Tripla ofensiva contra muzicii de plastic, la Timisoara

De S.P.D.
Muzica Teatrului va rasuna joi, 17 noiembrie 2011, de la ora 17, la Teatrul Merlin
Muzica Teatrului va rasuna joi, 17 noiembrie 2011, de la ora 17, la Teatrul Merlin
Muzica + Teatru = Muzica Teatrului. Aceasta este formula matematică infailibilă care îl readuce pe compozitorul-pianist Cari Tibor în fața publicului său din Timișoara cu trei evenimente în această săptămână.

Cári Tibor, compozitor cu o valoroasă operă în promovarea muzicii live în spectacolele de teatru, a cărui carieră este puternic ancorată în meandrele Timişoarei teatrale, a făcut din formula „Muzica Teatrului” un brand de notorietate pe scena din România şi din afara ţării. „Plasticidul” său artistic a generat evenimente muzicale captivante şi a atras un public care s-a înrolat entuziast şi fidel în „războiul” împotriva „muzicii de gata”.

”Muzica Teatrului” va răsuna joi, 17 noiembrie 2011, de la ora 17, la Teatrul Merlin; în aceeași zi, de la ora 21 fix, la Al- Kimia din Piața Libertății, iar vineri, 18 noiembrie, de la ora 20,30, la Scârț – loc lejer, pe strada Zoe nr.1.

Alchimia celor trei evenimente e dată de formula Cari Tibor – pian, Toth Tunde – voce, Radu Guți – trombon, Boldizsar Szabolcs – flaut, Veress Albert – percuție, Mihai Moldoveanu – bass. Ei vor propune o incursiune în Livada de vișini, o întâlnire cu Făt Frumos din Lacrimă și Nevestele vesele din Windsor, cu Hamlet, Caligula și prințesa Turandot, o clipă de ședere pe Scaunele lui Eugene Ionesco, un Bal Magnific, rememorarea unor mari spectacole, întâlnirea cu piese care au evadat din teatru sau cu cântece care-și caută spectacolul.

La Teatrul Merlin și la Al-Kimia biletele costă 5 lei, iar la Scârț-loc lejer se intră cu 10 lei.

Foto (c) fotosen.ro

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !