tion.ro Web analytics

Dacă tot nu reușesc să dea drumul transportului public pe canalul Bega, reprezentanții STPT s-au gândit să facă bani din vaporașele de 2 milioane de euro, care de mai bine de doi ani stau aproape degeaba. Costă cel puțin 160 de euro o plimbare de 16 kilometri, iar cea mai scumpă este aproape 300 de euro. STPT are deja cereri.
Știrea publicată de Tion.ro prin care anunțam că sportul și agrementul comercial au fost interzise pe Bega a creat mare vâlvă în Timișoara. Pentru că informația s-a rostogolit și în mediul online și pe rețelele de socializare și a fost interpretată în fel și chip, vă prezentăm astăzi actul care consfințește ceea ce am afirmat mai sus.
Până să se deschidă un mall la fostul Abator de pe bulevardul Eroilor din Timişoara, acolo ar putea fi amenajată o bază de agrement, spune viceprimarul Traian Stoia. Edilul s-a întâlnit recent cu o delegaţie a grupului de firme al omului de afaceri Ion Ţiriac pentru a discuta despre stadiul lucrărilor care au avut loc până acum la acest monument istoric lăsat în paragină vreme de ani buni şi ce se intenţionează cu acea proprietate.

Directorul Administraţiei Bazinale de Apă Banat, Titu Bojin, crede că, din punctul de vedere al instituţiei pe care o conduce, totul este gata pentu ca la Timişoara să poată începe transportul în comun fluvial, iar cât de repede vom putea circula însă cu vaporaşul, depinde acum numai de Primărie.

Ştiri din Timiș

FOTO. Supermarket Profi din Peciu Nou, închis de Protecția Consumatorilor
Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș au revenit în comuna Peciu Nou, unde la începutul lunii august au găsit acolo o situație inacceptabilă.

Ştiri din Timiș

Administrația USR, o viziune ambițioasă și europeană asupra Primăriei Municipiului Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și-a propus să urmeze o viziune ambițioasă și europeană, printre proiectele importante numărându-se și regenerarea cartierului Fabric.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică pentru oraș
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici