Targ de turism in cadrul proiectului Promovarea Atractiilor Turistice in Zona Transfrontaliera Drobeta (P)

Targ de turism in cadrul proiectului Promovarea Atractiilor Turistice in Zona Transfrontaliera Drobeta (P)
Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin în parteneriat cu Primăria Negotin, Serbia și Asociația de Turism Mehedinți implementează proiectul transfrontalier „Promovarea atracțiilor turistice în zona transfrontalieră Drobeta”.


Contractul de finanțare semnat în data de 11.06.2013 pe o perioadă de 12 luni oferă oportunitatea Primăriei Drobeta Turnu Severin de a lucra în parteneriat cu Primăria Negotin în cadrul unui proiect transfrontalier ce va aduce beneficii atât severinenilor și turiștilor, cât și comunităților locale partenere din Serbia. 

Proiectul are ca obiectiv general realizarea unei dezvoltări socio-economice echilibrate și durabile a regiunii de graniță România – Republica Serbia, pe baza proiectelor comune transfrontaliere și a acțiunilor comune ale partenerilor români și sârbi, iar ca obiectiv specific promovarea unui brand turistic original și a unui produs turistic durabil, specific zonei transfrontaliere. 

Rezultatul așteptat contribuie la promovarea turismului transfrontalier, în special prin principalele activități care stau la baza acestuia și care sunt în plină desfășurare.

Aceste activități ating scopul proiectului prin organizarea a trei seminarii și workshopuri tematice și a trei târguri turistice, organizate în Drobeta Turnu-Severin, Negotin și
Timișoara. Astfel în perioada 6 – 8 iunie 2014, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin organizeză cel de-al treilea Târg de Turism, pe o perioadă de 3 zile, în orașul Timișoara,
strada Coriolan Brediceanu nr.10, City Business Center, clădirea C+D, parter (Piața 700). 

Valoarea totală a proiectului este de 306.220 Euro cu TVA, din care valoarea finanțării nerambursabile din partea Uniunii Europene este de 260.287 Euro cu TVA.

Manager de proiect: Gheorghe Ciurel Andreca
Contact: 0372/521.731
ciurel_ghe@yahoo.com

Data: 05.06.2014
Regulament de plasare a anunturilor