Tinichigerie și vopsitorie pentru autoturisme și camioane la Paul Trans, pe Calea Șagului, în Timișoara

Reactualizat la:
Tinichigerie și vopsitorie pentru autoturisme și camioane la Paul Trans, pe Calea Șagului, în Timișoara
© photo: Paul Trans
Vin sărbătorile de iarnă, iar mașina e mai frumoasă când strălucește și fără zgârieturi. Ai nevoie de tinichigerie și vopsitorie auto? Găsești pe Calea Șagului, la cel mai mare service auto regional. La Paul Trans găsești și alte servicii dedicate mașinilor de orice fel, de la mașini la camioane. Toate își găsesc „doctorul” aici.

La sediul companiei Paul Trans Service, din Calea Șagului DN 59 KM 8+700, după Metro, pe partea dreaptă, în direcția Sag, găsiți servicii complete dedicate autoturismelor de orice fel și camioanelor.

Serviciul de tinichigerie și vopsitorie vă asigură condiții optime și de înaltă calitate pentru ca mașina dumneavoastră să arate ca „scoasă din cutie”. La Paul Trans aveți parte de tot felul de intervenții, în ceea ce privește serviciile de tinichigerie și vopsitorie, indiferent că este vorba de îndreptarea șasiului, cabină, lonjeron sau simple intervenții de vopsire sau înlocuire elemente. Paul Trans are două posturi de lucru pentru tinichigerie, stand pentru îndreptat sașiul și cabina, de la firma Josam, și cuptor de mari dimensiuni pentru vopsire. La Paul Trans beneficiați și de serviciile unei spălătorii auto acoperită, iar la acest service se lucrează și cu un kit special pentru reparații prelate și tapițerii.

Paul Trans este un service multibrand autorizat RAR și Ford. Compania colaborează cu toate societățile de asigurări din România și efectuează reparații pentru orice tip de autoturism, camion, autoutilitară, indiferent de brand.

Paul Trans se aprovizionează de la furnizori consacrați, atât din România, cât și de pe piața externă, cu scopul de a reduce cât mai mult timpii de așteptare pentru completarea stocurilor la piesele de schimb, prețuri cât mai bune și cele mai potrivite soluții pentru fiecare client în parte.

La Paul Trans găsiți și o structură betonată, de aproximativ două hectare, pentru parcarea camioanelor, cu acces facil și pază permanentă. Service-ul dispune și de o sală de așteptare dotată cu toate facilitățile, inclusiv camere video care-i dau posesorului autoturismului, camionului sau autoutilitarei posibilitatea să urmărească vehiculul pe toată durata operațiunilor de reparare.

La Paul Trans găsiți și o stație ITP pentru toate tipurile de mașini, autobuze și autoutilitare, care este deschisă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, iar sâmbătă până la ora 14:00. Programări la telefon: 0256 708 924.

Paul Trans dispune de 12 posturi de lucru pentru mecanică generală, trei posturi de lucru pentru partea electrică a mașinii, stand pentru verificat și aliniat geometria roților (ultimul model, de la firma suedeză Josam). La acest stand, aliniamentul roților se face în funcție de axa imaginară a șasiului.

La Paul Trans puteți face revizii periodice, beneficiați de reparații la motoare, turbine și servicii pentru sistemul de climatizare.
Un atelier de strung, alezare și frezare materiale feroase vă stă la dispoziție. Aici este și locul unde puteți alimenta cu AdBlue, la pompă sau bidon
Regulament de plasare a anunturilor