tion.ro Web analytics

O săptămână de poveste! Asta le-a oferit Teatrul Național din Timișoara amatorilor de spectacol care au ales să se bucure de cel de-al doilea modul din cadrul FEST-FDR. Publicul s-a putut delecta cu reprezentații dintre cele mai bune atât în aer liber, cât și în săli de teatru. Din păcate, ediția din acest an se apropie de sfârșit. Tion.ro a pregătit o invitație dublă pentru un cititor noroc, la ultimul spectacol din cadrul evenimentului.
Timișorenii s-au putut delecta, duminică seara, cu spectacolul „Proștii sub clar de lună”. Este vorba despre cea mai nouă producție a Teatrului Național Timișoara, care s-a bucurat de foarte mult succes. Prima reprezentație a spectacolului s-a jucat cu casa închisă. Cei care nu au apucat să vadă încă spectacolul sunt așteptați la cea de-a doua reprezentație din luna aprilie. Totuși, doritorii trebuie să se grăbească pentru că deja s-au vândut aproape toate biletele.
Teatrul Național Timișoara a pregătit o nouă producție de neratat pentru timișoreni. Așa cum a făcut de numeroase ori până acum, teatrul își propune să prezinte societatea în care trăim azi și neajunsurile celor ne conduc. Astfel, cu toate arestările care au avut loc în ultima perioadă, locuitorii orașului de pe Bega sunt invitați la Naționalul timișorean pentru a descoperi pe cine mai încătușează mascații în „Proștii sub clar de lună”.
De câteva săptămâni, paginile publicațiilor din toată țara au fost împânzite cu știri despre anchete DIICOT, DNA sau despre liderii politici care acum sunt acuzați de diferite ilegalități. Aceste subiecte nu au fost ratate nici de Teatrul Național Timișoara, care pregătește un nou spectacol-eveniment. Premiera comediei va avea loc în luna martie.

Ştiri din Timiș

FOTO. Centru de sprijin și reziliență pentru ucraineni și crize majore, înființat la Timișoara
La Timișoara a fost inaugurat un centru pentru ajutor și mobilizare în cazul unor situații de criză, precum situația refugiaților ajunși din Ucraina în oraș.

Ştiri din Timiș

FOTO. Gala Premiilor UVT, la Teatrul Național din Timișoara
Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) a decernat premii în cadrul unei gale ce a avut loc vineri seara la Teatrul Național din Timișoara. Majoritatea laureaților sunt profesori. Nu au lipsit momentele artistice.

Ştiri din Timiș

A murit scriitorul Daniel Vighi, Cetățean de Onoare al Timișoarei
Veste foarte tristă pentru timișoreni. A murit scriitorul şi profesorul universitar Daniel Vighi, fondator al Societăţii Timişoara şi al Alianţei Civice, sâmbătă dimineața, la Spitalul Județean din Timișoara. Joi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Universitatea de Vest din Timișoara, însă de la care a lipsit, i-a fost acordat titlul de Cetățean de Onoare al Timișoarei.

Ştiri din Timiș

Criză de forță de muncă în Timiș. Cei mai mulți angajați, „importați” din Nepal
Județul Timiș se confruntă cu un deficit al forței de muncă. Unele firme aduc angajați chiar din Nepal, țară aflată în sudul Asiei, la mii de kilometri distanță. La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Timiș sunt disponibile, în momentul de față, aproximativ 2.100 de locuri de muncă. Se caută mai ales muncitori pentru fabrici, dar și lucrători comerciali ori șoferi.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 26 noiembrie 2022, în Timișoara?
Sâmbătă, 26 noiembrie, se deschide Târgul Winter in MY TOWN la Iulius Town. Mai au loc spectacole de teatru, dans, concerte și lansări de carte.

Ştiri din Timiș

CJT oferă vouchere de inovare pentru antreprenori. Sunt vizați și studenții
Administrația județeană caută antreprenori inspirați, cu soluții inovatoare și de impact. Ei vor primi vouchere de inovare, prin intermediul programului Academia Acsell. Voucherul nu este oferit în bani, ci constă în zeci de ore de training și mentorat oferite de experții din cadrul parteneriatului.

Ştiri din Timiș

SC BLUESYS SRL anunţă intenţia de obţinere a autorizaţiei de mediu

Ştiri din Timiș

Teatrul Național din Timișoara, promotor al solidarității și civismului, în toate implicațiile sale
Teatrul Național din Timișoara se regăsește de peste 17 ani în principiile de solidaritate și civism pe care le promovează Capitala Europeană a Culturii. Sprijinul acordat dreptului oamenilor la exprimarea propriei individualități, indiferent de rasă, de gen sau de naționalitate, reprezintă un vector de direcție fundamental pentru acesta.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici