Sorin Maxim primeste un nou mandat la conducerea asociatiei Agentiilor de Dezvoltare Regionala

De Marcel Hoster
1Comentariu
Sorin Maxim primeste un nou mandat la conducerea asociatiei Agentiilor de Dezvoltare Regionala
© foto: arhiva
Reprezentanții Agențiilor de Dezvoltare Regională din România au decis ca Sorin Maxim să conducă asociația acestora pentru un nou mandat. El a condus organizația și în mandatul precedent.

Asociația Agențiilor de Dezvoltare Regională din România a decis la adunarea generală a organizației, desfășurată la București pe 9 octombrie, să îi acorde șefului ADR Vest, Sorin Maxim, un nou mandat în fruntea organizației.

De asemenea, s-a discutat despre strategia de viitor a activității celor 8 Agenții pentru Dezvoltare Regională (ADR) din România, organizațiile care se ocupă cu implementarea Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Participanții au decis corelarea activităților de evaluare și selecție a proiectelor, precum și a sistemului de implementare și monitorizare a proiectelor contractate în cadrul POR 2014-2020.

În cadrul întâlnirii de la București, a fost aleasă noua conducere a Asociației ROREG pentru un mandat de 2 ani. Astfel, Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, a fost reconfirmat în funcția de președinte al Asociației ROREG, iar vicepreședinți au fost aleși Marilena Bogheanu, director general ADR Sud-Vest Oltenia, și Vasile Asandei, director general ADR Nord-Est. Noua conducere a propus organizarea anul viitor a Forumului Regiunilor, un eveniment de promovare a regiunilor și a domeniului dezvoltării regionale. În continuare se va insista ca interfața din relația cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și autoritățile centrale să aibă o abordare unitară și comună asupra aspectelor și intereselor care vizează implementarea POR 2014-2020.

Asociația ROREG este un organism neguvernamental care își propune să acționeze activ pentru atragerea de investiții și dezvoltarea de proiecte, să asigure reprezentativitatea în relația cu instituțiile naționale și internaționale, să susțină și să îmbunătățească atitudinea favorabilă dezvoltării regionale, în rândul administrației publice locale și centrale, altor instituții și organizații de interes public. Activitatea acestei asociații este în primul rând orientată în folosul cetățenilor din România, care trebuie să beneficieze în mod real de avantajele oferite de atragerea de fonduri nerambursabile prin activitatea celor opt Agenții pentru Dezvoltare Regională din țară.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor