Targ de biciclete la Timisoara

De Delia S. Barbu
Targ de biciclete la Timisoara
Firme şi persoane fizice care doresc să vândă biciclete – noi sau vechi – sunt invitate să participe la primul Târg de biciclete, pe care Primăria Timişoara doreşte să-l organizeze în pieţele centrale ale oraşului, în septembrie.

Săptămâna Europeană a Mobilităţii aduce pentru timişoreni un prim Târg de biciclete. Triciclete, role, trotinete, skat-uri, toate vor putea fi expuse spre vânzare în pieţele centrale ale oraşului.

Primăria Municipiului Timişoara organizeză în data de 17 septembrie, în zona centrală, primul târg de biciclete. Agenţii economici, dar şi persoanele fizice care doresc să participe la acest târg sunt rugate să depună o scrisoare de intenţie (care să cuprindă datele de contact), însoţită de fotografii ale produselor ce se doresc a fi expuse spre vânzare, pană la data de 05.09.2011, la Primăria Municipiului Timisoara, camera 12 pentru Direcţia Comunicare sau la e-mail: adriana.indries@primariatm.ro.

Produsele acceptate: biciclete, trotinete, triciclete, rolele, skate-uri. Participarea la târgul de biciclete se face în baza avizului emis de Primăria Municipiului Timişoara. “Săptămâna mobilităţii este o campanie a Uniunii Europeane de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la folosirea transportului în comun a bicicletelor şi a mersului pe jos în detrimentul transportului auto. În cadrul proiectului Săptămâna mobilităţii, Comisia Europeană invită de zece ani municipalităţile din Uniunea Europeană să ia măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor, creând astfel oraşe mai puţin poluate. Astfel, proiectul promovează formele alternative de transport, reducerea emisiilor de gaze, a efectului de seră şi reducerea factorilor poluanţi care contribuie la dezvoltarea bolilor respiratorii şi daunează mediului înconjurător. Ca mijloc principal de realizare a fost propus mersul pe jos sau cu bicicleta. Noi intenţionăm să organizăm primul târg de biciclete în Piaţa Operei sau în Piaţa Unirii, în funcţie de numărul celor care îşi vor exprima intenţia de a participa la eveniment. Săptămâna mobilităţii se va desfăşura în perioada 16-19 septembrie”, au precizat reprezentanţi ai Primăriei Timişoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor