Transformarea incredibila a unui cuplu dependent de fast-food. Vezi cum arata acum, dupa ce au slabit impreuna 52 kg! (P)

Reactualizat la:
Transformarea incredibila a unui cuplu dependent de fast-food. Vezi cum arata acum, dupa ce au slabit impreuna 52 kg! (P)
© TION: Transformarea incredibila a unui cuplu dependent de fast-food
Cercetătorii spulberă mitul : nu ne îngrășăm pentru că mâncăm mult!

Recent, subiectul a fost îndelung mediatizat în presa de specialitate.

După ani și ani de studiu, cercetătorii unui institut european de nutriție au reușit să izoleze cei 3 factori independenți care se fac vinovați de acumularea kilogramelor în plus.

Dar, mai important, au reușit să descopere substanța capabilă să neutralizeze acțiunea acestor 3 factori și să permită scăderea în greutate în mod definitiv.

Au fost observate scăderi în greutate chiar și la persoanele ale căror încercări de a slăbi cu alte metode sau regimuri eșuaseră de fiecare dată. Incă de la primele doze, în loc să se transforme în grăsimi, surplusul de calorii se transformă în energie.

Cel mai spectaculos rezultat a fost cel al soților Florea, care au slăbit împreuna 52 kg în mai puțin de 10 săptămâni, fără exerciții fizice, fără abonament la sală, fără să urmeze vreo dietă și fără să renunțe la felurile de mâncare preferate.

Iata ce ne povestește Liliana :

“Când am văzut că soțul meu a slăbit peste 30 kg, am vrut să încerc și eu. De necrezut, am slăbit și eu 15 kg și continui să slăbesc. A devenit un joc: cine slăbește mai repede (pentru cei gurmanzi ca noi: nu vă neliniștiți, nu trebuie să vă privați de ceea ce vă place să mâncați).
Am slăbit împreună 52 kg și toată lumea spune că arătăm mai bine ca oricând!”

Aflați aici cum au reușit să slăbească împreună 52 kg și citiți și despre celelalte cazuri care i-au impresionat chiar și pe cercetători!
Regulament de plasare a anunturilor