Târgul Imobiliar Timișoara și-a deschis porțile! Oferte și reduceri de la dezvoltatori pentru locuința de vis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
7Comentarii
Târgul Imobiliar Timișoara și-a deschis porțile! Oferte și reduceri de la dezvoltatori pentru locuința de vis
© foto: Cornel Putan
Ultimele tendințe pe piața imobiliară din Timișoara le găsiți la CRAFT, în acest weekend. Aveți tot felul de oferte, de la vouchere de o mie de euro la cumpărarea unui apartament până la mobilă de bucătărie cadou, o tombolă unde puteți câștiga o săritură în tandem cu parașuta și chiar o excursie la Budapesta și multe alte surprize. Toate la Târgul Imobiliar Timișoara (TIT), care și-a deschis sâmbătă porțile…

Porțile Târgului Imobiliar Timișoara sunt deschise sâmbătă, 9 martie, între orele 10 și 19 și duminică, 10 martie, între orele 10 și 18, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), pe Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22. Intrarea este liberă la târgul unde cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiunea de Vest au pentru dumneavoastră oferte tentante și reduceri pentru viitoarea locuință.

„Cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiunea de Vest prezintă peste 2.000 de unități locative la acest eveniment. Puteți putea vedea ofertele primăverii în materie de locuințe, din cele mai «vânate» cartiere ale Timișoarei sau din localitățile de lângă urbea de pe Bega”, a spus Anca Pavel, director produs Agenda și TION (organizatorii acestui eveniment la Timișoara).

La acest târg puteți vedea ultimele oferte ale dezvoltatorilor imobiliari, de la ISHO la City of Mara, sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei, dar și soluții de creditare de la băncile prezente la acest târg.

Eugen Estate vine la acest târg cu o ofertă vastă în ceea ce privește segmentul rezidențial de proprietăți din Timișoara. Promoția specială dedicată acestui eveniment constă în ofertarea de apartamente în complex rezidențial nou, cu prețuri începând de la o mie de euro metru pătrat plus TVA.

„Noi, la nivelul Primăriei Municipiului Timișoara, sprijinim toți dezvoltatorii în a parcurge proceduri cât mai scurte. Discutăm la Primăria Timișoara ca ședințele comisiei tehnice de amenajare teritorială și urbanism să se întâmple o dată la două săptămâni, astfel scad timpii de dezvoltare a unui Plan Urbanistic Zonal”, a spus Robert Kristof – administratorul public la Timișoarei.

Puteți vedea multe la târg… Cei de la Vivalia, începând din 2017, au început să dezvolte cel mai mare proiect, în zona Take Ionescu, iar 150 de apartamente finisate la calitate superioară, sunt oferite către cei care vor o nouă locuință… Xcity Towers vine cu elemente cool și un voucher de o mie de euro pentru cei care iau în calcul să achiziționeze un apartament nou, iar cei de la Nord One dezvoltă un proiect ultracentral, la trei minute de Piața Unirii – două blocuri cu apartamente de una, două și trei camere.

„La ediția a treia a evenimentului am studiat foarte mult structura firmelor care sunt prezente aici. Sunt prezente multe societăți comerciale de prestigiu, care se ocupă cu acest domeniu, care este unul foarte dinamic”, a spus Emil Mateescu – consilier al președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara – partener al TION și Agenda în derularea acestui eveniment la Timișoara.

City of Mara este complexul de pe Calea Circumvalațiunii nr. 1, iar 130 de familii se bucură deja acolo de locuința lor, iar în această lună își vor prelua apartamentele încă 85 de beneficiari. Clădirile de office de la ISHO vor însuma 50.000 de metri pătrați, dar în acel perimetru veți găsi și hotelul și clădirile rezidențiale. Zona rezidențială de la ISHO este formată din șase clădiri, trei așezate pe malul Begăi și altele care sunt dispuse în jurul parcului, 1.200 de apartamente. Anul acesta se vor preda către beneficiari primele două clădiri.

La târg este prezentă și firma Eetim, care se ocupă de instalarea sistemelor fotovoltaice. Dacă vă instalați un astfel de sistem, pentru surplusul de energie care nu se consumă și este injectat în rețea, primiți 22 de bani pe kw din partea unui furnizor de energie electrică. Sunt multe oferte și reduceri la acest târg și firme de imobiliare și dezvoltatori în ofertele cărora vă puteți găsi locuința de vis…

Tot aici, la târg, puteți dona rechizite. Reprezentanții asociației Look Inside împreună cu Bucătăria lui Paul colectează aceste rechizite pe care le vor duce apoi copiilor care au nevoie de aceste materiale didactice. Puteți dona rechizite pentru 45 de copii din clasele I-IV, care iau masa la Mănăstirea Partoș, și sunt ajutați de voluntari la teme, și pentru 30 de copii din clasa pregătitoare și clasele I-IV de la Școala din Margina.

La tombola de la Târgul Imobiliar Timișoara puteți câștiga și o excursie la Budapesta, o săritură în tandem cu parașuta sau lenjerie de pat. Participarea la tombolă este gratuită, la fel și intrarea la târg.

Fiecare vizitator al târgului primește un talon de participare la tombolă. Extragerea va avea loc la finalul celor două zile de târg. Puteți câștiga un city break de două persoane la Budapesta, oferit de Ultramarin, un salt în tandem cu parașuta, oferit de GoJump și lenjerii de pat oferite de UTT.

Extragerea câștigătorilor va avea loc duminică, la ora 17, la festivitatea de închidere. Câștigătorii vor fi anunțați pe tion.ro.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor