tion.ro Web analytics

Fosta administrație a Timișoarei nu e bună de plată, deocamdată. Instanța a decis, după opt termene, că fostul primar Ciuhandu, foștii viceprimari Orza și Grindeanu și alți funcționari ai PMT nu trebuie să plătească un prejudiciu de 350.000 de lei constatat de Curtea de Conturi pentru folosirea mașinilor Ford închiriate în 2009 de la RATT. Actualul primar a cerut banii de la fosta conducere.
Timişoara – citadela de dreapta din România a căzut, crede fostul viceprimar ţărănist Adrian Orza. Acesta spune că i-a avertizat pe liderii politici locali ai partidelor de dreapta că acest lucru se va întâmpla dacă orgoliile nu vor fi date deoparte şi de aceea crede că acum, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, se impune ca toate mişcările de dreapta să se unifice nu sub o singură persoană, ci sub aceleaşi idei şi valori.
Preşedintele PNŢCD la nivel naţional, Aurelian Pavelescu, a fost prezent la sfârşitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat la Timişoara, pentru a participa la alegerile organizaţiei municipale a ţărăniştilor. Aici a spus că Adrian Orza, consilier local PNŢCD, ar putea să candideze din partea ţărăniştilor în 2016, deşi, acum, Orza, alături de alţi ţărănişti, este într-o altă aripă a organizaţiei, cea care nu agreează actuala conducere, în frunte cu Pavelescu.

Ştiri din Timiș

FOTO. Supermarket Profi din Peciu Nou, închis de Protecția Consumatorilor
Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș au revenit în comuna Peciu Nou, unde la începutul lunii august au găsit acolo o situație inacceptabilă.

Ştiri din Timiș

Administrația USR, o viziune ambițioasă și europeană asupra Primăriei Municipiului Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și-a propus să urmeze o viziune ambițioasă și europeană, printre proiectele importante numărându-se și regenerarea cartierului Fabric.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici