Solutie definitiva pentru stabilirea constructorului pe lotul 2 din autostrada Timisoara – Lugoj

De M. Hoster
Reactualizat la:
2Comentarii
Solutie definitiva pentru stabilirea constructorului pe lotul 2 din autostrada Timisoara – Lugoj
Curtea de Apel Bucureşti a dat soluţia în procesul în care societatea Selina contesta decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în privinţa stabilirii constructorului lotului 2 din autostrada Timişoara-Lugoj şi reevaluarea ofertei declarate câştigătoare. Iar aceasta spune că se respinge cererea, iar oferta Tirrena Scavi rămâne câştigătoare.


Cel mai disputat lot din întreaga autostradă A1 va putea fi, în sfârşit, construit. Licitat şi contestat de mai multe ori, acesta are un constructor. Este vorba de asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana Per Condotte D´acqua SpA. Oferta italienilor a fost considerată ca fiind cea mai bună de către cei de la CNADNR. O altă societate participantă, Selina, nu a considerat soluţia ca fiind cea corectă, aşadar a contestat-o la CNSC. Nici aici nu a avut câştig de cauză, Comisia dând dreptate Companiei de Drumuri. În aceste condiţii, societatea orădeană a apelat şi la următoarea cale de atact, mai precis Curtea de Apel Bucureşti.

După mai multe amânări, iată că şi aici a fost dată soluţia în ceea ce priveşte plângerea depusă. Vineri, 22 noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti a decis: respingerea solicitării Selina, deci continuarea procedurii de atribuire.

Iată soluţia pe scurt anunţată de instanţă: „Respinge ca rămase fără obiect capetele de cerere privind suspendarea executării Deciziei CNSC nr. 3656/C8/3396,4046/11.10.2013 şi suspendarea executării contractului. În cond. art. 78 alin. 2 teza finală din noul Cod de procedură civilă respinge ca inadmisibil capătul de cerere al plângerii privind obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei declarate câştigătoare depuse de Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana Per Condotte D´acqua SpA în sensul declarării acesteia ca inadmisibilă. Respinge în rest plângerea ca nefondată. Definitivă.”2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor