat in “sea”. Toate astea le-ar fi putut face si altul ca doar n-o sta Timisoara intr-un singur om. Daca vreti sa vedeti ce au facut alti rectori sau alti primari, mergeti la Oradea, Brasov sau chiar la Cluj unde Boc a venit dupa cateva mandate ale prostovanului Funar. Ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca asa cum isi ascunde varsta (cei 65 de ani) vopsindu-si parul, asa isi ascunde si naravul. Cateodata nu rezista si sare la jurnalisti. Individul este paranoic si are impresia ca fara el Timisoara nu va mai face nimic. Eu ii propun sa se retraga la Bogsig (Arad). Acolo este omul satului (de onoare) va putea fi primar pe viata si satenii (sau el cu banii stransi) o sa-i ridice si o statuie. La Timisoara, desi si-a pregatit aleea, poate si statuia, s-ar putea ca timisorenii sa nu i-o ridice, mai ales daca mai sta 4 ani primar.

 66. Robica says:

  A activat Robu TNL-istii.

 67. Anonim says:

  Ordin pe unitate se vede dupa postari . Din pacate cam astia mai sunteti votantii lui Robu o adunatura de lingai . Cine este sanataos la cap nu pune stampila pe un specimen ca Robu .

 68. Marcel says:

  Domnul Robu faceti un pas in lateral și hotariti-vă ori cu primăria ori cu Universitatea caci luati salarii de peste tot și nu faceți numic.

 69. Laura says:

  „Omul este singura fiinţă care consumă fără să producă. El nu dă lapte, nu face ouă, e prea slab ca să tragă plugul, nu poate fugi destul de repede ca să prindă iepuri. Cu toate astea, el e stăpân peste toate animalele. El le pune la muncă şi le dă înapoi abia cât le este necesar ca să nu moară de foame; restul păstrează pentru el.”
  (Ferma animalelor – George Orwell)

  Un zețar nu se poate baza pe informatiile venite dintr-o anumita sursa: iar daca sursa, se incapataneaza sa raspunda, o obligam sa se supuna. Știrile nu se culeg dintr-un fotoliu de redacție, stimabililor.

  Oricum, opinia este savuroasă, mon cher.

 70. Sudo Su says:

  Din toate stirile publice, TION este singurul care instiga la RASISM si ura contra oltenilor, si asta cred ca doar pentru un trafic mai mare. Luati ca exemplu orice alt ziar, unde aceeasi stire are ca titlu ‘un om a trecut pe rosu’ iar pe tion vedeti ‘un OLTEAN a trecut pe rosu’ (scris cu caps, ofc). Sunt din Bucuresti si stau in Timisoara de 11 ani si sunt dezgustat de stirile si comentariile astea rasiste, si nu doar de olteni. In ultima perioada au aparut si despre unguri / chinezi / etc. Eu personal, daca ar fi sa se demareze un proces in instanta pentru inchiderea unui site de stiri ce instiga la ura, as vota TION pe primul loc.

 71. Ştirile judeţului Timiş

  A fost emis un nou cod galben de ploi în Timiș și alte trei județe din vestul țării
  Avertizare de ultimă oră emisă de meteorologi, pentru Timiș și alte trei județe din vestul țării. Vremea continuă să fie instabilă, astfel că a fost emis un nou cod galben.

  Ştirile judeţului Timiş

  Din nou parcări vs. copaci la Timișoara: cazul din zona străzii Dumitru Jugănaru
  Suntem în epoca mașinilor, așa cum le place celor din Primăria Timișoara să spună, astfel că este nevoie de cât mai multe locuri de parcare. Dacă nu se poate în centru, se fac în cartiere, în locul garajelor inutile demolate de primărie. Numai că în calea asfaltului stau și copacii, care pică rând pe rând sub drujbe. Vorbim acum despre cazul din zona străzii Dumitru Jugănaru.

  Sănătate

  Două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, în Timiș. În România numărul infectaților a ajuns la 18.429
  Grupul de Comunicare Strategică a transmis cele mai recente informații legate de evoluția pandemiei de coronavirus, în România. În ultimele 24 de ore, numărul cazurilor de infecție cu COVID-19 a urcat la 18.429, fiind depistate alte 146 de cazuri noi de îmbolnăvire. Două dintre ele au fost în Timiș.

  Eveniment

  Pădurar cercetat penal după ce a furat lemn din zona pe care chiar el o administra, în județul Timiș
  Anchetă a polițiștilor timișeni din Făget, în cazul unui tânăr de 29 de ani din Curtea. Oamenii legii l-au prins în timp ce transporta ilegal lemn, iar ulterior au aflat că marfa era furată. Hoțul se pare că este chiar tânărul de 29 de ani, pădurar în județ, iar lemnul a fost furat chiar din zona lui de administrare. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Noi imagini de pe Podul Eroilor. Nu se fac finisajele până nu sunt gata lucrările suplimentare
  Un șantier deschis în urmă cu doi ani și care ar fi trebuit să fie gata în nouă luni, conform contractului, a fost părăsit de muncitori. Nu se fac finisajele pe Podul Eroilor până ce primăria nu găsește un constructor care să execute lucrările suplimentare. Se vor amenaja piste de biciclete și alei pietonale pe sub pod, care nu au fost prevăzute în contractul inițial. 8

  Imobiliare Vanzari - Terenuri

  Va ofer spre vanzare teren edificabil 1180 mp cuprins intr-un plan urbanistic de detaliu(cladire P+2, locuinte si functiuni complementare) ,zona Mehala, str.Munteniei. Pret: 135000 euro tel:0737312504

  Imobiliare Vanzari - 2 camere

  Vand apartament renovat in cladire istorica, , cu 2 camera,baie, bucatarie, hol foarte spatios, et. 1 , suprafata utila 71 mp, centrala proprie pe gaz, semimobilat , spatios, zona Sinaia, bl. 16 Decembrie, nr.16, cu vedere la bulevard si la 50 m de statia de tranvai si autobuz 33. Apartamentul este pretabil pentru locuit dar si pentru investitie. Pret:76000 Euro TEL: 0737312504

  Imobiliare Vanzari - Terenuri

  Ofer spre vanzare in DUMBRAVITA teren intavilan cu o suprafata de 2961 mp, str.Silvana, FRONT 30 ML. Zona deosebita langa sala Polivalenta in apropierea padurii. PRET: 80 euro/mp TEL;0737312504

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.