Vicepresedintii Consiliului Judetean Timis si-au completat declaratiile de avere

De B.A.M
Reactualizat la:
Vicepresedintii Consiliului Judetean Timis si-au completat declaratiile de avere
Cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Timiş, Marian Constantin Vasile și Călin Dobra, și-au completat declarațiile de avere, la un an de la preluarea mandatului. Vedeți în continuare câți bani au câștigat sau pierdut în primul an de mandat cei doi.


Averea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Timiş Marian Constantin Vasile a rămas constantă în primul an de mandat. Cel puţin asta reiese din ultima sa declaraţie de avere, completată în urmă cu câteva zile.
Astfel, vicepreşedintele susţinut de PNL are în conitnuare un teren intravilan de peste 1300 de metri pătraţi în Timişoara pe care l-a cumpărat în 2011 şi o casă de 177 de metri pătraţi, cumpărată în acelaşi an. De asemenea, Vasile mai are şi un autoturism Nissan din 2001.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş are şi un credit de 108.000 de euro făcut în 2008 pe o perioadă de 30 de ani.
El nu deţine nici bijuterii şi nici bani în conturi.
Ca venituri, el a câştigat în 2011 peste 100.000 de lei brut ca angajat al Continental Automotive. În 2012, înainte de a fi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, el a câştigat un venit brut de peste 62.000 de lei de la Continental Automotive. Ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în perioada iulie-decembrie 2012 el a avut un venit brut de 32.000 de lei.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş susţinut de PSD, Călin Dobra, deţine trei apartamente în Lugoj, cumpărate între anii 2008 şi 2011 şi un spaţiu comercial în acelaşi municipiu, în suprafaţă de 119 metri pătraţi.
De asemenea, el deţine un autoturism Skoda, fabricat în 2006.
În ultimul an, Dobra a reuşit să mai scape de datorii. Anul trecut, la preluarea mandatului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, el avea datorii de peste 50.000 de euro, la Unicredit Ţiriac Bank şi o societate comercială, SC Bloc G3 UTA SRL. Pe noua declaraţie de avere, Dobra şi-a mai trecut doar datoria către Unicredit Ţiriac Bank, care a scpzut de la 27.000 de euro, la 24.500 de euro.
În 2011, Dobra a avut venituri de circa 9.300 de lei, ca director al Clubului Sportiv Municipal Lugoj şi profesor la o şcoală din Lugoj. În 2012, el a câştigat peste 28.000 de lei ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi peste 10.000 de lei din funcţiile de director al Clubului Sportiv Municipal Lugoj şi profesor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor