Veste buna pentru pescari: Se poate pescui la RAPITOR-STIUCA in sezonul rece langa Timisoara ! (P)

Reactualizat la:
Veste buna pentru pescari: Se poate pescui la RAPITOR-STIUCA in sezonul rece langa Timisoara ! (P)
S-a deschis prima balta privata pentru pescuit la RAPITOR-STIUCA din judetul Timis, balta se numeste Gold Pike Timis ! Pentru o partida unica de pescuit unde STIUCI nabadaioase de dimensiuni considerabile pot fi pescuite exclusiv in sistem Catch&Release (Prinde si Elibereaza) vino la Gold Pike Timis.


Am populat din abundenta cu stiuci nabadaioase doua balti foarte salbatice, pline de insule, stuf si agatatura, asa cum ii place stiucii. Pescuitul se face numai din barca, momentan doar unul din bazine este deschis pescuitului la stiuca, pescuitul fiind permis doar cu momeli artificiale.

Va punem la dispozitie barcile noastre, vasle, ancora, veste de salvare-obligatorii pentru copii, parcare pietruita, drum de acces practicabil in orice conditii de vreme, loc de picnic si de joaca pentru insotitori si copii. Lacurile se afla la numai 30 de minute sau 28 de kilometri de Timisoara, in Carpinis, la o distanta de 2km de drumul national spre Jimbolia.

 

download

Datorita numarului limitat delocuri, accesul pe lac se face numai pe baza de rezervare telefonica la numarul 0731.169.677. Pentru informatii suplimentare, regulamentul de pescuit, poze si filmari cu capturile de stiuca poti intra pe pagina GoldPikeTimis.

De asemenea puteti urmari filmarea unei partide de pescuit la stiuca pe Gold Pike Timis accesand linkul https://www.youtube.com/watch?v=s1uquR5hEn8 , clip filmat pe GoldPikeTimis. Va asteptam cu drag, stiucile sunt splendid de nabadaioase!

Avand in vedere ca vremea s-a racit am introdus in oferta de pescuit si “partida de 1/2 zi” de la 7:30 la 12:00 si de la 12:30 la 17:00 care costa numai 30 ron, oferta este disponibila numai in limita locurilor disponibile.

download2

Pe Gold Pike Timis se poate pescui si peste pasnic: caras, caracuda si crap salbatec. Unul din motivele pentru care am introdus stiuca este populatia in exces de caras si caracuda prezenta in balta. Recomandam pescuitul la peste pasnic, la clasica pluta, “ca pe vremuri” datorita specificului baltii care are foarte multa agatatura pe fund. Recordul baltii de pescuit la caras si caracuda a fost de 14kg prinse in 6 ore de pescuit.

Va asteptam cu drag!
Regulament de plasare a anunturilor