tion.ro Web analytics

Plângeri legate de noile trepte ale Catedralei Mitropolitane din Timişoara, înlocuite în ultimii ani. Unii timişoreni reclamă în continuare că s-a făcut o lucrare de mântuială pe bani mulţi, pentru că atunci când plouă apa nu se scurge, ci bălteşte la intrarea în Catedrală. Un cititor ne-a trimis pe adresa redacţiei şi mai multe fotografii pentru a ne arăta ”balta” de la intrarea în biserică. Reprezentanţii Arhiepiscopiei spun însă că nu se poate aşa ceva...
Lucrările de reabilitare avansează în centrul vechi al Timişoarei. Muncitorii sunt concentraţi în mare parte pe pavarea Pieţei Libertăţii, dar încet-încet se mişcă lucrurile şi în Piaţa Sfântul Gheorghe, unde va fi amenajat un amfiteatru şi vor fi puse în valoare vestigiile arheologice descoperite. O primă latură a acestui amfiteatru poate fi deja observată, dar mai este încă mult de lucru...
Deşi lucrările de înlocuire a treptelor Catedralei Mitropolitane din Timişoara, pentru care s-au cheltuit aproximativ 100.000 de euro, parţial bani de la bugetul local, s-au finalizat în această primăvară, după un an de lucrări, în zonă pot fi văzuţi din nou muncitori în aceste zile. Şi asta, pentru că... s-au mai impus finisaje şi remedieri.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Eveniment

Indivizi condamnați cu executare, prinși de polițiști în Timiș și duși la închisoare
Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiști în cazul a trei bărbați din Timiș. Ei au fost duși în penitenciar după ce au fost condamnați pentru infracțiuni rutiere sau furt.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici