Un ultim spatiu liber scos la inchiriat la Bastion de reprezentantii CJ Timis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Un ultim spatiu liber scos la inchiriat la Bastion de reprezentantii CJ Timis
© Tion: Un ultim spatiu liber scos la inchiriat la Bastion de reprezentantii CJ Timis
Consiliul Județean Timiș mai are un ultim spațiu de închiriat la Bastion. Acest spațiu are 222 de metri pătrați și se pretează la activități tip restaurant, bar sau chiar creație și interpretare artistică.

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș anunță organizarea licitației cu strigare pentru spațiul A5 (Corp A), cu o suprafață de 222,09 mp și de 57 mp de teren aferent frontului din Bastionul Theresia Timișoara. Spațiul scos la licitație poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

„Mă bucur că suntem în situația de a scoate la licitație ultimul spațiu rămas neînchiriat la Bastionul Theresia, dorința noastră fiind aceea de a transforma Bastionul Theresia într-un loc plin de viață, unde să se desfășoare multe activități, un loc unde să organizăm evenimente de interes pentru cetățeni”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Licitaţia publică deschisă cu strigare se va desfăşura în data de 15 noiembrie 2018, ora 10, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17, la Camera 9, parter. Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225. Înscrierea la licitaţie se va face până în data de 14 noiembrie 2018, inclusiv, între orele 9.00 şi 14.00 la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17.

Prețul de pornire la licitație este de 36,23 lei pe metru pătrat pe lună. Consiliul Județean Timiș are, în total, 12 spații în Bastionul Theresia din Timișoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor