Vrei sa schimbi ceva in Politia Locala? Candideaza pentru postul de director adjunct!

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
7Comentarii
Vrei sa schimbi ceva in Politia Locala? Candideaza pentru postul de director adjunct!
© Tion: Vrei sa schimbi ceva in Politia Locala? Candideaza pentru postul de director adjunct!
Mai sunt doar câteva zile în care vă puteți înscrie la concursul pentru postul de director executiv adjunct la Poliția Locală Timișoara! Postul de director, ocupat de Dorel Cojan, prin interimat, nu va fi scos încă la concurs.

Vă reamintim, Primăria Timișoara organizează concurs pentru postul de director adjunct al Poliției Locale, după ce la prima încercare a eșuat. La primul concurs toți cei patru candidați au fost respinși la proba scrisă.

Viitorul adjunct de la Poliția Locală trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, specializarea Drept, dar și diplomă de master sau să fi absolvit un curs postuniversitar în management, administrație sau în specialitatea studiilor absolvite. Are nevoie de o experiență în muncă de minimum 3 ani, dar și de cunoștințe de operare pe calculator, Microsoft Office, nivel mediu.

Dosarele mai pot fi depuse la primărie până luni, 24 aprilie, proba scrisă urmând să aibă loc în 4 mai, la ora 10.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să cuprindă mai multe documente: formularul de înscriere, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și declarația pe proprie răspundere sau adeverință care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică. Mai multe informații se pot obține de la nr. de telefon 0256.408.372. Aici găsiți bibliografia și alte detalii despre concurs!

Din 2014 și până în prezent, Direcția Poliția Locală Timișoara are un singur director. Dorel Cojan era adjunct, dar i-a luat locul fostului șef al instituției, Doru Spătaru. Primarul Nicolae Robu susține că pentru postul de director executiv nu va fi organizat concurs. Motivul? Din experiența lui, interimatul este cea mai bună formulă pentru toate posturile de conducere.

„Interimatul este formula cea mai bună pentru toate posturile de conducere. Toți știu că, după titularizare, nu prea ai ce să le mai faci și, nemaiavând nicio țintă, slăbesc turația. Este trista concluzie la care am ajuns prin experiență. Nu oricine este un fanatic al muncii și datoriei, ca mine!”, a explicat Robu pentru tion.ro.

Primăria Timișoara a încercat și în toamna anului trecut să găsească director adjunct la Poliția Locală. Concursul a eșuat însă, după ce cei patru candidați înscriși au picat proba scrisă. Se „luptau” pentru post Dumitru Urecheatu Domășneanu – șeful Poliției Rutiere Timișoara, despre Daniel Langă – adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Mișu Radu Cojocaru și Ioan Văleanu.

 7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor