Ultimele modificari la legislatia muncii, prezentate in cadrul unui seminar la CCIAT

De Marcel Hoster
Ultimele modificari la legislatia muncii, prezentate in cadrul unui seminar la CCIAT
© Tion: Ultimele modificari la legislatia muncii, prezentate in cadrul unui seminar la CCIAT
Firmele timișene sunt așteptate să afle ultimele modificări legislative legate de piața muncii în cadrul unui seminar organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Evenimentul are loc joi, la Centrul Regional de Afaceri.

CCIA Timiș continuă programul de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naționale. În acest an, seria debutează cu un seminar privind relațiile de muncă dintre angajați și angajatori și sănătatea și securitatea salariaților.

Seminarul cu titlul generic „Legislația muncii 2018” este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, joi 1 februarie, cu începere de la ora 13, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

Vor fi prezentate și interpretate noutățile legislative și normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislației muncii, respectiv: Modificările Codului Muncii OUG 53/2017 prin care s-a modificat Legea53/2003, republicată; HG 905/2017 privind Registrul general de evidenta a salariaților; O.U.G. 82/2017 pentru modificarea și completarea unor acte normative.

La seminar vor prezenta noutățile Pavel Kașai, Inspector Șef, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, Ileana Tomoioagă, Inspector Șef Adjunct Relații de Muncă, ITM Timiș, Anton Francisc Szasz, Inspector Șef Adjunct Securitate și Sănătate în Muncă, ITM Timiș, Natalia Enii, Expert IT, ITM Timiș. De asemenea, la eveniment va fi prezent Danteș Nicolae Bratu, Inspector General de Stat, Inspecția Muncii.

Participarea membrilor CCIAT este gratuită. Informații suplimentare și confirmarea participării la tel. 0372 185 241 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, dna Ana-Maria Kormany – consilier DRE.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor