Transporturi rutiere de cea mai inalta calitate, cu plata contractelor semnate in decembrie, la 45 de zile (P)

Reactualizat la:
Transporturi rutiere de cea mai inalta calitate, cu plata contractelor semnate in decembrie, la 45 de zile (P)
© TION: Transporturi rutiere de cea mai inalta calitate, cu plata contractelor semnate in decembrie, la 45 de zile (P)
Un partener de calitate, care vă oferă o gamă completă de servicii de transport şi organizare a transportului pentru a trimite diferite mărfuri la destinaţie facil şi rapid în întreaga Europă, oferă garanţia că mărfurile dumneavoastră ajung la timp şi în siguranţă. Societatea Paul Trans SRL este răspunsul la căutările dumneavoastră, iar pentru clienţii care semnează contracte în decembrie se oferă şi plata la 45 de zile!


Atunci când aveţi nevoie ca marfa trimisă în oricare colţ al Europei să ajungă la destinaţie în securitate şi la timp puteţi apela la Casa de expediții Paul Trans. Aceasta organizează transport rutier internațional de marfă pe întreg teritoriul Europei, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar. Iar pentru luna decembrie beneficiaţi şi de o superpromoţie: plata contractelor semnate, la 45 de zile.

Gama serviciilor oferite de Paul Trans include organizarea de transporturi agabritice grele și speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcții, utilaj minier, precum și orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Paul Trans SRL poate pune la dispoziția clienţilor următoarele tipuri de camioane pentru destinațiile prezentate: camioane cu prelată, dubă, jumbo, megatrailer, frigorifice, cu sarcină utilă 20-24 tone și înălțime de până la 3 metri, cu sarcină utilă de 3,5 tone și 7,20 metri. Traficul este coordonat de profesioniști care analizează solicitările și oferă soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Paul Trans poate fi contactată la sediul din Timişoara, Calea Martirilor 1989, nr 61, 300762, la telefon: 0766060384 – Mobil – 24/24 h, la birou – 0256486077, sau fax – 0256211407. De asemenea, poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro.
Regulament de plasare a anunturilor