tion.ro Web analytics

Consiliul Judeţean Timiş a găsit o nouă întrebuinţare pentru terenul de la Covaci. Pe suprafaţa de 63 de hectare s-au tot făcut planuri de-a lungul anilor, dar niciunul nu s-a concretizat. De la stadion, parc fotovoltaic, acum s-a ajuns ca la Covaci să se prezinte conceptul unui... poligon agroalimentar.
Nemţi, sârbi, maghiari şi bănăţeni ar putea fi angajaţi să „trăiască” zilnic, timp de mai multe ore, în Muzeul Viu al Satului Bănăţean Timişoara. Proiectul, implementat de ADETIM, a primit bani la finalul anului trecut, iar în martie acest an este aşteptată să pornească proiectarea viitoarelor Case Tradiţionale. „Vor fi replici exacte ale gospodăriilor pe care le avem acum în Muzeul Satului Bănăţean (MSB)”, a spus Claudiu Ilaş, directorul instituţiei.

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Eveniment

Indivizi condamnați cu executare, prinși de polițiști în Timiș și duși la închisoare
Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiști în cazul a trei bărbați din Timiș. Ei au fost duși în penitenciar după ce au fost condamnați pentru infracțiuni rutiere sau furt.

Angajari TION

TELCO-PE SRL, profil PRODUCTIE ELECTRONICA, angajeaza

Ştiri din Timiș

Liber la parcare după ora 17. Ruben Lațcău: „Toate abonamentele TimPark emise rămân valabile”
Joi, 29 septembrie, Curtea de Apel Timișoara a respins recursul făcut de Consiliul Local Timișoara la decizia Tribunalului Timiș prin care un aliniat al regulamentului TimPark a fost anulat. În cea mai mare parte, regulamentul TimPark rămâne nemodificat, însă după ora 17 se va permite staționarea pe locurile rezervate rezidenților tuturor celor care au abonamente de zonă.

Angajari TION

ANGAJEZ LA SRL MEDICAL MEDIC SPECIALIST MG SAU PRIMAR MG, SAU REZIDENT MG

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici