Timotion: Alergați și donați! Mai sunt două săptămâni în care vă puteți înscrie la alergarea în scop caritabil

De Adrian Panduru
Timotion: Alergați și donați! Mai sunt două săptămâni în care vă puteți înscrie la alergarea în scop caritabil
© Tion: Timotion: Alergați și donați!
Puteți alerga și dona pentru susținerea a 20 de proiecte la Timotion – cel mai mare eveniment de alergare în scop caritabil din vestul țării. Vă puteți înscrie până în 31 martie la cursele care vor avea loc în Timișoara și nu numai. Prin taxa de înscriere puteți susține proiectele pentru care se aleargă la Timotion. Puteți dona și fără a alerga.

Timotion – Timișoara se mișcă are loc în 14 aprilie, cu starturi în Piața Libertății, iar înscrierea la acest eveniment este posibilă până în 31 martie 2019.

Puteți plăti taxa de participare și puteți susține finanțarea a 20 de proiecte pentru sănătate, educație, cultură, implicare civică. Inițiatorii acestor proiecte propun activități de educație pentru copii care provin din familii cu venituri mici, pentru ajutorarea bolnavilor, a persoanelor cu dizabilități, pentru creșterea nivelului de implicare în comunitate, pentru lucrări de renovare în scop turistic și cultural. Beneficiarii fondurilor sunt aici.

„Invităm publicul să se înscrie la Timotion în următoarele două săptămâni. Este un eveniment pentru care sportul este în primul rând un prilej de întâlnire. Ceea ce caracterizează acest eveniment este atmosfera de prietenie și spiritul de implicare în comunitate”, a spus Adrian Ciutina, președinte Club Sportiv Asociația Alergotura.

Vă puteți înscrie aici la cele șase curse de alergare din Timișoara, pe trasee de un kilometru, 1,5 km, doi kilometri, șase kilometri, 10,5 km sau semimaraton de 21 kilometri. O cursă specială care are loc tot în 14 aprilie este Timotion Everywhere. Pot participa persoane care sunt în altă localitate decât în Timișoara, dar doresc să susțină proiectele Timotion. Fiecare participant primește un număr de înscriere, pe care îl poate printa pentru o tură de alergare de minim un kilometru.

„Să finanțăm cele 20 de proiecte integral înseamnă să colectăm taxe de înscriere în valoare de aproximativ 450.000 de lei”, a spus Daniela Chesaru, director executiv al Fundației Comunitare Timișoara.

Puteți participa la Timotion ca alergător la una dintre cursele evenimentului sau ca donator, prin susținerea campionilor Timotion sau direct a proiectelor înscrise în program anul acesta.

Detalii despre proiecte, înscrieri, curse și condiții de participare sunt pe site-ul evenimentului www.timotion.ro și pe Facebook/Timotion.

Organizatori: Clubul Sportiv Asociația Alergotura și Fundația Comunitară Timișoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor