Smart Integration vine în sprijinul persoanelor care doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale din Regiunea Vest

Reactualizat la:
Smart Integration vine în sprijinul persoanelor care doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale din Regiunea Vest
ADVERTORIAL. Smart Integration, prin proiectul ”PRO-Vest”, începe din luna martie înscrierile la o serie de cursuri gratuite de specializare ce se adresează managerilor, antreprenorilor și angajaților care au atribuții în management strategic sau lucrează în departamentele de resurse umane, din regiunea de Vest a țării (județele Caraș Severin, Timișoara, Arad și Hunedoara).

Primul curs, de ”Competențe antreprenoriale” este organizat în perioada 22-24 și 27-28 martie, în sala ”Bega” a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Următoarele cinci grupe se vor desfășura în perioadele 30 martie – 6 aprilie (grupa doi), 2 – 5 aprilie (grupa trei), 9 – 15 aprilie (grupa patru), 3 – 11 mai (grupa cinci) și 7 – 10 mai (grupa șase).

Te poți înscrie la curs aici.

”Cursul de «Competențe Antreprenoriale» se adresează tuturor celor care își doresc să pornească pe drumul libertății asigurate de statutul de antreprenor. Fie că aveți o idee de afacere și vreți să o vedeți materializând-se, fie că aveți deja experiență în administrarea unui business și doriți să vă perfecționați, cursul de ”Competențe Antreprenoriale” vă va oferi instrumentele necesare îndeplinirii acestor obiective”, declară Florentin Avădanei, director Smart Integration și Manager al proiectului ”PRO – Vest”.

După absolvirea cursului de ”Competențe Antreprenoriale” veți obține o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută la nivel național și internațional.

Pentru a putea participa, candidații trebuie să desfășoare activități în unul dintre județele din regiunea Vest și să întrunească una din următoarele condiții:

• să lucreze în cadrul unei firme/companii care își desfășoară activitatea într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv corelate cu domeniile de specializare inteligentă din Strategia Națională pentru Competitivitate 2014-2020; și

• să ocupe o poziție de management (manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager departament, manager proiect, manager linie etc.) sau să aibă atribuții de management strategic sau să lucreze în departamentul de resurse umane sau

• să fie antreprenor (persoană care își gestionează propria afacere, în cadrul căreia are doua calități: asociat și administrator).

Pentru mai multe detalii despre cursuri și înscriere vizitați site-ul PROVest aici.

PRO VEST promovează metode și practici de management organizațional, antreprenorial și management al resurselor umane cu scopul îmbunătățirii abilităților profesionale. Pin acest proiect vor fi pregătite un număr de minim 505 persoane care activează în sectoarele economice cu potențial competitiv, definite în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Toate cursurile disponibile prin programul ”PRO Vest – Învață să fii profesionist” pot fi consultate pe website-ul PROVest:

  1. Curs de formare în ”Competențe antreprenoriale”
  2. Curs de formare în ”Manager inovare”
  3. Curs de formare în ”Antreprenor în economia socială”
  4. Sesiuni de business coaching
  5. Cursuri acreditate de Project Management Institute (PMI)
  6. Curs de formare în ”Manager Resurse Umane”
  7. Curs de formare în ”Inspector Resurse Umane”

Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți si este implementat de Smart Integration SRL, în calitate de beneficiar, în baza contractului de finanțare POCU/227/3/8/118399 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management.

(197144)
Regulament de plasare a anunturilor