tion.ro Web analytics

Reprezentanții Ministerului Turismului nu renunță la voucherele de vacanță, care dau oportunitatea bugetarilor de a merge în concediu în locuri din România, putând plăti pentru servicii de masă și cazare în limita a 1.450 de lei. Ba mai mult, ministrul Turismului Bogdan Trif a anunțat și la Timișoara că vor apărea vouchere de valoare mai mare care vor putea fi folosite în extrasezon, patru luni pe an...
Românii care beneficiază de ajutoare sub formă de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană ar putea primi tichete de masă în loc de făină, zahăr sau ulei. Autorităţile vor să schimbe sistemul, dar nu au stabilit valoarea bonurilor de masă.
Programul Rabla demarează, marţi, pentru persoane fizice, a anunţat ministrul Mediului, Attila Korodi. Românii care vor să îşi caseze maşina au la dispoziţie 17.000 de tichete, iar cei care îşi cumpără maşini noi beneficiază de o primă de casare de 6.500 de lei.

Ştiri din Timiș

Încă o discuție despre Timpark. Ruben Lațcău, despre demolarea garajelor, parcări supraetajate și sistematizare
Viceprimarul Ruben Lațcău a explicat încă o dată, într-o nouă dezbatere publică, ce presupune noul regulament de parcare din sistemul Timpark. De la cele „printre cele mai mici tarife din țară”, până la abonamente rezidențiale care se dau doar celor cu buletin sau cu flotant de Timișoara, deși nu sunt suficiente locuri de parcare în cartiere.

Ştiri din Timiș

A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei
Marius Perian, cunoscut sub porecla „Periuță”, s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut de un prieten al acestuia, pe Facebook. Zis și „Primarul Nopții”, Perian a fost unul dintre cele mai pitorești personaje din Timișoara.

Eveniment

Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma
Pregătiri pe ultima sută de metri pentru micii luptători de la CSC Moșnița Nouă și CSC Ghiroda. Sportivii mai au câteva zile până vor pleca la Roma pentru a participa la Campionatul Mondial XFC, care se va desfășura weekendul viitor.

Eveniment

Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României
Ziua Armatei Române este marcată și printr-un eveniment sportiv, la Timișoara. Din Garnizoana Timișoara va pleca, vineri, Ștafeta Veteranilor, manifestare aflată la a VIII-a ediție. Participanții vor parcurge traseul Timișoara - Arad și vor opri la monumentele ridicate în cinstea eroilor.

Mica publicitate

Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

Mica publicitate

Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

Mica publicitate

Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

Mica publicitate

Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici