Seriozitate si promptitudine cu firma de protectie Blitz Land

Seriozitate si promptitudine cu firma de protectie Blitz Land
© Foto: Autoblitz land
ADVERTORIAL. Blitz Land, componentă a cunoscutului grup de firme Blitz, este o prezență cunoscută pe piața serviciilor de protecție și gardă, fiind licențiată de Inspectoratul General al Poliției Române.

Blitz Land oferă servicii de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor, precum și servicii de consultanță în domeniu, dar și asigură servicii de pază și protecție unităților bancare, societăților de asigurări, complexurilor comerciale, școlilor, facultăților și campusurilor acestora, depozitelor și magazinelor din întreaga țară.

De asemenea, specialiștii Blitz Land asigură protecția instituțiilor și a societăților comerciale, precum și punctual, la anumite manifestări sportive și culturale, precum și spectacole.

Angajații Blitz Land sunt antrenați în servicii de pază a transporturilor de bunuri și valori, dar pot oferi și consultanță în domeniu.

De asemenea, la cerere, angajații pot oferi servicii de protecție personală specializată și consultanță pe probleme de securitate.

„Conform HG 301/2012 este necesară realizarea analizei de risc. Societatea noastră oferă o gamă largă de servicii si vă aducem soluțiile optime de protecție la securitate fizică pentru acoperirea riscurilor identificate sau anticipate, prin studii și analize de risc profesioniste. Specialiștii noștri avizati de IGPR și inscriși in Registrul național al evaluatorilor de risc vă ajută la elaborarea strategiei, a politicii, a regulilor și procedurilor necesare, prin conceperea și implementarea unui sistem de management de securitate adecvat necesităților dumneavoastră”, ne-au transmis reprezentanții Blitz Land.

Societatea dispune de personal selectat conform Legii 333/2003, testat psihologic, cu o vastă pregătire și experiență în domeniu, este dotată cu mijloace individuale de autoapărare, stații de emisie-recepție, armament și ținută specifică capabilă să execute servicii de înaltă calitate pentru orice activitate de pază și protecție pe orice anotimp.

Serviciile sunt executate sub comanda unui personal cu competență profesională ridicată și experiență în domeniu, ofițeri în rezervă din M.A.I.

Blitz Land mai deține și un laborator psihologic dotat și autorizat pentru evaluare psihologică în siguranță națională.

Blitz Land mai oferă și cursuri de atestare/calificare pentru manageri și agenți de securitate autorizat de IGPR si MMSPF.

STRADA SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL, NR. 38, TIMIȘOARA
0256-212.212, 0256-212.212
OFFICE@AUTOBLITZ.RO

(664297)