Vinurile portugheze si branzeturile italiene din regiunea Puglia, vedete in cadrul unei degustari la Herneacova

Vinurile portugheze si branzeturile italiene din regiunea Puglia, vedete in cadrul unei degustari la Herneacova
ADVERTORIAL. Domeniul Herneacova oferă timişorenilor motivul perfect pentru o evadare din cotidian, special pentru a petrece un sfârşit de săptămână departe de agitaţia urbană. Restaurantul Casa Herneacova vă aşteaptă, la doar câţiva kilometri de oraş, la o întâlnire cu brânzeturi fine și vinuri portugheze, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18.

Toţi gurmanzii cu papile gustative delicate sunt aşteptaţi sâmbătă seara, la doar câţiva kilometri de Timişoara, la Restaurantul Casa Herneacova. Amatorii de gusturi rafinate pot lua parte la o prezentare a vinurilor portugheze, testate alături de o brânză italiană de cea mai înaltă calitate. Evenimentul va fi susţinut de Gianfranco Simone și de către Adrian Butuc.

Brânzeturile sunt aduse direct de la renumitul producător Montrone din zona Puglia, o regiune din sudul Italiei, situată între Marea Adriatică și Marea Ionică, zonă cunoscută pentru produsele sale tradiționale, în special pentru Mozzarella de Bufala, Mozzarella Prosciutto, Mozzarella afumată umplută cu Stracciatella, Buratta, Treccione Bufala, Scamorzone, Quadrifoglio affumicato și Taralli pugliesi. Alături de brânzeturile fine participanţii vor descoperi şi vinurile portugheze de cea mai înaltă calitate.

Maestrul în arta culinară Nicolae Guștere și Chef Daniel Cheregi le pregătesc participanților un festin culinar dedicat special pentru acest eveniment. Toţi cei interesaţi pot face rezervări la tel. 0356 829 810, până vineri 7 aprilie la ora 18.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Casa Hernecova își propune să organizeze periodic evenimente de acest gen, pentru a cultiva gusturile rafinate ale clienților și a introduce vinuri și preparate noi în meniul restaurantului.
Regulament de plasare a anunturilor