tion.ro Web analytics

Guvernul României a împrumutat, în ultimele luni, cinci miliarde de euro, pentru o perioadă de 30 de ani, ceea ce înseamnă că o parte din acești bani vor fi plătiți inclusiv de copiii care se nasc acum, a declarat, joi, la Timișoara, fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta, Ioana Petrescu.
Potrivit unor surse politice, citate de Mediafax, ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, ministrul Educației, Remus Pricopie, și ministrul Economiei, Constantin Niță, se află pe lista miniștrilor care ar putea să fie remaniați de Victor Ponta. Mai mult, din viitorul Cabinet nu vor mai face parte nici majoritatea miniștrilor delegați.
Administrația Prezidențială a făcut publică, luni seara, înregistrarea discuțiilor dintre președintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta și ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, pe tema legii privind reducerea CAS. La finalul discuțiilor care au avut loc, luni după-amiază, premierul Victor Ponta a declarat că Băsescu a avut un „ton bădărănesc” la adresa ministrului Finanţelor. 

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică pentru oraș
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici