Templu al frizeriei in inima orasului Timisoara

Templu al frizeriei in inima orasului Timisoara
© Templu al frizeriei în inima orașului Timișoara
Barbershop-urile au cunoscut perioada lor de glorie între anii 1880-1940, pe când mersul la frizer era un ritual săptămânal, chiar și zilnic. Frizeriile, în acea vreme, erau locuri elegante, mobilate cu lemn masiv sculptat, scaune impunătoare confortabile, totul fiind impregnat parcă cu apă de colonie, iar pe pereți se atârnau trofee de vănătoare pentru a da un plus de masculinitate spațiului. Bărbații le treceau pragul pentru a se relaxa, a socializa sau pentru a afla ultimele știri. Mersul la frizer era una dintre activitățile preferate ale bărbaților din acea perioadă.

”Dorim ca aceste lucruri să le putem trăi împreună la Hair Hood. Noi am amenajat locația exact ca odinioară și am reușit să adunăm cei mai buni bărbieri , totul depinde de tine dacă dorești să te alături comunității oamenilor ce apreciază clasicul, muzica jazz, starea de bine și, nu în ultimul rând, calitatea”, a precizat Beniamin Rafaila, bărbier la Hair Hood.

poza-4

Bărbieritul tradițional cu briciul și prosop cald, masajul capilar cu loțiune revigorantă și tunsorile clasice sunt câteva dintre serviciile pe care trebuie să le încercați în acest barbershop.

poza-5

poza-6

poza-7

Designul Hair Hood este în întregime unul cu specific masculin, old school: regăsim elemente vânătorești, decorații sportive, mașini clasice de colecție, pipe vechi din lemn de bambus și mobilă din lemn masiv. Toate acestea în combinație cu muzica jazz care rulează pe fundal vă vor întoarce în timp. Clienții vor avea parte de o experiență inedită, relaxantă, o rupere de cotidian. Atracția principală la Hair Hood sunt scaunele clasice de frizerie cu o vechime de peste 80 de ani, care, în urma unui complex proces de recondiționare, au fost readuse la viață.

poza-2

poza-3

Acum te poți întoarce în timp! Și nu, nu ai nevoie de o mașină a timpului, ai nevoie doar de o programare. O poți face la numărul de telefon: 0768.487.401.

Timișoara, Piața Unirii, str. Matei Corvin nr. 1 (Hair Hood)

Acceseaza site: www.hairhood.ro

Facebook: https://www.facebook.com/hairhood/

(6657)
Regulament de plasare a anunturilor