Sub 1 milion de lei pentru sport, de la Primăria Timișoara. Se pot depune proiecte

De Roxana Deaconescu
2Comentarii
Sub 1 milion de lei pentru sport, de la Primăria Timișoara. Se pot depune proiecte
© foto: arhivă
Primăria Timișoara împarte… 750.000 de lei pentru sport, o parte pentru evenimentele organizate de structuri sportive, asociații și organizații de drept privat, iar alta pentru cele de drept public. Sunt patru programe sportive, printre care și unul numit „Redescoperă oina”.

Municipalitatea așteaptă dosare de la structurile sportive care vor să pună la cale evenimente în perioada octombrie – 8 decembrie, documentele putând fi depuse până în 16 septembrie la sediul PMT.

Astfel, pentru asociațiile și organizațiile de drept privat sunt puși la bătaie 500.000 de lei, bani nerambursabili, care pot fi distribuiți prin programele „Promovarea sportului de performanță”, „Sportul pentru toți”, „Redescoperă oina” și „România în mișcare”, conform Ordinului 664/2018 privind finanțarea din fonduri publice a proiectelor și programelor sportive emis de Ministerul Tineretului și Sportului.

„Municipiul Timişoara invită solicitanții – persoane juridice de drept privat, fără scop patrimonial – cluburi sportive, asociații județene pe ramuri de sport, federații sportive naționale, alte organizații sportive, asociații/fundații) constituite conform legii, să depună documentația în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă. Procedura aplicata pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă este prevăzută în Regulamentul privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local a proiectelor inițiate de către structuri sportive, asociații şi organizații de drept privat, din cadrul programelor sportive de utilitate publică”, transmit reprezentanții PMT.

Acțiunile din proiect trebuie să se desfășoare în perioada 1 octombrie – 8 decembrie, iar dosarele trebuie să fie depuse până în 16 septembrie, la ora 16. Dosarul de solicitare trebuie să cuprindă mai multe documente și să fie depus într-un exemplar tipărit, dar și pe suport CD în format editabil, la sediul PMT, Camera 12, pentru Compartimentul Sport. Proiectele vor fi evaluate de către o comisie specială, în perioada 17-27 septembrie.

AICI găsiți regulamentul și alte informații pentru structurile sportive de drept privat!

Pentru structurile de drept public primăria dă 250.000 de lei. Și în acest caz se pot depune proiecte până în 16 septembrie, la ora 16, cu condiția ca evenimentele să se desfășoare în perioada 1 octombrie – 8 decembrie. Dosarele vor fi evaluate în perioada 17-27 septembrie.

AICI găsiți regulamentul și alte informații pentru structurile de drept privat!2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor