tion.ro Web analytics

Cum considerați că s-a desfășurat transportul public în Timișoara pe timpul stării de urgență din cauza pandemiei de coronavirus? Reprezentanții STPT spun că vatmanii și șoferii s-au descurcat în condițiile date, ei fiind principalii protagoniști, cei mai expuși la virusul SARS-CoV2. Le-au dedicat un clip de promovare.
Starea mijloacelor de transport, halul în care circulă sunt doar câteva dintre nemulțumirile timișorenilor cu privire la transportul public. E din ce în ce mai rău, dar primarul Timișoarei susține că are un plan pentru îmbunătăţirea transportului public în capitala Banatului. Planul este ținut însă secret, cel puțin deocamdată.
Călătoriţi des cu mijloacele de transport în comun din Timişoara? Acum aveţi ocazia să notaţi calitatea transportului în comun din municipiu. Primăria Timişoara a lansat un chestionar online la care puteţi răspunde până în 1 septembrie.

Ştiri din Timiș

VIDEO. Călătorie în timp la Festivalul Medieval al Castelului Huniade
Domnițe și cavaleri în armură au deschis, vineri seara, în centrul Timișoarei, cea de-a șasea ediție a Festivalului Medieval al Castelului Huniade.

România

Mai multe persoane au ajuns la spital după ce o locomotivă a lovit un tren cu pasageri când era cuplată la vagoane, în București
Mai multe persoane au fost rănite în Capitală după ce o locomotivă Regio Călători care era pe cale să fie cuplată la vagoane a intrat cu viteză izbindu-se de trenul în care se aflau călători. 8 persoane au fost duse la spital.

Capitală Culturală

Youth Summer Fest revine în Timișoara. Seri interculturale și activități în mai multe orașe din județ
Youth Summer Fest revine în această vară în Timișoara cu a III-a ediție. Festivalul internațional va organiza diverse activități dedicate tinerilor, realizate cu ajutorul mai multor voluntari din toată lumea.

Ştiri din Timiș

Republica Moldova, destinație de business pentru firmele timișene
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Bălți și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, va organiza în perioada 1-4 octombrie o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.

România

Guvernul pregătește măsuri care să asigure energia necesară consumului, indiferent de starea vremii
Guvernul pregăteşte un plan cu măsuri imediate şi pe termen mediu care să asigure energia electrică necesară consumului cetăţenilor şi economiei indiferent de condiţiile meteo, a declarat, vineri, prim-ministrul Marcel Ciolacu, la finalul reuniunii Comandamentului pentru energie, care a avut loc în coordonarea sa la Palatul Victoria.

Ştiri din Timiș

Schimbări la conducerea mai multor școli din Timiș
Începând cu 1 septembrie, mai multe școli din județul Timiș vor avea directori și directori adjuncți noi. Schimbările vin după ce o parte dintre directori și-au dat demisia sau au ales să plece la alte unități de învățământ.

Capitală Culturală

Cercetări și descoperiri ecologice pe Bega, la o nouă ediție Culture Quest la Timișoara
Culture Quest se află la cea de-a treia ediție. Tema de anul acesta este Lumi acvatice, vise în deșert. Desfășurat în diverse locații din Timișoara și împrejurimi, programul pune accent pe importanța protejării ecosistemelor acvatice și pe necesitatea unei conviețuiri armonioase cu natura.

Ştiri din Timiș

Pierderea auzului
ADVERTORIAL. Pierderea auzului este o problemă comună care afectează milioane de oameni în întreaga lume. Aceasta poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții, limitând capacitatea de a comunica și de a interacționa cu mediul înconjurător. Înțelegerea cauzelor, simptomelor și factorilor de risc este esențială pentru prevenirea și gestionarea eficientă a pierderii auzului.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici