Teatrul National din Timisoara, la vanatoare de scriitori de teatru in cadrul Concursului National de Dramaturgie

De S.B
Teatrul National din Timisoara, la vanatoare de scriitori de teatru in cadrul Concursului National de Dramaturgie
© TION - Teatrul National din Timisoara, la vanatoare de scriitori de teatru in cadrul Concursului National de Dramaturgie
Teatrul Național din Timișoara este din nou în căutare de scriitori de teatru. Astfel, va avea loc o nouă ediție a Concursului Național de Dramaturgie la care sunt invitație să participe scriitori amatori sau consacrați, atât din țară, cât și din diaspora. Dramaturgii trebuie să înscrie la concurs texte în limba română, care să nu fi fost publicate sau montate în scenă anterior.


Cei care vor să participe la concurs trebuie să trimită textul până la data de 21 februarie 2015. Dintre cele trimise se vor selecta trei texte, iar acestea vor fi publicate într-un volum editat și tipărit la Teatrul Național. De asemenea, cele trei texte vor fi prezentate în spectacole-lectură în cadrul FEST-FDR 2015. Apoi va urma desemnarea piesei câștigătoare, iar aceasta va fi inclusă, în 2015, în repertoriul naționalului timișorean.

Participanții trebuie să trimită la adresa: Teatrul Naţional, Str. Mărăşeşti nr. 2, 300086 Timişoara, România, un plic care să conțină: textul în format digital (fără menționare autorului), textul listat (fără menționarea autorului) și un al doilea plic, mai mic, pe care să fie scris titlul piesei. Acest al doilea plic, sigilat, va conține datele autorului și va fi deschid de juriu doar după desemnarea câștigătorilor. De asemenea, textele trebuie să fie redactate cu diacritice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !