Un nou Centru de Excelenta in Smart Metering si-a pus bazele la Timisoara

Reactualizat la:
Un nou Centru de Excelenta in Smart Metering si-a pus bazele la Timisoara
ADVERTORIAL. Elster Rometrics marchează inaugurarea oficială a noului sediu – 29 septembrie 2015.

,,Pentru că noi credem în viitorul nostru și al planetei noastre, și înțelegem că resursele sunt prețioase și limitate, punem în valoare cei peste 100 de ani de experiență și pasiunea noastră pentru tehnologie pentru a produce soluții inovative și de cea mai înaltă calitate în domeniul contorizării energiei electrice”, a declarat Dl. Doru Belu – General Manager Elster.

Elster Rometrics, parte a grupului Elster Electricity (cu peste 1400 de angajați, în 19 țări), a inaugurat în data de 29 septembrie 2015 noul sediu din Timișoara-Giarmata, ridicând mediul de lucru oferit angajaților la un nou standard.

Construit în doar 7 luni, noul sediu Elster are o suprafață de 7321 mp și 206 locuri de parcare, având o capacitate de extindere în viitor de cca 4300 mp. Dotările interioare sunt cele ale unor birouri de clasă A+, cu pardoseli tehnice în birouri, pereți de sticlă și mobilier de calitate superioară. Mediul de lucru facilitează inovația și creativitatea pentru departamentul de Cercetare – Dezvoltare, cât și productivitatea, calitatea și disciplina operațională.

Zona de producție, depozit și birouri operațiuni acoperă o suprafață de 4171 mp, iar zona de Cercetare-Dezvoltare acoperă 3150 mp, cu un grad ridicat de iluminare naturală și transparență pentru încurajarea colaborării. Acest ecosistem în care se îmbină creația și execuția, facilitează viteza în inovație, bazată pe nevoile pieței și fiabilitatea ridicata a produselor care ajută la simplitate și evitarea greșelilor în procesul de producție.

In segmentul de Cercetare-Dezvoltare (D&D), Elster Rometrics tinde să devină centru de excelență în Smart Metering, oferind soluții end-to-end în materie de contorizare, citire, comunicare și interpretare/procesare a distribuției și consumului de energie electrică.

Cu o echipă unită care crede în viitor și în scopul capitalizării know-how –ului, investind în dezvoltarea oamenilor, compania Elster Rometrics se poziționează ca angajator de top în domeniu soluțiilor Smart în România.