Vino sambata si duminica la Targul Imobiliar Timisoara si castiga numeroase premii, inclusiv un weekend la Budapesta

Vino sambata si duminica la Targul Imobiliar Timisoara si castiga numeroase premii, inclusiv un weekend la Budapesta
© Tion: Vino sambata si duminica la Targul Imobiliar Timisoara si castiga numeroase premii
Cele mai bune oferte pentru achiziţionarea unei noi locuinţe, dar şi pentru a vă finanţa visul de casă nouă le veţi găsi la ediția a doua a TIT – Târgul Imobiliar Timişoara, care are loc sâmbătă şi duminică, 10-11 martie 2018, la Centrul Regional de Afaceri. Desigur, intrarea este liberă, iar vizitatorii pot câştiga premii constând în abonamente la Spa, lenjerii de pat şi marele premiu, un weekend de vis la Budapesta.

Mai sunt doar câteva zile până se va deschide ediţia a doua a TIT – Târgul Imobiliar Timişoara. Toţi cei interesaţi de piaţa imobiliară, de evoluţia acesteia, de cele mai noi proiecte care sunt în lucru în această perioadă, dar mai ales toţi cei care vor să se mute în casă nouă sunt aşteptaţi la evenimentul de sâmbătă şi duminică.

Este primul târg de profil al anului, în care ai ocazia să vezi cele mai multe oferte imobiliare din Timișoara, într-un singur loc. De asemenea, aveţi oportunitatea să descoperiţi care sunt proiectele rezidențiale ce vor fi lansate în 2018 și care sunt tendințele în materie de ansambluri rezidențiale și case.

La TIT, ediţia a doua, poți primi informații competente de la specialişti, legate de variantele de finanțare oferite de băncile comerciale prezente la târg. Mai mult, poți să închei pe loc contractul pentru achiziționarea locuinței visate, beneficiind și de discounturile oferite de dezvoltatori pe durata târgului!

Contactul cu dezvoltatorii şi specialiştii imobiliari este unul direct, te întâlnești față în față cu cei mai importanți consultanți și specialiști, cărora le poți pune întrebări. În cadrul unei conferinţe de presă, fiecare expozant își va prezenta proiectul pe care l-a adus la târg, iar spectatorii sunt bineveniţi.

Toţi vizitatorii au accesul gratuit, dar şi șansa să câștige unul dintre premiile puse în joc la tombolă, și anume: un weekend de poveste la Budapesta, oferit de Ultramarin; clipe de răsfăț și relaxare pentru un cuplu, abonamente cu 8 intrări, oferite de Ice Dyp Resort; lenjerii de pat oferite de UTT. Vizitatorii vor primi gratuit Revista TIT care cuprinde, pe lângă toate ofertele expozanților, şi o serie de alte informații utile.

TIT – Târgul imobiliar Timişoara este deschis sâmbătă şi duminică, 10 şi 11 martie, între orele 9-19, la Centrul Regional de Afaceri.
Regulament de plasare a anunturilor