StarShinerS împlinește 11 ani! Sărbătorim cu REDUCERI aniversare de PÂNĂ LA 80%!

StarShinerS împlinește 11 ani! Sărbătorim cu REDUCERI aniversare de PÂNĂ LA 80%!
© foto: StarShinerS
ADVERTORIAL. De 11 ani, StarShinerS este parte din viața ta, oferindu-ți experiențe inedite de shopping. De ziua noastră, sărbătorim împreună cu tine și îți oferim până la 80% reducere la peste 20.000 de articole, doar în perioada 15-18 martie!

Pregătește-te din timp pentru shopping și cumpără tot ce îți place din colecția young, lady sau plus size la reducere între 20 și 80%.

Cum ar fi să găsești într-un singur loc toate ținutele de care ai nevoie? StarShinerS îți pune la dispoziție o gamă variată de articole vestimentare, din colecții de sezon create în propriile ateliere de producție. Descoperă și piese vestimentare semnate de branduri autohtone sau recunoscute internațional. Răsfață-te cu un stil young, lady, plus size, casual, office & ținute exclusiviste direct de la Hollywood și rochii semnate Sherri Hill.

Livrare rapidă din stoc la peste 20.000 de articole

Știm că îți place să ajungă într-un timp foarte scurt coletul la tine și de aceea noi ne angajăm să ajungă la tine în maxim 48 de ore, chiar dacă volumul de comenzi va fi foarte mare cu ocazia sărbătoririi zilei StarShinerS.

Cumpără de unde îți e mai ușor: din magazin, online sau din aplicația StarShinerS. Dacă îți place să probezi înainte să cumperi ne găsești în Timișoara sau în Palota, la 10 minute de Oradea, iar consilierii noștri te vor ajuta să faci alegerile potrivite, indiferent de ținutele care ți-au plăcut – aș mai completa cu modalitatea de comandare cu proba în magazin.

foto: StarShinerS ©

Te așteptăm în:

ShowRoom StarShinerS, în Shopping City Timișoara, Calea Șagului Nr. 100, zilnic între 10:00 – 22:00

ShowRoom StarShinerS, Palota, Bihor, Str Câmpului Nr. 7 de luni până sâmbătă de la 10:00- 18:00

Știai că…

În 11 ani, StarShinerS s-a transformat și s-a dezvoltat ținând cont de părerile clientelor? Din 2013, StarShinerS a devenit producător de piese vestimentare dedicate publicului feminin care preferă ținute elegante iar acestea nu se regăsesc în magazinele marilor retaileri.

Astăzi peste 400.000 de cliente poartă o ținută StarShinerS și ne extindem constant pe piața din Europa.

StarShinerS este un brand autohton care a început afacerea de retailer în 2008, iar în 2018 și-a extins producția cu deschiderea unei noi aripi de producție în Palota, Str. Câmpului nr. 7, jud Bihor.

Distanța nu este o barieră pentru noi! Vă puteți bucura de produsele StarShinerS de oriunde! Accesează de oriunde StarShinerS.ro, plasează comanda online, iar noi ți-o trimitem chiar acolo unde ești. E mai ușor din aplicație: o găsești pe Google Play și App Store.

De 11 ani lansăm o colecție nouă în fiecare vineri, de la ora 13:00.

Cu StarShinerS îți reînnoiești garderoba în fiecare vineri! Indiferent de stilul care te definește, online ai acces, în fiecare VINERI de la ora 13:00 la o COLECȚIE NOUĂ, cu peste 100 de articole vestimentare, pe care le livrăm în toată Europa!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/StarShinerS/ şi https://starshiners.ro/

(188507)
Regulament de plasare a anunturilor