Slalom printre fisuri in asfalt pe bulevardul Rebreanu – Bulbuca

De Alina Strugariu
13Comentarii
Slalom printre fisuri in asfalt pe bulevardul Rebreanu – Bulbuca
Traversarea uneia dintre cele mai circulate artere ale Timişoarei, bulevardul Liviu Rebreanu şi continuarea sa spre AEM, bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, drum cârpit în repetate rânduri după finalizarea lucrărilor de modernizare, reprezintă în continuare o grea încercare pentru şoferii care trebuie să facă slalom cu maşinile printre gropi, fisuri în asfalt şi capace de canal.

Chiar dacă bulevardul Liviu Rebreanu – Dr. Iosif Bulbuca a fost reparat de mai multe ori în ultimii ani după terminarea lucrărilor de modernizare, să circuli cu maşina pe unele porţiuni ale acestei artere este un adevărat pericol. Şi asta pentru că şoferii sunt nevoiţi să frâneze brusc – mai ales cei care nu sunt familiarizaţi cu situaţia – sau se mute când pe o bandă când pe alta ca să nu-şi distrugă autovehiculele din cauza fisurilor din asfalt, a gropilor, a denivelărilor şi a gurilor de canal care nu sunt la acelaşi nivel.

La începutul lunii februarie, primarul Nicolae Robu afirma că în cazul Rebreanu vorbim despre o lucrare care se află încă în garanţie şi că societatea Confort, cea care s-a ocupat de modernizarea respectivului bulevard, a fost notificată să intervină.

„Pe Liviu Rebreanu situaţia este mai delicată pentru că acea lucrare este încă în garanţie. Firma care a efectuat-o este în insolvenţă. Noi am făcut trei notificări până acum în care i-am cerut – şi am făcut-o în termeni imperativi – să vină şi să facă intervenţiile de rigoare. Deocamdată nu a reacţionat, vom persevera…”, declara Robu la începutul lui februarie.

Zilele trecute, edilul a afirmat din nou că săptămâna viitoare se va interveni. „Am transmis în scris solicitarea de intervenţie, pentru că într-adevăr Liviu Rebreanu are foarte multe fisuri transversale, sunt şi gropi care au apărut, şi se impune o intervenţie de urgenţă acolo. De săptămâna viitoare se va lucra şi pe Liviu Rebreanu, sper eu, dar în orice caz se va lucra pe foarte multe din străzile Timişoarei (…) Rebreanu încă este în garanţie, acesta este şi motivul pentru care noi nu putem să intervenim cu o altă firmă decât cea care are obligaţia de a face lucrările. A fost transmisă o solicitare scrisă şi după câte am înţeles răspunsul a fost favorabil, că se va interveni de săptămâna viitoare, aşa am fost informat”, a declarat Robu la sfârşitul acestei săptămâni.

Rămâne de văzut cât vor mai îndura şoferii şi cât vor ţine de această dată ”plombele” din asfalt.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor