tion.ro Web analytics

Dacă, până acum, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara era deschis de luni până vineri, în această săptămână își deschide porțile și sâmbătă. Este weekend, așa că puteți merge să donați. Este nevoie de sânge mai mult ca oricând... Cei de la Centrul de Transfuzie din Timișoara au făcut, în ultima perioadă, nenumărate apeluri pentru donarea de sânge. Au nevoie de sânge din toate grupele pentru bolnavii internați în spitale.

Mapamond

FOTO. Descoperire arheologică fără precedent: trăsură conservată aproape perfect, în apropiere de Pompeii
O echipă de arheologi italieni a descoperit o trăsură ceremonială antică, din perioada romană, în apropiere de zidurile orașului Pompeii.

Ştiri din Timiș

Orașul post-industrial Anina, într-o bandă desenată
Prima bandă desenată a orașului post-industrial Anina ne poartă prin poveștile de ieri și de azi ale locuitorilor săi. „Din Subteran la Suprafață - Istoria unui oraș post-industrial” există deja în format PDF, dar mai sunt nevoie de 15.000 de lei pentru tipărire.

TION Sport local

Scor alb pentru Politehnica Timișoara în partida cu Unirea Slobozia
Doar remiză pentru Politehnica Timișoara, în deplasare, la Unirea Slobozia. Partida din etapa XVII-a a Ligii 2 s-a terminat 0-0, în ciuda ocaziilor mari ale timișorenilor care au încheiat meciul în superioritate numerică.

Ştiri din Timiș

Meditații gratuite pentru elevii care dau examene de bacalaureat și admitere
Universitatea Politehnica organizează cursuri online de pregătire la matematică pentru viitorii studenți sau pentru cei care susțin examenul de bacalaureat. Cursurile sunt gratuite, se desfășoară pe platforma Zoom și live pe pagina de Facebook a universității și se adresează tuturor elevilor interesați.

Sănătate

Peste 60.000 de oameni vaccinați anti-Covid în Timiș
Peste 60.000 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate până acum, în Timiș. În total, până în 27 februarie, 24.898 au primit inclusiv doza de rapel. Reacțiile adverse raportate până acum reprezintă 0,16% din total. 1

Ştiri din Timiș

Mari campioni sportivi au lansat la Timișoara proiectul WoW Europe. Elevii, chemați să facă mișcare
Proiectul WoW Europe, prin care elevii vor fi încurajați să facă mișcare, a fost lansat la Timișoara. Au fost prezenți 14 mari sportivi, printre care Flavius Biea, Jasmina Elena Ciocoiu, Zlatomir Balojin, Nicoleta Mariana Husar și Petricevic Dragan.

Ştiri din Timiș

Fără apă, duminică, în zona bd. Dâmbovița
Unii timișoreni care locuiesc în zona bd. Dâmbovița rămân fără apă, duminică, până după prânz. Echipele Aquatim lucrează pentru remedierea unei avarii, la intersecția Banatul cu Bd. Dâmbovița.

Ştiri din Timiș

Mărțișoare dezinfectate, în pandemie. „Le facem cu elevii la școală, să păstrăm tradiția”
Vestitorul primăverii, mărțișorul, nu mai prea aduce aceeași bucurie în pandemie. Acum trebuie să fie dezinfectat, recomandă atât medicii, cât și profesorii. Învățătoarele vor să păstreze tradiția, așa că le confecționează direct în clasă cu cei mici.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici