Targ de locuri de munca pentru persoanele defavorizate, la Timisoara

De Marcel Hoster
Targ de locuri de munca pentru persoanele defavorizate, la Timisoara
© Targ de locuri de munca pentru persoanele defavorizate, la Timisoara
Un număr de 50 de locuri de muncă mai speciale au fost oferite persoanelor din categoria grupurilor vulnerabile, în cadrul unei acţiuni organizate, marți, de Camera de Comerţ Timiş. Slujbele sunt oferite în cadrul a zece structuri ale economiei sociale (SES-uri) locale din vestul ţării.


Cu ajutorul banilor europeni, CCIAT a reuşit organizarea unei burse a muncii speciale. ”Clienţii” acestui eveniment au fost persoanele din familii cu mulţi copii sau monoparentale, cei care provin din sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului, femei în situaţii de risc, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, care locuiesc în comunităţi izolate, care trăiesc din venitul minim garantat, respectiv persoane cu dizabilităţi sau de etnie romă.

Toate aceste categorii obţin mai dificil slujbe, iar ajutorul primit este unul important.

„Proiectul are ca scop integrarea profesională a persoanelor din grupurile vulnerabile, dar şi abordarea şi susţinerea economiei sociale şi crearea unei legături între aceasta şi economia formală. Cele 34 de slujbe care au fost disponibile în cadrul celor şapte structuri de economie socială realizate şi susţinute financiar în cadrul acestui proiect sperăm noi să fie un început pentru acţiunile ce vor urma. Tot în cadrul acestui proiect oferim consiliere şi orientare profesională pentru persoanele din grupurile vulnerabile, dar şi cursuri de formare profesională”, a declarat Daiana Buzatu, manager de proiect, la deschiderea evenimentului.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului european “CASE – Competenţe Antreprenoriale Sociale”.

Articole pe aceeași temă:

Targ de locuri de munca pentru persoane din grupuri vulnerabile, la Timisoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !