Ultima zi de inscrieri pentru concursul de badminton de la Giroc, dedicat elevilor din clasele I-VIII

De Valentin Rusu
Ultima zi de inscrieri pentru concursul de badminton de la Giroc, dedicat elevilor din clasele I-VIII
© TION - Concursul de badminton Shuttle Time
A patra ediţie a concursului de badminton Shuttle Time, dedicat elevilor de gimnaziu, va avea loc la Liceul Teoretic David Voniga din Giroc. Vor participa copii din Timiş, dar sunt aşteptaţi şi participanţi din alte judeţe şi chiar din Elveţia. 

La prima ediţie din mai 2013 au participat un număr de 201 copii din 15 şcoli, iar la cea de-a doua, din iunie 2013, 130 copii din 12 şcoli. La ediţia a treia, desfăşurată în septembrie 2013, numărul participanţilor a trecut de 150, reprezentând 17 şcoli.

Începând cu a treia ediţie, datorită numărului mare de copii doritori, s-a trecut la etapa de preselecţie în cadrul şcolilor. Fiecare instituţie de învăţământ a aliniat la start maxim 5 jucători pentru fiecare categorie de vârstă. Unele şcoli au prezentat echipe de copii cu tricouri personalizate și galerii serioase, toate formate din copii sub 14 ani.

Programul Shuttle Time este dezvoltat prin Badminton World Federation şi se adresează atât elevilor, cât şi profesorilor. În România sunt înscrise 83 de şcoli în proiect din 24 judeţe, iar cele mai multe, 19, sunt din judeţul Timiş, unde programul a debutat în noiembrie 2012. Prin acest proiect, Federaţia Română de Badminton pune la dispoziţia învăţătorilor şi profesorilor un program gratuit de învăţare, format din suport de curs, videoclipuri educative şi cursuri ce îmbină teoria cu practica.

Au fost susţinute deja 7 cursuri de “teachers” şi unul de “tutor”. Toţi dascălii care participă la proiect sunt voluntari, în program implicându-se nu doar profesori de sport, ci şi învăţători şi profesori de la alte discipline. Rachetele, fluturaşii şi fileurile sunt puse la dispoziţie gratuit de Federaţia Română de Badminton.

Cei care doresc să se înscrie în programul Shuttle Time o pot face trimiţând un e-mail pe adresa scoala@badminton.ro, până joi, 12 decembrie, ora 23:59.

Ce-a de-a patra ediție a a concursului de badminton Shuttle Time va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, la Liceul Teoretic David Voniga din Giroc0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor