Zeci de note marite la titularizare, in Timis, in urma contestatiilor. 16 note au fost scazute

De Valentin Rusu
Zeci de note marite la titularizare, in Timis, in urma contestatiilor. 16 note au fost scazute
© TION - Zeci de note marite la titularizare, in Timis, in urma contestatiilor. 16 note au fost scazute
La examenul de titularizare, în Timiş, în urma contestaţiilor au fost mărite 39 de note. În total, în judeţul Timiş, s-au făcut 127 de contestaţii la titularizare.


Cele mai multe contestaţii, în judeţul Timiş, s-au făcut la Limba şi Literatura Română, pedagogie preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii – 18. În urma contestaţiilor, la această disciplină, 3 note au fost mărite, iar 15 au rămas nemodificate. În total au fost modificate 55 de lucrări, 39 de note au fost mărite, 16 au fost scăzute, iar 72 au rămas nemodificate.

Cele mai multe note scăzute în urma contestaţiilor au fost la Limba şi Literatura Română, elemente de pedagogie şcolară şi elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învăţământul primar. Astfel, din 13 contestaţii au fost scăzute 6 note, o notă a fost mărită şi şase au rămas nemodificate.

După contestaţii, în Timiş, din cele 952 de lucrări care au fost trimise pentru evaluare, o lucrare fiind anulată, se înregistrează următoarele rezultate: un candidat a luat nota 1 la titularizare, iar 147 au rezultate cuprinse între notele 1,01 şi 4,99. Note între 5 şi 5,99 au luat 171 de candidaţi, iar note între 6 şi 6,99 au luat 133 de candidaţi. Note între 7 şi 7,99 au luat 233 de candidaţi, iar între 8 şi 8,99 – 168 de candidaţi. 95 de candidaţi au luat între 9 şi 9,99 şi doar trei candidaţi au luat nota 10.

O notă de 10 a luat-o un profesor candidat la Arte Vizuale, a doua notă de 10 s-a înregistrat în cazul unui candidat pe un post la Limba si Literatura Română, iar al treilea zece s-a luat la Geografie. Niciunul dintre cei trei care au luat nota maximă nu au prins un post titularizabil, toţi vor fi suplinitori.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor