Topograph – pasul decisiv catre productivitate

Reactualizat la:
Topograph – pasul decisiv catre productivitate
ADVERTORIAL. Cheltuielile vin în multe forme și cu scopuri diverse. De cele mai multe ori ele sunt atent analizate, verificate și abia după un lung proces de gândire se face pasul decisiv. Însă, în ciuda acestui fapt, de foarte multe ori o cheltuială nu devine neapărat și o investiție, decât dacă aduce cu sine și un grad crescut de productivitate.

Aici, Topograph vine în ajutorul vostru. Mai mult decât o simplă aplicație, Topograph este pasul decisiv către productivitate în domeniul topografiei inginerești și cadastrului. Programul nostru reduce considerabil timpul de lucru și elimină probabilitatea procesării eronate a datelor. În felul acesta, la finalul utilizării sale, aplicația generează toate livrabilele necesare lucrărilor efectuate.

Topograph este destinat firmelor și persoanelor fizice autorizate ce desfășoară lucrări de specialitate, aplicația fiind disponibilă pentru AutoCAD ( 2002-2019), dar și pentru BricsCAD ( V12-18 Pro și Platinium ).

Topografie și lucrări de cadastru – Cum funcționează Topograph?

Topograph este simplu de utilizat. Aplicația permite utilizatorilor să importe direct în AutoCAD sau BricsCAD datele culese de pe teren, fie că sunt fișiere de coordonate sau măsurători. Apoi, ea automatizează procesul de creare a planurilor de amplasament și a tuturor celorlalte elemente din componenta documentațiilor cadastrale, fiind bineînțeles în deplină conformitate cu legislația în vigoare. Mai mult, aplicația permite crearea elementelor de topografie precum modelul tridimensional al terenului, curbele de nivel, calcule volumetrice etc.

Odată ce a fost efectuată prelucrarea datelor, Topograph avansează la următorul pas. Aplicația realizează livrabilele prevăzute în specificațiile tehnice pentru lucrările de cadastru sistematic. Aceste livrabile pot fi registre cadastrale, opis alfabetic, fișiere CGXML etc.

Aplicatia se poate descărca și testa gratuit timp de 30 zile de la www.topo.com.ro pentru a vedea toate funcțiile si meniurile acesteia.

Beneficiile Topograph

Topograph este mai multe decât o simplă aplicație ce vine în ajutorul domeniului topografiei inginerești și cadastrului. Ea aduce cu sine o serie de beneficii ce o plasează în fruntea celorlalte aplicații similare din domeniu. Adaptată pentru lucrul în mediul CAD, Topograph este actualizată în permanență pentru a răspunde în timp real schimbărilor legislative din domeniul. Este creată pentru a putea răspunde tuturor nevoilor persoanelor autorizate, fie că sunt firme sau PFA-uri. Mai mult, pe lângă faptul că reduce considerabil timpul de lucru, aplicația poate genera livrabile atât pentru lucrările de cadastru, cât și pentru lucrările de topografie. În felul acesta poți efectua o gamă variată de lucrări, fiind asigurat în același timp că toate rezultatele tale sunt în conformitate cu legislația în vigoare.

Topocom și experiența sa în domeniul cadastral

Echipa din spatele Topograph se numește Topocom. Având 17 ani de experiență în domeniu, Topocom este o companie cu capital românesc care se laudă cu un portofoliu de peste 400 de clienți multumiți din domeniul topografiei si lucrărilor cadastrale. Mai mult, Topocom a lucrat cu peste 100 de instituții publice în cadrul unor lucrări de anvergură, cum ar fi administratii bazinale de apa, compatimente cadastru ale diferitelor primarii insa si companii care activeaza in domeniul constructiilor civile sau miniere.

Utilizând această vastă experiență în domeniu, Topocom a combinat-o cu pasiunea pentru domeniul tech și a creat o aplicație ”All in One” care respectă toate standardele de proiectare românești. Topograph este dezvoltat de profesioniști pentru profesioniști. Fiind familiari cu domeniul de activitate, echipa are grijă ca aplicația să fie la zi în permanență pentru a face față schimbărilor legislative. Mai mult, toate update-urile aferente versiunii achiziționate sunt gratuite așa că aplicația Topograph asigură o permanentă conformitate cu normele în vigoare.

Satisfacția clientului este pe primul plan pentru Topocom. De aceea, se urmărește existența unui suport continuu după vânzare, cât și posibilitatea personalizării aplicației în funcție de necesitățile clientului.

Topograph și Topocom – Combinatia ideala pentru productivitate și excelență în domeniul topografic si al ingineriei civile

Motto-ul TOPOCOM este următorul: ”Diferența dintre o cheltuială și o investiție? Productivitatea.” Ca urmare, aplicația urmărește să crească nivelul de productivitate din domeniul topografiei inginerești. Topograph poate fi amortizat prin efectuarea a două lucrări, trecând cu brio testul productivității. Mai mult, permițând utilizatorilor să foloseasca aplicația pe teren și să acceseze datele în timp real, Topograph reduce considerabil timpul alocat fiecărei lucrări și elimină în totalitate posibilitatea erorilor umane care intervin în cazul utilizării mijloacelor convenționale.
Timp redus pentru finalizarea lucrărilor, productivitate sporită, conformitate permanentă cu normele legislative în vigoare – acestea sunt beneficiile Topograph.

(50538)
Regulament de plasare a anunturilor