Vino sa vezi noile colectii de gresie si faianta prezentate la targul CERSAIE 2017!

Vino sa vezi noile colectii de gresie si faianta prezentate la targul CERSAIE 2017!
© foto: Ceramiche Mariner
ADVERTORIAL. Ceramiche Mariner se remarcă prin design, specializare, cercetare, tehnologie și calitate, urmărind constant evoluția în domeniul amenajărilor interioare. Iar pentru aceasta fabrica este prezentă an de an la cele mai importante târguri internaționale de profil.

Anul acesta am participat, în perioada 25-29 septembrie, la târgul internațional de ceramică Cersaie din Bologna- Italia, cu cele mai noi colecții, dintre care unele pot fi fi văzute deja în showroom-ul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, Timișoara.

Ceramiche Mariner este una dintre cele mai importante firme de producție produse ceramice de interior și exterior din Italia, iar din 2009 este și în România. Produsele noastre pot fi achiziționate în principal din magazinul propriu din Timișoara, dar și din multe alte magazine partenere din țară.

Ne bucurăm să avem și colaboratori pe partea de mobilier pentru baie și dușuri. Referitor la acest domeniu, aspectul apreciat de foarte mulți clienți este versatilitatea mobilierului. Aceasta înseamnă că mobilierul este modular și poate fi personalizat în funcție de necesitățile și dorințele celor care ne trec pragul, atât în ceea ce privește dimensiunile, cât și în privința texturii și a culorilor.

Misiunea Ceramiche Mariner este aceea de a deveni furnizor de design inovativ pentru case cu personalitate.

Dacă sunteți interesați de noile produse, vă așteptăm în showroom unde le puteți vedea direct. Tot aici, designerii noștri vă pot consilia și proiecta în 3D cum va arăta casa dumneavoastră după finalizarea renovărilor.

Vă stăm la dispoziție cu recomandări profesioniste în domeniu, pe care le adaptăm în funcție de necesitățile dumneavoastră.

CONTACT
Tel: +40 356 46.26.00
Fax: +40 356 46.26.46
cermariner@yahoo.com

(652156)